cysiu Napisano 15 Czerwca 2007 Share Napisano 15 Czerwca 2007 Witam wszystkich nowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anonymous Napisano 15 Czerwca 2007 Share Napisano 15 Czerwca 2007 Witam ;] - imie Andrzej, student Biologii, łowienie kiedyś sporadyczne i na długo zapomniane, aktualnie odnowiona pasja - ale cóż trzeba podnieść troche poziom wtajemniczenia ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marksin Napisano 17 Czerwca 2007 Share Napisano 17 Czerwca 2007 Witam . Mam na imię Marek, rybki łowię od 36 lat ale ostatnio 14 latek przerwy, i jakby na nowo w pewnych tematach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławek11 Napisano 17 Czerwca 2007 Share Napisano 17 Czerwca 2007 Witam wszystkich. Sławek z Gdańska łowie 2 lata na razie bez sukcesow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 17 Czerwca 2007 Share Napisano 17 Czerwca 2007 Witam nowych użytkowników i zapraszam do zapoznania się z regulaminem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brylu Napisano 17 Czerwca 2007 Share Napisano 17 Czerwca 2007 tomek1 najbardziej gościnny gość na tym forum również witam nowo przybyłych wędkarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lary Napisano 17 Czerwca 2007 Share Napisano 17 Czerwca 2007 Witam wszystkich nowych haczykowców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaross Napisano 17 Czerwca 2007 Share Napisano 17 Czerwca 2007 Witamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniekjaskol Napisano 18 Czerwca 2007 Share Napisano 18 Czerwca 2007 mam na imię Mariusz łowię od kąd pamiętam najpierw z ojcem a od 25 lat samodzielnie lub wspólnie z kumplami. Moje łowiska to jeziora w okolicy Mrągowa i Mikołajek. Od kilku lat największą pasją są dorsze, najczęściej jeżdżę do Łeby lub Władka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ETS Napisano 18 Czerwca 2007 Share Napisano 18 Czerwca 2007 Witam, Tomek, powiedzmy z Warszawy , lat 32. Wędkarstwo najbardziej amatorskie z amatorskich - z "doskoku" kiedy czas, żona i warunki pozwolą. Łowię na rzekach - feeder, DS, a na sezon 2007 zakupiłem spining ale jeszcze nic nie złapałem chociaż w maju kilka brań miałem (nawet ja). Moja wiedza teoretyczna i praktyczna jest mizerna - wędkarstwo traktuję jako relaks i kontakt z przyrodą. Wody to aktualnie głównie Wisła w okolicach Annopola - jednak jeżdżę tam dopiero dwa lata (średnio 4-5 razy w roku) i nic szczególnego nie złapałem . Kiedyś chodziłem nad Wisłę w Warszawie - wyniki porównywalne z Annopolem. Dawno dawno temu kiedy mieszkałem w innym miejscu RP, podczas studenckich wakacji wędkowałem przez dwa trzy tygodnie dzień w dzień i takie imprezy przynosiły jakieś wymierne rezultaty, ale to było baaardzo dawno . Czytając to forum doszedłem do wniosku, że miał bym również kilka pytań do profesjonalistów odnośnie technik i łowisk, więc przeszedłem skomplikowany proces rejestracji i jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seba02121 Napisano 18 Czerwca 2007 Share Napisano 18 Czerwca 2007 Witam.Mam na imię Mariusz.Moja ulubioną metodą połowu jest DS. Moje wyniki jak dotychczas:sum 4.90kg:karp 4.40kg(o reszcie drobiazgu nie wspominam ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MagnuM Napisano 18 Czerwca 2007 Share Napisano 18 Czerwca 2007 maniekjaskol, ETS, seba02121, WITAJCIE! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enduro Napisano 18 Czerwca 2007 Share Napisano 18 Czerwca 2007 Witam! Tylko zrobić kartę wędkarską i zacząć łowić "po prawdziwemu", nie kułsując. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzielnicowy Napisano 18 Czerwca 2007 Share Napisano 18 Czerwca 2007 Witam wszystkich! Mam na imie Łukasz pochodzę z Białegostoku. Ryby łapie od kiedy pamiętam. Ulubione łowiska to Narew od zbiornika Siemianówka do Wizny i wszystkie miejsca gdzie jest dzika rzeka (szczególnie Supraśl ). Pozdrawiam. Ps. Potrzenuje pokrętło hamulca do kołowrotka shina president albo najlepiej caly mechanizm . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keri Napisano 18 Czerwca 2007 Share Napisano 18 Czerwca 2007 dzielnicowy, witaj na haczyku Ulubione łowiska to Narew od zbiornika Siemianówka do Wizny no to masz fajny kawałek ulubionej wody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
utopia Napisano 19 Czerwca 2007 Share Napisano 19 Czerwca 2007 Witam wszystkich ! W wielkim skrócie o sobie- mam na imię Krzysztof pochodzę z Piły (wlkp) Zawodowo zajmuję elektroniką , szkutnictwem i po trochu jak to mawiają "malarz tokarz akrobata..nic nie robi ino lata" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
katarina Napisano 19 Czerwca 2007 Share Napisano 19 Czerwca 2007 Hej, ..obserwuje haczykowe forum od jakiegoś czasu i chyba nadszedł czas, abym również się przedstawiła Zamieszkuje zachodnio-północny region Polski, a dokładniej Szczecin... wędkarstwo interesuje mnie od kilku lat i jest dla mnie jak na razie najlepszą formą odpoczynku na świeżym powietrzu... w skrócie: Katarina to wędkarz-amator bez konkretnych wyników połowowych , do niedawna zapalony spławikowiec a obecnie bardzo początkujący spiningista.. to tyle o mnie... pozdrawiam wszystkich stałych bywalców forum..jak i również tych całkiem nowych katarina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ESSOX Napisano 19 Czerwca 2007 Share Napisano 19 Czerwca 2007 Witam wszystkich nowych forumowiczów ......a szczególnie Katarinę , mamy tu niedobór wędkarek ? wędkarzyc ? i pora to nadrobić . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 19 Czerwca 2007 Share Napisano 19 Czerwca 2007 A i ja powitania wysyłam do wszystkich nowo przybyłych userów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lary Napisano 19 Czerwca 2007 Share Napisano 19 Czerwca 2007 Witam dzielnicowego i Katarine. Im na s więcej tym lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kris83 Napisano 19 Czerwca 2007 Share Napisano 19 Czerwca 2007 Witam, mam na imie Krzysiek 24 lat mieszkam w Skarżysku Kamiennej łowie od 10 lat z paroletnia przerwa, od 3lat zaczalem na nowo sie bawic co najlepsze wciagnalem tez moja żone Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adi1122spid Napisano 20 Czerwca 2007 Share Napisano 20 Czerwca 2007 mam na imie Adrian jestem z Białej Podlaskiej. Wedkuje juz 4 lata miałem juz troszke sukcesów np 3 miejsce na zawodach spławikowych na rzece krznie ale mi to nie wystarcza pogłebiam swą wiedze o wedkarstwie najczesciej wedkuje na małych stawach lub wolno płynących zekach.pozdrawiem wszystkich wedkarzy i zycze połamania kija. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinez Napisano 21 Czerwca 2007 Share Napisano 21 Czerwca 2007 Witam, Miło mi niniejszym przywitać Koleżanki i Kolegów "po kiju". Forumowiczem jestem nowym, wędkarsko zaś po reaktywacji. Nałóg zarzuciłem jakieś 5-6 lat temu, nie na długo jak się okazuje. Sporo się pewnie w tzw. środowisku zmieniło w międzyczasie, o technice i sprzęcie nawet nie wspominając, zatem - mam nadzieję - Forum pomoże łagodnie wrócić nad wodę. Choć "nie kręci" mnie ani pęd na zabój za rybą, ani wyczyn. Liczy się raczej podglądanie ptaków o 4.30 rano, jaszczurek w południe i żab wieczorem, kiełbaska z ogniska, zabytek wypatrzony w mijanej wiosce i leżenie pod drzewem. Na luzie. Pozdrawiam serdecznie, marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 21 Czerwca 2007 Share Napisano 21 Czerwca 2007 Forumowiczem jestem nowym, wędkarsko zaś po reaktywacji.Nałóg zarzuciłem jakieś 5-6 lat temu, nie na długo jak się okazuje. Dobrze żeś się nawrócił Choć "nie kręci" mnie ani pęd na zabój za rybą, ani wyczyn. Liczy się raczej podglądanie ptaków o 4.30 rano, jaszczurek w południe i żab wieczorem, kiełbaska z ogniska, zabytek wypatrzony w mijanej wiosce i leżenie pod drzewem. Na luzie. No i o to chodzi Witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lulek8 Napisano 21 Czerwca 2007 Share Napisano 21 Czerwca 2007 Rafał z Działdowa. Też miałem przerwę kilkuletnią, łowię znowu od zeszłego roku. Najbardziej lubię łapać leszcze na "sprężynę". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi