Ribok Napisano 27 Lipca 2011 Share Napisano 27 Lipca 2011 Witam wszystkich,Krystian z miasta Łodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daniel31.77 Napisano 27 Lipca 2011 Share Napisano 27 Lipca 2011 Witam,mam na imię Daniel mieszkam w okolicach Wrocławia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DevilDog Napisano 28 Lipca 2011 Share Napisano 28 Lipca 2011 Witam! Piotrek z lubuskiego. Zarejestrowany nie dawno ale jakoś zawsze zapominałem się przedstawić Ulubione metody połowu: spining oraz grunt. Wariactwa poza wędkarstwem: militaria Pozdrawiam serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LaczQ Napisano 29 Lipca 2011 Share Napisano 29 Lipca 2011 Brunon z Lubuskiego Ulubiona metoda połowu to spinning, wielkich osiągnięć nie mam ale coś tam się połowiło ;] Mieszkam na piękną rzeką Odrą i każdą wolną minute spędzam nad wodą.. Inne hobby to ASG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zegar21 Napisano 31 Lipca 2011 Share Napisano 31 Lipca 2011 Witam wszystkich łamiących kije. Leszek z Kędzierzyna.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
depiela Napisano 31 Lipca 2011 Share Napisano 31 Lipca 2011 Witam wszystkich - Ulubiona metoda to spinning - ale sporadycznie grunt i spławik. Głównie łowie na Zalewie Dziećkowickim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raventix Napisano 31 Lipca 2011 Share Napisano 31 Lipca 2011 Witam wszystkich lubiących moczyć kija, nawet wtedy gdy nie biorą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość romanhoks Napisano 1 Sierpnia 2011 Share Napisano 1 Sierpnia 2011 Witam wszystkich kolegow po kiju.Na budziku mam 52 lata.Ale to chyba nie przeszkadza.Zanioslo mnie do Norwegi .No i tu sie nareszcie moge dobrze pobawic.Wedkuje z brzegu jak i z lodzi.Wyniki mam nie zle.No ale tutaj to jak sie nie trafi maly krokodyl albo halibut ze 50kg to po co sie chwalic.Szczupak typu 1m to normalne. Pozdrawiam I przepraszam za pisownie bo mam klawiature Norweska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robo667 Napisano 1 Sierpnia 2011 Share Napisano 1 Sierpnia 2011 Witka wszystkim .... moje imię to Robert ... ale wszyscy wołają Robo ... pochodzę z łodzi a wędkuje od 15 lat około ... pozdro dla wszystkich ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marco1 Napisano 2 Sierpnia 2011 Share Napisano 2 Sierpnia 2011 witam wszystkich forumowiczów.jestem marcin mam 35 wiosen i pochłania mnie to moczenie kija jakieś 10lat preferuje wędkarstwo gruntowe ale żadnej innej metody nie odrzucam.pozdrowionka dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Triple Napisano 3 Sierpnia 2011 Share Napisano 3 Sierpnia 2011 Witam. Mam na imię Radek. Jestem z Podkarpackiego. Forum przeglądam już od dość dawna i wygląda na to, że zostanę tu na dłużej Pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
glin Napisano 6 Sierpnia 2011 Share Napisano 6 Sierpnia 2011 Witam. Na imię mam Grzegorz . Wędkuje ponad czterdzieści lat i to typowo rekreacyjnie. Interesuje mnie przede wszystkim spławik chociaż innymi metodami także łowię , jednak gdzie tylko mogę to podrzucam spławiczek. Czytając już trochę to forum uświadamiam sobie jak mało wiem o zwyczajach ryb po mimo wędkowania od najmłodszych lat. Super portal. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hubert Długosz Napisano 7 Sierpnia 2011 Share Napisano 7 Sierpnia 2011 Witam wszystkich stałych bywalców Forum.Dziś się do Was przywiązałem. Nie jestem wędkarzem z zamiłowania ale uwielbiam obserwować rybki. Mogę moczyć kija a proszę w myślach by się żadna nie złapała, nie przepadam za rybkami ale karpia na święta chętnie zjem.Bywam między lasami Puszczy Rzepińskiej. Jest tu sporo rzeczek, jezior nad którymi spędzam czas jako rencista. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eceterszczok Napisano 7 Sierpnia 2011 Share Napisano 7 Sierpnia 2011 Witam nazywam się Konrad,mam 13 lat . Pochodzę z Koła okolice Konina. Wędkuje już około 4 lat,najczęściej na rzece Warcie ;] Pozdrawiam ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarcilord Napisano 9 Sierpnia 2011 Share Napisano 9 Sierpnia 2011 Witam. Mam na imię Michał. Wędkuje w sumie to odkąd pamiętam. Trudno było by się wyłamać z mojej wędkarskiej rodziny Moje ulubione miejsca to nasze nizinne rzeki - Wisła i Narew. Mieszkam w Garwolinie, mam 23 lata. Nie mam ulubionej metody, łowię na każdą po trochu ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztof Hichu Napisano 11 Sierpnia 2011 Share Napisano 11 Sierpnia 2011 Krzysztof "Hichu". Pozdrawiam wszystkich. Wędkuję odkąd pamiętam, przynajmniej od 40 lat. Obecnie jest to dla mnie zajęcie typowo urlopowe , raz z braku czasu poza okresem wakacyjnym a po drugie nie łowię w morzu lub zatoce, no chyba że rejsy na dorsze. Moja ulubiona metoda łowienia najczęściej wykorzystywana to pełny zestaw. Od roku jednak próbuję sił na spinning.Narazie moje największe ryby to boleń około 40 cm oraz dwa małe szczupaczki po około 35 - 40 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 13 Sierpnia 2011 Share Napisano 13 Sierpnia 2011 Witam grono zapalonych wedkarzy...Mam na imie Grzegorz...lat -skromne 38. Jestem z Łodzi.Wedkowalem za mlodu z ojcem..Pozniej zycie ograniczylo mi te nadzwyczaj mila forme relaxu gdyz za taka uwazam wedkowanie..Dla mnie to czysta forma relaxu....Ryb nie jadam wiec połów wylacznie sportowy:):0 no chyba ze dozyje takich czasow ze FILETY bede holował:) POZDRAWIAM.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kebes75 Napisano 14 Sierpnia 2011 Share Napisano 14 Sierpnia 2011 witam wszystkich mam na imie Sebastian wędkuję od około 20 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kielon87 Napisano 14 Sierpnia 2011 Share Napisano 14 Sierpnia 2011 Witam wszystkich Nazywam się Tomasz i mam 24 lata. Mieszkam w Warszawie. Wędkuję można powiedzieć od zawsze, tym hobby zaraził mnie mój ojciec. Przeważnie łowię z gruntu i spławik, choć spiningu też często używam. Słyszałem o tym forum już jakiś czas, pomyślałem, że najwyższy czas dołączyć do was. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bosman1 Napisano 15 Sierpnia 2011 Share Napisano 15 Sierpnia 2011 Witam wszystkich. Moja przygoda z rybami dopiero sie zaczyna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jester Napisano 16 Sierpnia 2011 Share Napisano 16 Sierpnia 2011 Witam serdecznie wszystkie koleżanki i kolegów. Na imię mam Marcin, pochodzę z Tarnowa. Przygodą z wędkarstwem, w latach dzieciństwa, zaraził mnie mój ojciec. Przez pewien okres czasu mojego życia całkowicie odstawiłem to hobby do kąta. Teraz wracając po kilkunastu latach do wędkowania liczę na pomoc w zaktualizowaniu wiedzy n/t. tego hobby oraz podpowiedzi w doborze sprzętu, jako, że preferuję łowienie w wodach stojących metodą gruntową zarówno bez jak i ze spławikiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafalesku Napisano 16 Sierpnia 2011 Share Napisano 16 Sierpnia 2011 Witam serdecznie wszystkie koleżanki i kolegów. Mam na imię Rafał. Mieszkam w Warszawie. Przygodę z wędkarstwem zacząłem w latach dzieciństwa, a później miałem długą (~20 lat) przerwę. Teraz wracam do wędkarskiej braci. Preferuję łowienie w wodach stojących metodą spławikową, chociaż gruntem oraz spiningiem również od czasu do czasu nie pogardzę. Na razie łowię w samotności, ale liczę na poznanie kompana do wspólnych wypadów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrek94w Napisano 16 Sierpnia 2011 Share Napisano 16 Sierpnia 2011 Witam wszystkich mam na imie Piotrek,wedkuje juz od 5 lat mozna powiedziec ze jeszcze jestem poczatkujacym wedkarzem.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mcar Napisano 19 Sierpnia 2011 Share Napisano 19 Sierpnia 2011 Witam mam na imie Marcin mam 30 lat.Mieszkam w Wieliszewie woj.Mazowieckie. Łowie w rzece Narwi.Wedkarstwem zajelem sie jakies 7 lat temu.Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krapik88 Napisano 28 Sierpnia 2011 Share Napisano 28 Sierpnia 2011 Jestem Maciek, mieszkam obecnie w Poznaniu, ale korzenie mam Świnoujskie. Mam 23 lata, pracuje w ochronie. Zamierzam wrócić do Ś-cia., bo jednak tam było lepiej. Wędkuje od 6 klasy podstawówki, z przerwami, nawet całkiem sporymi, zaczynałem w dziadkiem i ojcem, oboje pływali w PPDMiUR ODRA Świnoujście. Zawsze łapałem na ukochany spławik na kanale Piastowskim, koło dużej przeprawy promowej. Obecnie jestem niezrzeszony z żadnym kole w Poznańskim. Łapie rekreacyjnie na łowiskach płatnych (staw, żwirownia itd.) Oprócz moczenia kija, uwielbiam fotografię, amatorsko robię fotki. Jeśli ktoś ze Świnoujścia, zapraszam do pogawędki na wiadomość prywatną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi