artech Napisano 18 Stycznia 2008 Share Napisano 18 Stycznia 2008 Witam wszystkich serdecznie. Chłopaki z Art-Rod na pewno będą mogli pomóc w kwestii wędzisk, szczegolnie spinningowych i castingowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loro Napisano 18 Stycznia 2008 Share Napisano 18 Stycznia 2008 Witam wszystkich użytkowników haczyk.pl. Wędkuję od 4 roku życia czyli ponad 11 lat. Jest to moje najukochańsze hobby. Lubię zasiadki na karpia, polowanie na pstrągi, które to pływają w Sanie, ale w szczególności lubię przedzierać się przez krzaki i chaszcze, by zakraść się i zapolować na klenia, ze spinningiem. Pozdrawiam No i mam nadzieję, że panie z forum nie zwrócą uwagi na podpis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 18 Stycznia 2008 Share Napisano 18 Stycznia 2008 Witajcie w gronie haczykowców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dominik_15 Napisano 20 Stycznia 2008 Share Napisano 20 Stycznia 2008 Witam =) Na imie mam Dominik xD Mieszkam w Turku i mam 15 lat ;p Wędkuje od 5 lat ;o) Moje ulubione metody to przystawka ze splawikiem i gruntówka..ale rowniez i spining Ulubine łowiska - jeziorka i kanały - miescowe stawy - rzeka Warta ( rowniez stawiki obok niej ) - i zbiorniki zaporowe Moje rekordy : - 4 szczupaki - leszcz (52cm) - karaś ponad 2 kilo - oraz wymarzone liny xD Zainteresowania : - Wedkarstwo ! ! ! - samochody (tuning) - kompytery Mam jedna zasadę : raz na wozie raz pod wozem xD Pozdro For All ! ! ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sandacz Napisano 20 Stycznia 2008 Share Napisano 20 Stycznia 2008 Elo ziomal widze ze calkiem niedaleko mnie mieszkasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukaszus Napisano 21 Stycznia 2008 Share Napisano 21 Stycznia 2008 Witam. Z Lublina jestem w nim mieszkam. POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemiux Napisano 22 Stycznia 2008 Share Napisano 22 Stycznia 2008 Witam. Nazywam się Marcin "Lemiux" Pawlusiak, Jestem mieszkańcem Goczałkowic i mam nadzieje ze na długo zagoszcze na waszym forum. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 22 Stycznia 2008 Share Napisano 22 Stycznia 2008 Jestem mieszkańcem Goczałkowic Witam krajana mam nadzieje ze na długo zagoszcze na waszym forum No nie wiem w Twoim wieku (97 lat) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemiux Napisano 22 Stycznia 2008 Share Napisano 22 Stycznia 2008 Jestem mieszkańcem Goczałkowic Witam krajana mam nadzieje ze na długo zagoszcze na waszym forum No nie wiem w Twoim wieku (97 lat) Poprawione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemiux Napisano 22 Stycznia 2008 Share Napisano 22 Stycznia 2008 Tomku musze Ci powiedzieć ze właśnie to ze zobaczyłem tutaj "swojaka" spowodowało to ze sie "u was" zarejestrowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 22 Stycznia 2008 Share Napisano 22 Stycznia 2008 to ze zobaczyłem tutaj "swojaka" spowodowało to ze sie "u was" zarejestrowałem Jest już kilka osób http://haczyk.pl/forum/memberlist.php?mode=location&order=DESC&letter=all&start=750 No i bardziej aktywni na forum koledzy z drugiego brzegu Wisły (z Zabrzega) -Bbobb i Hexman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemiux Napisano 22 Stycznia 2008 Share Napisano 22 Stycznia 2008 to ze zobaczyłem tutaj "swojaka" spowodowało to ze sie "u was" zarejestrowałem Jest już kilka osób http://haczyk.pl/forum/memberlist.php?mode=location&order=DESC&letter=all&start=750 No i bardziej aktywni na forum koledzy z drugiego brzegu Wisły (z Zabrzega) -Bbobb i Hexman No ale prym w ilości tekstów wiedziesz tu Ty Jak miejscowy szu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bboobb Napisano 22 Stycznia 2008 Share Napisano 22 Stycznia 2008 Lemiux, witam serdecznie "prawie" krajana. Co prawda dzieli nas woda Wisły, ale przecież właśnie ta sama woda i to co w niej pływa łączy nas w zainteresowaniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemiux Napisano 22 Stycznia 2008 Share Napisano 22 Stycznia 2008 Lemiux, witam serdecznie "prawie" krajana. Co prawda dzieli nas woda Wisły, ale przecież właśnie ta sama woda i to co w niej pływa łączy nas w zainteresowaniach Jakby to powiedzieć "szengen" na wiśle mieliśmy od zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
angler-73 Napisano 22 Stycznia 2008 Share Napisano 22 Stycznia 2008 Witam.Jestem z WLKP.z Poznania,jestem w 90%wędkarzem rzecznym a konkretnie Warciarzem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemiux Napisano 23 Stycznia 2008 Share Napisano 23 Stycznia 2008 Witam.Jestem z WLKP.z Poznania,jestem w 90%wędkarzem rzecznym a konkretnie Warciarzem Witam witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hexman Napisano 23 Stycznia 2008 Share Napisano 23 Stycznia 2008 Lemiux, witaj! Czuj się jak u siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reniek47 Napisano 23 Stycznia 2008 Share Napisano 23 Stycznia 2008 witam jestem reniek. miło mi wszystkich poznać pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waldi69lx Napisano 24 Stycznia 2008 Share Napisano 24 Stycznia 2008 WITAM WSZYSTKICH ! Jestem Waldek... dla przyjaciół Waldi.. Pasjonuję się połowami morskimi oraz jeziorowymi więc czesto bywam na Mazurach ....Tam też są moje korzenie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 24 Stycznia 2008 Share Napisano 24 Stycznia 2008 Witajcie niewitani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neon Napisano 24 Stycznia 2008 Share Napisano 24 Stycznia 2008 Witam wszystkich Jestem początkującym wędkarzem (spinning) ze Śląska, a konkretniej z Rybnika Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 24 Stycznia 2008 Share Napisano 24 Stycznia 2008 Jestem początkującym wędkarzem (spinning) ze Śląska, a konkretniej z Rybnika Witam Cię Warto mieć "naszego człowieka" w tamtym rejonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bboobb Napisano 24 Stycznia 2008 Share Napisano 24 Stycznia 2008 Witaj Neon, serdecznie witam kolejnego Ślązaka Warto mieć "naszego człowieka" w tamtym rejonie Faktycznie kontakty w rejonie "Rybnickiego Morza" są bardzo wskazane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 25 Stycznia 2008 Share Napisano 25 Stycznia 2008 Faktycznie kontakty w rejonie "Rybnickiego Morza" są bardzo wskazane Tym bardziej, że myślę już o lutowym wypadzie na Rybnik Może tym razem uda się spotkać z paroma Haczykowcami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mel72 Napisano 25 Stycznia 2008 Share Napisano 25 Stycznia 2008 Witajcie Do tej pory tylko podglądałem Was, ale pora się ujawnić. Wędkuje odkąd pamiętam, ulubione łowisko to Wisła od Kępy Polskiej do Płocka i praktycznie cały wolny czas poświęcam temu odcinkowi rzeki, bo jak to z rzeką cały czas się zmienia i co roku jest "nowa". Łowie raczej ciężko: feeder i grunt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi