koperGT Napisano 1 Maja 2014 Share Napisano 1 Maja 2014 Cześć! Dawid. 21 lat. Mieszkam we Wrocławiu. Po 4 latach wracam do spinningowania. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gomez1990 Napisano 3 Maja 2014 Share Napisano 3 Maja 2014 Witam Wszystkich Jacek lat 24 z Warszawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz90 Napisano 11 Maja 2014 Share Napisano 11 Maja 2014 Witam Łukasz z Krakowa lat 24 .Wędkuje głównie an spławik , czasem grunt .Pokochałem ostatnio spining. Rzeki an których wędkuje to :Wisła (zwłaszcza w Tyńcu) , Raba , Skawa , Rudawa , Wilga itd. Bardzo lubię stare Rabiska , Podgórki Tynieckie czy ukochany przez mnie Przylasek Rusiecki. Nie gardzę również komercjami. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sir.miczu Napisano 12 Maja 2014 Share Napisano 12 Maja 2014 Witam, Michał z Bydgoszczy, wędkuje na spławik, raczej amator:) generalnie witam i pozdrawiam Forumowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
salto Napisano 15 Maja 2014 Share Napisano 15 Maja 2014 Witam Wszystkich. Robert z Krakowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Merkusz Napisano 17 Maja 2014 Share Napisano 17 Maja 2014 Witam. Kłania się Marek z Warszawy Spinning i denka , czasami spławik . Moje łowiska to Kanał Królewski , Wisła ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrwaszak_71 Napisano 27 Maja 2014 Share Napisano 27 Maja 2014 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lewyxd94 Napisano 30 Maja 2014 Share Napisano 30 Maja 2014 Witajcie Hubert z okolic Warszawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malota Napisano 30 Maja 2014 Share Napisano 30 Maja 2014 Witam serdecznie cała społeczność forum haczyk.pl Wojtek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darekwlkp Napisano 3 Czerwca 2014 Share Napisano 3 Czerwca 2014 Witam, jestem Darek z Dobrzycy, mam 38 lat, moje ulubione metody to grunt i spławik. Zainteresowania poza wędkarstwem to piłka nożna. Pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szymt9 Napisano 5 Czerwca 2014 Share Napisano 5 Czerwca 2014 Dzień dobry. Mam na imię Szymon, 22 lata. Uwielbiam sport, szachy, muzykę, czytać książki. Kilka razy byłem na rybach, głównie spinning. Mam nadzieję, ze dołączę do Was nie tylko na forum. Dziś egzamin na kartę wędkarską Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 5 Czerwca 2014 Share Napisano 5 Czerwca 2014 Witam na pokładzie wszystkich nowych haczykowców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
henryk_dys Napisano 9 Czerwca 2014 Share Napisano 9 Czerwca 2014 hej hej Heniek z tej strony. lat 49 łowię od zaaawsze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piterkatus Napisano 15 Czerwca 2014 Share Napisano 15 Czerwca 2014 Pozdrawiam wszystkich. Jestem z Gliwic mam 42 lata i raczej terapeutycznie moczę kija z racji tego co robię. Wędkuję by posłuchać dzieciaki co mają do powiedzenia. po godzinie milczenia same zaczynają mówić a wtedy słucham:) pracuję z dziećmi trudnymi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jogi88 Napisano 15 Czerwca 2014 Share Napisano 15 Czerwca 2014 Witam wszystkich. Mam na imię Stanisław, Jestem z Bytomia, mam 26 lat. Łowię od 12 lat. Po za hobbym jakie jest wędkarstwo to inne zainteresowania moje: informatyka, elektronika, elektryka, hokej. Wędkuje głównie na spławik. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brunon Napisano 25 Czerwca 2014 Share Napisano 25 Czerwca 2014 Witam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czajnik166 Napisano 25 Czerwca 2014 Share Napisano 25 Czerwca 2014 Witam serdecznie wszystkich forumowiczów! 25 latek, łowie praktycznie od pieluszki ale jedynie na wyjazdach okazyjnych na tereny Wielkopolski (do rodziny). Na dodatek do tydzien temu łowiłem tym co było pod reką- spławik, grunt (przewaznie) na dodatek na słabych zestawach dlatego w życiu nic innego jak leszcz czy płoć nie ściągałem. Sprawa zmieniła sie wraz z okazją imieninową, gdzie otrzymałem nowy zestaw spinningowy, stad zaczynam przygode może już na poważnie Połamania kijów wszystkim. Czarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 25 Czerwca 2014 Share Napisano 25 Czerwca 2014 Witam wszystkich "nowych" i zachęcam do aktywnego udziału w życiu Społeczności haczyk.pl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomgu100 Napisano 26 Czerwca 2014 Share Napisano 26 Czerwca 2014 Witam mam na imię Tomek mieszkam w Bydgosczy łowię od 30 lat ulubione metody połowu to grunt spławik i spinning łowię przeważnie w rzece Brda na całym odcinku oraz jezioro Jezuickie lubię łowić wszystkie gatunki ryb pozdrawiam wszystkich wędkujących:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spławik91 Napisano 27 Czerwca 2014 Share Napisano 27 Czerwca 2014 No tak coś czułam, że więcej tu nie ma, ale wolałam cichutko poczekać na jasną wskazówkę, że jestem sama samiusieńka... Muszę się po kątach kryć, bo szanowny małżon wilkiem patrzy na miejsce, gdzie jego luba wśród samych chłopów się znalazła Haha Będzie ci dobrze wśród samych chłopów A małżon niech nie jest zazdrosny bo to tylko forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
percio Napisano 30 Czerwca 2014 Share Napisano 30 Czerwca 2014 Witam wszystkich O mnie to tyle w temacie ze jestem zielony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil73 Napisano 7 Lipca 2014 Share Napisano 7 Lipca 2014 witam mam na imie kamil. Lowie od x lat . Ulubiona metoda to feeder mieszkam w zabkach pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sq1gym Napisano 8 Lipca 2014 Share Napisano 8 Lipca 2014 Witam wszystkich. Mam na imię Marcin, jestem ze Szczecina. Wędkarstwem zajmuję się już ponad 35 lat, od kiedy tylko wyrosłem z pieluch. Ostatnie lata ulubione metody połowu to spinning i casting. Spławikową i gruntową zasiadką też nie gardzę jak mam czas spokojnie posiedzieć nad wodą. Pozdrawiam i połamania kija na taaa....aaakich rybach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flyfishing1975 Napisano 12 Lipca 2014 Share Napisano 12 Lipca 2014 Witam. Mam na imię Marek i jestem z Nowego Dworu Mazowieckiego. Od kilku lat wędkuję w miarę regularnie na Narwi i Wkrze. Ulubiona metoda połowu to sucha mucha,czasem spinning lub wieczorna gruntowa zasiadka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
futrzak Napisano 13 Lipca 2014 Share Napisano 13 Lipca 2014 Witam wszystkich. Koleżanki i kolegów.Mam na imię Mariusz.Jestem z Wrocławia.Wędkuję od 1984r.Mam 51lat.HEJ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi