RksNOWY Napisano 8 Października 2008 Share Napisano 8 Października 2008 Witam Wszystkich Mam na imię Marcin mam 25 lat i jestem z RADOMIA ! łowie od 2 lat , głownie na zbiornikach w moim okregu troche ich jest , a szczególnie na zalewie Domaniów ulobionymi metodami sa łowienie na Grunt , żywca na ryby jeżdżę dostc czesto 3-4 razy w miesiącu lapiąc głównie Płotki , Liny , Karpie , Leszcze , Jażie , Szczupaki i Sandacze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaross Napisano 8 Października 2008 Share Napisano 8 Października 2008 Witaj RksNOWY, na ryby jeżdżę dostc czesto 3-4 razy w miesiącu 3-4 razy w tygodniu to by było czesto Pozdrawiam baw sie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tom79 Napisano 9 Października 2008 Share Napisano 9 Października 2008 witam mam na imie tomek mieszkam w zabrzu wędkuję od niedawna i okazów nie mam na swoim koncie pozdrawiam tom79 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
parchimowicz145 Napisano 10 Października 2008 Share Napisano 10 Października 2008 mam na imię Paweł ,mieszkam w miasteczku Łobez w zachodniopomorskim, mam 33 lata, wędkuje od 6 roku życia troche rybek już złapałem.Wędkuje głównie na jeziorach węgorzyńskie oraz duży przytoń.moje największe rybki to szczupak 3.80 kg,karp 4,00, węgorz 1,95, leszcz 3,95 ,okoń 1,25 kg , lin 2,50 kilka potworków poszło z zestawami i pływa sobie dalej ale tak to jest największe zawsze zostają w wodzie hehe!Od 3 latach staram się wyspecjalizować w połowach głównie węgorzy i linów z wynikami jest różnie w 2006 roku sezon zakończyłem z 20 węgorzami powyżej 1 kg oraz 5 linami ok.1.5 kg w 20007 sezon był zdecydowanie lepszy bo węgorzy padło 39 sztuk powyżej 1 kg i 10 linów a ten rok zdecydowanie słabszy bo tylko 11 wegorzy i tylko 4 liny to ogólnie słabo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mała Napisano 15 Października 2008 Share Napisano 15 Października 2008 Witam serdecznie. Mam na imię Lucyna i mieszkam we Wrocku. Wędkuję z mężem od dość dawna i to on zaraził mnie miłością do wędki. Wprawdzie nie mam na koncie dużych sukcesów ale lubię spędzać czas nad wodą. W końcu nie chodzi o to by złapać króliczka, ale by gonić go... Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 15 Października 2008 Share Napisano 15 Października 2008 Mała, witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tołdi Napisano 23 Października 2008 Share Napisano 23 Października 2008 Witam. Jestem Łukasz, wędkuję odkąd pamiętam. Wędkarstwem zaraził mnie tata i tak mi już zostało. Pozdrawiam wszystkich użytkowników forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JANEK1123 Napisano 28 Października 2008 Share Napisano 28 Października 2008 Witam! Janek z Kalisza lat 22 wedkowalem kiedys z dziadkiem pozniej przerwa no i od jakis 3 miesiecy znowu wedkowanie narazie na stawie mojej dziewczyny wuja gdzie ryby nie były łapane od ok 10 lat i sa tam naprawde konkretne okazy udało mi sie wyciagnac karpia 9,70kg to tyle pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Mariusz83 Napisano 28 Października 2008 Share Napisano 28 Października 2008 Witam wszystkich uzytkownikow portalu haczyk.pl Mam na imie Mariusz,wędkarstwem zaraziłem sie w wieku 9 lat wiec choruje juz 16lat na te piekne hobby.Moja ulubiona metoda wędkowania jest spining chociaz czasami lubie wyrwac sie na nocke na gruncik lub w czasie urlopu zasiasc gdzies nad jeziorem o połapac na spławik.Jestem z Warszawy wiec moim ulubionym łowiskiem jest Wisła.Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ivo_isarevich Napisano 29 Października 2008 Share Napisano 29 Października 2008 cześć, przepraszam że późno tak zawitałem tu, wybaczcie, to emocje ostatnich dni... Witam WSZYSTKICH forumowiczów tych nowych jak i starych. Wędka była pasją do momentu wkroczenia w dorosłe zycie. Później wiadomo - dzień zbyt krótki okazywał się na codzienne sprawy, o rybkach nie było mowy... Kije pokrył kurz w kącie piwnicy. Niemal 20 lat później łapię ponownie za wędkę i... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gano Napisano 30 Października 2008 Share Napisano 30 Października 2008 Witam mam na imię Grzegorz mam 21 lat wędkuję od 8 roku życia od paru lat głównie siedzę w spiningu. Pochodzę z Poznania. Co do łowisk to głównie Warta i okoliczne wody. Pozdrawiam forumowiczów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tom-Wee Napisano 1 Listopada 2008 Share Napisano 1 Listopada 2008 witajcie Krzyś 30 lat Łódż, łowię okazyjnie, mało czasu i niestety pomimo nazwy Łódż u nas baaardzo mało wody jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudas91 Napisano 3 Listopada 2008 Share Napisano 3 Listopada 2008 Witacie jestem Oskar, wędkuje od... pare razy byłem ze znajomymi na rybach i mnie troche zarazili tym. Mam zamiar zacząc spiningowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
edmund Napisano 4 Listopada 2008 Share Napisano 4 Listopada 2008 witam nowych i starych haczykowców Edmund Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arthol Napisano 5 Listopada 2008 Share Napisano 5 Listopada 2008 Witam nazywam się Artur. Wędkuję odkąd pamiętam. Zaczynałem z dziadkiem bambusowym kijem na małej rzeczce. Spektakularne sukcesy i medalowe okazy wciąż jeszcze przedemną . Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dawido Napisano 7 Listopada 2008 Share Napisano 7 Listopada 2008 Witam!Janek z Kalisza lat 22 wedkowalem kiedys z dziadkiem pozniej przerwa no i od jakis 3 miesiecy znowu wedkowanie narazie na stawie mojej dziewczyny wuja gdzie ryby nie były łapane od ok 10 lat i sa tam naprawde konkretne okazy udało mi sie wyciagnac karpia 9,70kg to tyle pozdrawiam. Witam Ziomala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reaktivv Napisano 7 Listopada 2008 Share Napisano 7 Listopada 2008 Witam wszystkich , szczególnie spiningowców ^-^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawlo Napisano 7 Listopada 2008 Share Napisano 7 Listopada 2008 WITAM WSZYSTKICH NA FORUM. MAM NA IMIE PAWEŁ JESTEM Z SOSNOWCA. ODKĄD PAMIĘTAM WĘDKUJE.... OBECNIE TYLKO SPINNING NA JEZIORACH DZIECKOWICE ORAZ PRZECZYCE Z ŁÓDECZKI NA ROZKŁADZIE KILKA NOIEZŁYCH GARBATYCH, MĘTNOOKICH I SZCZUPALI. METODY AGRESYWNEGO KOGUTA ORAZ FINEZYJNEGO OPADU PAPROSZKAMI. POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sinus Napisano 7 Listopada 2008 Share Napisano 7 Listopada 2008 witaj Pawlo, nie pisz na forum dużymi literami - to oznacza krzyk witajcie wszyscy "nowi" użytkownicy - zapraszam do zapoznania się z regulaminami forum i życzę owocnego kożystania z zasobów haczyk.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boro- Napisano 8 Listopada 2008 Share Napisano 8 Listopada 2008 Jestem Jakub, mam 15 lat, mieszkam w Golubiu-Dobrzyniu. Wędkuje metodą spinningową od 2 lat. Najczęściej na Drwęcy. Spinning stał się moją pasją kiedy po raz pierwszy poszedłem porzucać i złapałem szczupaka (niewymiarowy) i okonia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hexman Napisano 8 Listopada 2008 Share Napisano 8 Listopada 2008 Witam niewitanych ) Połamania! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lord Konrad I Napisano 8 Listopada 2008 Share Napisano 8 Listopada 2008 witam niewitanych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daTeo00 Napisano 8 Listopada 2008 Share Napisano 8 Listopada 2008 życzę owocnego korzystania z zasobów haczyk.pl No no Panie administratorze Właśnie, witam wszystkich nowych, licząc na udaną współpracę, znowu będe się rozpisywał, bo ostatnio nie było czasu na forum, trzeba się 'odkuć'.. Pozdrawiam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sinus Napisano 8 Listopada 2008 Share Napisano 8 Listopada 2008 No no Panie administratorze moderatorze - dla ścisłości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daTeo00 Napisano 9 Listopada 2008 Share Napisano 9 Listopada 2008 Dla ścisłości.. Proszę o wybaczenie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi