DevilDog Napisano 31 Października 2011 Share Napisano 31 Października 2011 P ależ Ci zazdroszczę rybek szczególnie sandaczy choć i suma chciałbym na spining dorwać! U mnie dzisiaj tylko 2,5h wędkowania na kompletnie nie znanym mi jeziorku..ze 3 niemrawe brania i cisza.. P jak możesz to i zapodaj fotki z poprzedniego wypadu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P Napisano 31 Października 2011 Share Napisano 31 Października 2011 Jedyne zdjęcie sprzed tygodnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 31 Października 2011 Share Napisano 31 Października 2011 No ładny kawał sumika, Przemek. Gratuluję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DevilDog Napisano 31 Października 2011 Share Napisano 31 Października 2011 Ładny kabanek Dzięki Przemek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 31 Października 2011 Share Napisano 31 Października 2011 Biczowalem dzisiaj Wisełke z kolegą ale tylko kilka krótkich zanderków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macko Napisano 31 Października 2011 Share Napisano 31 Października 2011 a ja okonie złowiłem na 8 cm szczupakowe kopyto : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Placek Napisano 31 Października 2011 Share Napisano 31 Października 2011 jak ja wam zazdroszcze,5 wyjazdow na odre zaliczonych i tylko spokojne moczenie kija:(;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Don Gucak Napisano 31 Października 2011 Share Napisano 31 Października 2011 3 kije na żywca w sprawdzonym miejscu i nic, totalne echo... a mówią że jesień najlepsza na dorodnego szczupaka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 31 Października 2011 Share Napisano 31 Października 2011 Sumy! Sandacze! Ech, pomarzyć tylko można. Jak bym nie wziął pudełka z gumami, to połowiłbym trochę kleni na Widawie i były by miłe wspomnienia. Jednak nie wytrzymałem i pojechałem jeszcze na Odrę (zimowisko). Kolejny raz bez kontaktu z sandaczem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Placek Napisano 1 Listopada 2011 Share Napisano 1 Listopada 2011 no masakra z ta Odra,odpuszczam i lece na barycz w srode.bo w tym roku tam najlepsze wyniki cudna rzeczka:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kompasiak12 Napisano 1 Listopada 2011 Share Napisano 1 Listopada 2011 Wczorajszy wypad na miętusy bardzo udany. Złowiłem 3 sztuki, kolega 4. bran bylo dosc sporo. Moje miały 42 40 35. Pozdrawiam Marcin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Placek Napisano 1 Listopada 2011 Share Napisano 1 Listopada 2011 Wczorajszy wypad na miętusy bardzo udany. Złowiłem 3 sztuki, kolega 4. bran bylo dosc sporo. Moje miały 42 40 35.Pozdrawiam Marcin na co łapałeś i gdzie? jesli mozna wiedziec? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kompasiak12 Napisano 1 Listopada 2011 Share Napisano 1 Listopada 2011 Metoda: Gruntówka denna Przynęta: Ukleja Łowisko: Wisła, łowiłem w dołku za główką Pozdrawiam Marcin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi