kLon22 Napisano 4 Kwietnia 2011 Napisano 4 Kwietnia 2011 Witam wszystkich,mam na imię Michał,wiek 22. Wędkuję od 10 lat ,lecz moje pierwsze styczności z wędką i pierwszą rybą jaką był okoń to już w wieku 6 lat. Pochodzę z małej miejscowości pod Jelenią Górą na dolnym śląsku. Łowię tylko metodą spiningową. Moje główne łowiska to Jezioro Złotnickie,Leśniańskie oraz Żwirownie w Rakowicach Wielkich koło Lwówka Śląskiego. Cytuj
karlos50 Napisano 4 Kwietnia 2011 Napisano 4 Kwietnia 2011 witam. jestem początkujacym wędkarzem, wędkuję od roku (wcześniej za dzieciaka troszkę z ojcem) najbardziej lubię rzeki (Odra, Warta) i federka Karlos 37 wiosen. Cytuj
akai67 Napisano 5 Kwietnia 2011 Napisano 5 Kwietnia 2011 Witam ,na imię mam Darek.Mieszkam w Warszawie.Łowię od trzydziestu paru lat.Obecnie głównie spining i Wisła. Cytuj
R23 Napisano 5 Kwietnia 2011 Napisano 5 Kwietnia 2011 Witam. Mam na imię Piotrek mieszkam w Radłowie koło Tarnowa, mam 23 lata wędkuję od nie dawna, dzis zdałem egzamin na kartę Pozdrawiam Cytuj
Stiopa Napisano 7 Kwietnia 2011 Napisano 7 Kwietnia 2011 Witam ,mam na imię Sebastian 35lat z Dąbrowy Górniczej , wędkuje od dziecka. Ulubiona metoda to spławik(bat)głownie zbiorniki na terenie Ślaska . Cytuj
kamilo Napisano 8 Kwietnia 2011 Napisano 8 Kwietnia 2011 witam wszystkich na imię mam kamil mieszkam w lublinie wędkarswo pasja od dzieciństwa obecnie główną metoda spining która zabiera99% wypraw wękarskich Cytuj
niklas6 Napisano 10 Kwietnia 2011 Napisano 10 Kwietnia 2011 Witam nazywam sie Rafał i jestem z Opola . Spining to moja ulubiona metoda lapania. Pozdrawiam Cytuj
mace Napisano 10 Kwietnia 2011 Napisano 10 Kwietnia 2011 Witam serdecznie nazywam sie Piotr pochodze z Jeleniej Góry. Ulubiona metoda łowienia to metoda Spławikowa oraz Grunt. Łowieniem ryb zaraził mnie wujek który do dzisi łowi. Zaczołem łowić mając 16 lat i tak łowilem do 18 roku życia puzniej przestałem łowic i teraz mając 25 lat postanowiłem powrócić do tego sportu. Cytuj
Neno Napisano 13 Kwietnia 2011 Napisano 13 Kwietnia 2011 Witam, Ernest z podlasia, jeszcze nie łowię, dopiero się rozglądam w temacie Cytuj
ela Napisano 13 Kwietnia 2011 Napisano 13 Kwietnia 2011 Witam Mam na imię Ela. Jestem studentką. Nie wędkuję, ale szukam łódki płaskodennej. Muszę ją wypożyczyć na 19-22 sierpnia. Organizujemy coś w rodzaju widowiska na wodzie. Będzie to w Poznaniu, więc dobrze byłoby gdyby taka łódka była z okolic. Szukałam w internecie ale nie mogłam znaleźć. Jeśli znacie jakieś miejsca gdzie mozna wypozyczyć proszę piszcie. Z góry dzięki Cytuj
korsiara 20 Napisano 14 Kwietnia 2011 Napisano 14 Kwietnia 2011 Witam Jestem Adam z Bronowa[wieś na śląsku ]. Mam 20Lat łowię około 6 lat, ulubione łowisko to zaporka goczałkowice:] Preferuje przeważnie metodę gruntową :] na forum jestem od wczoraj. Moje skromne rekordy to węgorz 62cm, sum 62, sandacz 51, leszcz 45cm. Pzdro:]] Cytuj
19misiek86 Napisano 15 Kwietnia 2011 Napisano 15 Kwietnia 2011 Witam! Nazywam się Marcin jestem z opolskiego, początkujący "wędkarz". Pozdro Cytuj
adamsky8811 Napisano 15 Kwietnia 2011 Napisano 15 Kwietnia 2011 jako że od września nie przyglądałem się działaniem forum, to natrafiłem na ten temat więc jak przystało na dżentelmena ... Witam serdecznie z Wrocławia. Stażu po kiju liczę jakieś 15 lat, od roku wznowiłem prężne działania wędkarskie. Łowię głównie na spinning, spławik czasem też i byłem parę razy na zasiadówkach na suma ale g**** z tego wychodziło Cytuj
Robal Napisano 15 Kwietnia 2011 Napisano 15 Kwietnia 2011 Witamy wszystkich nowych ela, napisz mi na pm-a na jakim zbiorniku potrzebujesz łodzi. Cytuj
Amadeusz-Izbuh Napisano 18 Kwietnia 2011 Napisano 18 Kwietnia 2011 Witam jestem Amadeusz mam 16 lat i łapie ryby od 2 lat Moje osobiste rekordy to szczupak 58cm i zandacz 69cm .uwielbiam spinning spławik i grunt Cytuj
GuCeK Napisano 18 Kwietnia 2011 Napisano 18 Kwietnia 2011 Witam wszystkich zapaleńców rybobrania Mam na imię Marcin. Pochodzę z Legnicy natomiast od 7 lat mieszkam na Bielanach Wrocławskich. Wychowałem sie na jeziorach "pojezierza legnickiego" - Kunice, Jaśkowice, Tatarak, Jezierzany, Koskowice, Rokitki. Z racji obecnego zamieszkania próbuję swoich sił na zbiorniku Bajkał w Kamieńcu Wrocławskiem, zbiorniku Topola oraz na Odrze. Nie ukrywam, że z sentymentu chętnie powracam na stare śmieci - w znane mi bardzo dobrze miejscówki. Pozdrowionka dla wszystkich Cytuj
djperla Napisano 18 Kwietnia 2011 Napisano 18 Kwietnia 2011 Witam Wszystkich. Miałem się przedstawić , wiec to robię Pozdrawiam sympatyków wędkarstwa Cytuj
Tomcio83 Napisano 19 Kwietnia 2011 Napisano 19 Kwietnia 2011 Hej!!! Mam na imie Tomek mieszkam w Dąbrowie Górniczej - Gołonóg. Z wedkarstwem nie mam nic wspólnego dla tego zapisałem sie na to forum. Mam nadzieje ze mnie nie wywalicie za brak znajomości o wedkarstwie. Jedyne co wiem to jak wyglada karp aha no i rekin Posiadam akwarium ale nie łowie w nim i nie chciał bym sie tam uczyc połowu. Cytuj
Tron Napisano 19 Kwietnia 2011 Napisano 19 Kwietnia 2011 Witam wszystkich, kiedyś łowiłem wyczynowo, potem miałem przerwę przez 7 lat, teraz zaczynam jako laik w wękarstwie karpiowym. Pozdrawiam Cytuj
orson80PL Napisano 19 Kwietnia 2011 Napisano 19 Kwietnia 2011 Witam wszystkich!!! Daniel z Jaworzna łowię od niedawna (około roku). Zdecydowanie wody płynące, drgająca szczytówka,żywa przynęta. POZDRAWIAM!!!!!!! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi