Skocz do zawartości
Dragon

Rekomendowane odpowiedzi

przynęty na klenia   Dragon
Gość Anonymous
Napisano

Witam ;] - imie Andrzej, student Biologii, łowienie kiedyś sporadyczne i na długo zapomniane, aktualnie odnowiona pasja - ale cóż trzeba podnieść troche poziom wtajemniczenia ;D

Napisano

mam na imię Mariusz łowię od kąd pamiętam najpierw z ojcem a od 25 lat samodzielnie lub wspólnie z kumplami. Moje łowiska to jeziora w okolicy Mrągowa i Mikołajek. Od kilku lat największą pasją są dorsze, najczęściej jeżdżę do Łeby lub Władka.

Napisano

Witam,

Tomek, powiedzmy z Warszawy ;), lat 32.

Wędkarstwo najbardziej amatorskie z amatorskich - z "doskoku" kiedy czas, żona i warunki pozwolą.

Łowię na rzekach - feeder, DS, a na sezon 2007 zakupiłem spining ale jeszcze nic nie złapałem chociaż w maju kilka brań miałem (nawet ja).

Moja wiedza teoretyczna i praktyczna jest mizerna - wędkarstwo traktuję jako relaks i kontakt z przyrodą.

Wody to aktualnie głównie Wisła w okolicach Annopola - jednak jeżdżę tam dopiero dwa lata (średnio 4-5 razy w roku) i nic szczególnego nie złapałem :).

Kiedyś chodziłem nad Wisłę w Warszawie - wyniki porównywalne z Annopolem.

Dawno dawno temu kiedy mieszkałem w innym miejscu RP, podczas studenckich wakacji wędkowałem przez dwa trzy tygodnie dzień w dzień i takie imprezy przynosiły jakieś wymierne rezultaty, ale to było baaardzo dawno ;).

Czytając to forum doszedłem do wniosku, że miał bym również kilka pytań do profesjonalistów odnośnie technik i łowisk, więc przeszedłem skomplikowany proces rejestracji i jestem ;)

Napisano

Witam.Mam na imię Mariusz.Moja ulubioną metodą połowu jest DS.

Moje wyniki jak dotychczas:sum 4.90kg:karp 4.40kg(o reszcie drobiazgu nie wspominam :roll: )

Napisano

Witam wszystkich! Mam na imie Łukasz pochodzę z Białegostoku. Ryby łapie od kiedy pamiętam. Ulubione łowiska to Narew od zbiornika Siemianówka do Wizny i wszystkie miejsca gdzie jest dzika rzeka (szczególnie Supraśl ). Pozdrawiam.

Ps. Potrzenuje pokrętło hamulca do kołowrotka shina president albo najlepiej caly mechanizm .

Napisano

dzielnicowy, witaj na haczyku :grin:

Ulubione łowiska to Narew od zbiornika Siemianówka do Wizny
:lol::lol::lol: no to masz fajny kawałek ulubionej wody :wink:
Napisano

Witam wszystkich !

W wielkim skrócie o sobie- mam na imię Krzysztof pochodzę z Piły (wlkp)

Zawodowo zajmuję elektroniką , szkutnictwem i po trochu jak to mawiają "malarz tokarz akrobata..nic nie robi ino lata"

Napisano

Hej,

..obserwuje haczykowe forum od jakiegoś czasu i chyba nadszedł czas, abym również się przedstawiła :) Zamieszkuje zachodnio-północny region Polski, a dokładniej Szczecin... wędkarstwo interesuje mnie od kilku lat i jest dla mnie jak na razie najlepszą formą odpoczynku na świeżym powietrzu...:) w skrócie: Katarina to wędkarz-amator bez konkretnych wyników połowowych ;) , do niedawna zapalony spławikowiec a obecnie bardzo początkujący spiningista.. ;)

to tyle o mnie...

pozdrawiam wszystkich stałych bywalców forum..jak i również tych całkiem nowych :)

katarina

:)

Napisano

Witam wszystkich nowych forumowiczów ......a szczególnie Katarinę :mrgreen: , mamy tu niedobór wędkarek ? wędkarzyc ? :mrgreen: i pora to nadrobić .

Napisano

Witam,

mam na imie Krzysiek

24 lat

mieszkam w Skarżysku Kamiennej

łowie od 10 lat z paroletnia przerwa, od 3lat zaczalem na nowo sie bawic co najlepsze wciagnalem tez moja żone :lol:

Pozdrawiam wszystkich

Napisano

mam na imie Adrian jestem z Białej Podlaskiej. Wedkuje juz 4 lata miałem juz troszke sukcesów np 3 miejsce na zawodach spławikowych na rzece krznie ale mi to nie wystarcza pogłebiam swą wiedze o wedkarstwie najczesciej wedkuje na małych stawach lub wolno płynących zekach.pozdrawiem wszystkich wedkarzy i zycze połamania kija. :)

Napisano

Witam,

Miło mi niniejszym przywitać Koleżanki i Kolegów "po kiju".

Forumowiczem jestem nowym, wędkarsko zaś po reaktywacji.

Nałóg zarzuciłem jakieś 5-6 lat temu, nie na długo jak się okazuje.

Sporo się pewnie w tzw. środowisku zmieniło w międzyczasie, o technice i sprzęcie nawet nie wspominając, zatem - mam nadzieję - Forum pomoże łagodnie wrócić nad wodę.

Choć "nie kręci" mnie ani pęd na zabój za rybą, ani wyczyn. Liczy się raczej podglądanie ptaków o 4.30 rano, jaszczurek w południe i żab wieczorem, kiełbaska z ogniska, zabytek wypatrzony w mijanej wiosce i leżenie pod drzewem. Na luzie.

Pozdrawiam serdecznie,

marcin

Napisano
Forumowiczem jestem nowym, wędkarsko zaś po reaktywacji.

Nałóg zarzuciłem jakieś 5-6 lat temu, nie na długo jak się okazuje.

Dobrze żeś się nawrócił :wink::lol:

Choć "nie kręci" mnie ani pęd na zabój za rybą, ani wyczyn. Liczy się raczej podglądanie ptaków o 4.30 rano, jaszczurek w południe i żab wieczorem, kiełbaska z ogniska, zabytek wypatrzony w mijanej wiosce i leżenie pod drzewem. Na luzie.

No i o to chodzi :cool: Witaj :!:

Napisano

Rafał z Działdowa. Też miałem przerwę kilkuletnią, łowię znowu od zeszłego roku. Najbardziej lubię łapać leszcze na "sprężynę".