Skocz do zawartości
tokarex pontony

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam Wszystkich :grin:

Mam na imię Marcin mam 25 lat i jestem z RADOMIA !

łowie od 2 lat , głownie na zbiornikach w moim okregu troche ich jest , a szczególnie na zalewie Domaniów :!::grin:

ulobionymi metodami sa łowienie na Grunt , żywca

na ryby jeżdżę dostc czesto 3-4 razy w miesiącu lapiąc głównie Płotki , Liny , Karpie , Leszcze , Jażie , Szczupaki i Sandacze

przynęty na klenia   Dragon
Napisano

mam na imię Paweł ,mieszkam w miasteczku Łobez w zachodniopomorskim, mam 33 lata, wędkuje od 6 roku życia troche rybek już złapałem.Wędkuje głównie na jeziorach węgorzyńskie oraz duży przytoń.moje największe rybki to szczupak 3.80 kg,karp 4,00, węgorz 1,95, leszcz 3,95 ,okoń 1,25 kg , lin 2,50 kilka potworków poszło z zestawami i pływa sobie dalej ale tak to jest największe zawsze zostają w wodzie hehe!Od 3 latach staram się wyspecjalizować w połowach głównie węgorzy i linów z wynikami jest różnie w 2006 roku sezon zakończyłem z 20 węgorzami powyżej 1 kg oraz 5 linami ok.1.5 kg w 20007 sezon był zdecydowanie lepszy bo węgorzy padło 39 sztuk powyżej 1 kg i 10 linów a ten rok zdecydowanie słabszy bo tylko 11 wegorzy i tylko 4 liny to ogólnie słabo.

Napisano

Witam serdecznie.

Mam na imię Lucyna i mieszkam we Wrocku. Wędkuję z mężem od dość dawna i to on zaraził mnie miłością do wędki. Wprawdzie nie mam na koncie dużych sukcesów ale lubię spędzać czas nad wodą. W końcu nie chodzi o to by złapać króliczka, ale by gonić go...

Pozdrawiam.

Napisano

Witam. Jestem Łukasz, wędkuję odkąd pamiętam. Wędkarstwem zaraził mnie tata i tak mi już zostało. Pozdrawiam wszystkich użytkowników forum.

Napisano

Witam!

Janek z Kalisza lat 22 wedkowalem kiedys z dziadkiem pozniej przerwa no i od jakis 3 miesiecy znowu wedkowanie narazie na stawie mojej dziewczyny wuja gdzie ryby nie były łapane od ok 10 lat i sa tam naprawde konkretne okazy udało mi sie wyciagnac karpia 9,70kg to tyle pozdrawiam.

Napisano

Witam wszystkich uzytkownikow portalu haczyk.pl

Mam na imie Mariusz,wędkarstwem zaraziłem sie w wieku 9 lat wiec choruje juz 16lat na te piekne hobby.Moja ulubiona metoda wędkowania jest spining chociaz czasami lubie wyrwac sie na nocke na gruncik lub w czasie urlopu zasiasc gdzies nad jeziorem o połapac na spławik.Jestem z Warszawy wiec moim ulubionym łowiskiem jest Wisła.Pozdrawiam wszystkich :razz:

Napisano

cześć, przepraszam że późno tak zawitałem tu, wybaczcie, to emocje ostatnich dni...

Witam WSZYSTKICH forumowiczów tych nowych jak i starych.

Wędka była pasją do momentu wkroczenia w dorosłe zycie.

Później wiadomo - dzień zbyt krótki okazywał się na codzienne sprawy,

o rybkach nie było mowy...

Kije pokrył kurz w kącie piwnicy.

Niemal 20 lat później łapię ponownie za wędkę i...

Napisano

Witam mam na imię Grzegorz mam 21 lat wędkuję od 8 roku życia od paru lat głównie siedzę w spiningu. Pochodzę z Poznania. Co do łowisk to głównie Warta i okoliczne wody. Pozdrawiam forumowiczów.

Napisano

Witam nazywam się Artur. Wędkuję odkąd pamiętam. Zaczynałem z dziadkiem bambusowym kijem na małej rzeczce. Spektakularne sukcesy i medalowe okazy wciąż jeszcze przedemną :mrgreen: . Pozdrawiam wszystkich

Napisano
Witam!

Janek z Kalisza lat 22 wedkowalem kiedys z dziadkiem pozniej przerwa no i od jakis 3 miesiecy znowu wedkowanie narazie na stawie mojej dziewczyny wuja gdzie ryby nie były łapane od ok 10 lat i sa tam naprawde konkretne okazy udało mi sie wyciagnac karpia 9,70kg to tyle pozdrawiam.

Witam Ziomala.

Napisano

WITAM WSZYSTKICH NA FORUM. MAM NA IMIE PAWEŁ JESTEM Z SOSNOWCA. ODKĄD PAMIĘTAM WĘDKUJE.... OBECNIE TYLKO SPINNING NA JEZIORACH DZIECKOWICE ORAZ PRZECZYCE Z ŁÓDECZKI :wink: NA ROZKŁADZIE KILKA NOIEZŁYCH GARBATYCH, MĘTNOOKICH I SZCZUPALI. METODY AGRESYWNEGO KOGUTA ORAZ FINEZYJNEGO OPADU PAPROSZKAMI.

POZDRAWIAM

Napisano

witaj Pawlo,

nie pisz na forum dużymi literami - to oznacza krzyk :!:

witajcie wszyscy "nowi" użytkownicy - zapraszam do zapoznania się z regulaminami forum i życzę owocnego kożystania z zasobów haczyk.pl

Napisano

Jestem Jakub, mam 15 lat, mieszkam w Golubiu-Dobrzyniu. Wędkuje metodą spinningową od 2 lat. Najczęściej na Drwęcy. Spinning stał się moją pasją kiedy po raz pierwszy poszedłem porzucać i złapałem szczupaka (niewymiarowy) i okonia.

Napisano
życzę owocnego korzystania z zasobów haczyk.pl

No no Panie administratorze :grin::lol:

Właśnie, witam wszystkich nowych, licząc na udaną współpracę, znowu będe się rozpisywał, bo ostatnio nie było czasu na forum, trzeba się 'odkuć'..

Pozdrawiam..