dudi Napisano 17 Września 2006 Share Napisano 17 Września 2006 Heh no faktycznie cos tu sami metale. Ja sie wychowałem na Nirvanie + Metallica i Iron Maiden aczkolwiek słycham tylko jednej płyty i to na okrągło i mi sie nei nudzi "X Factor" Nie wiem czy kojarzycie to był album z innym wokalista. Ale ok Tak wogole to słucham prawie wszystkiego - od Heavy Metalu - po Klasyczna" Nie ważne czy to Blues Jazz czy trance jak mi cos sie spodoba to słucham. Ale jak Impreza to głownie wszelkie odmainy House`u - szczególnie latino i wogole ostatnio latynoskie rytmy mnie krecą. I Massive Attack - jak chce cos spokojnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bogdan39 Napisano 17 Września 2006 Share Napisano 17 Września 2006 No moze zeby uscislic moje wyznania to chetnie słucha m greckiej muzyki ludowej. Marka Grechuty czy wiwaldiego. Tego ostatniego najlepiej na pełnym fulu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keri Napisano 17 Września 2006 Share Napisano 17 Września 2006 A ja od lat jestem fanem Republiki. Poza tym słucham każdej dobrej muzyki od popu przez jaaz do metalu ale tego uplifting trance, progressive trance na razie nie skuszę się posłuchać. Boję się że jest jak dla mnie za bardzo melodyjne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elektrochemik Napisano 17 Września 2006 Share Napisano 17 Września 2006 Jak chcecie to moge dac wam linka do bardzo dobrego uplifting trance'u ... naprawde to jest zupełnie cos innego niż TECHNO! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dudi Napisano 17 Września 2006 Share Napisano 17 Września 2006 elektrochemik, ja mysle ze dla nich Trance jest jeszcze gorszy od techno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keri Napisano 17 Września 2006 Share Napisano 17 Września 2006 ja mysle ze dla nich dla nich, a co za starzy jesteśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dudi Napisano 22 Września 2006 Share Napisano 22 Września 2006 W kwiecie wieku NIe no a tak poważnie to trance jest dla mlodych - no chyba ze jedziesz na koksie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keri Napisano 22 Września 2006 Share Napisano 22 Września 2006 chyba ze jedziesz na koksie Nie, raczej kupuje węgiel kamienny. Ale mam wrażenie że ci co głośno krzyczą ża tylko trance albo inne dziwne cudo to tak naprawde słuchją tego na prywatkach i innych imprezach a w domu do poduchy to mandaryna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P Napisano 22 Września 2006 Share Napisano 22 Września 2006 Ale mam wrażenie że ci co głośno krzyczą ża tylko trance albo inne dziwne cudo to tak naprawde słuchją tego na prywatkach i innych imprezach a w domu do poduchy to mandaryna Mylisz sie Znam sporo takich osob i nikt nie ma Mandaryny na kompie w postaci mp3 no chyba ze jakis remix albo jej rozbierane zdjecia Raczej ci co glosno krzycza tylko techno sluchaja Mandaryny wiele osob uwaza ze techno juz sie nie dzieli a sa w duzym bledzie A co do muzyki to sam slucham roznej muzy w zaleznosci od nastroju Choc jesli cos na impreze to obecnie najlepiej bawi mi sie przy "czarnej muzie" + polski hip hop a co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keri Napisano 22 Września 2006 Share Napisano 22 Września 2006 Mylisz sie Pewnie tak, po prostu brak doświadczenia w tym temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 23 Września 2006 Share Napisano 23 Września 2006 Ja sie wychowałem na Nirvanie Taaaaaaaaaa, dobre stare klimaty do tego dodałbym jeszcze REM i Perl Jam a z "cięższych" Panterę i Sepulturę no i nie zapmnijmy o polskich zespołach Kult, Ilusion, Flap Jack, Acid Drinkers itd. a i za[pomniałem jeszcze o Podrygi - znaczy się The Prodigy a z techno to podcodzi mi abient. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bogdan39 Napisano 12 Października 2006 Share Napisano 12 Października 2006 Ponoć był koncert DEEP PURPEL ktos był moze, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kleniu Napisano 15 Grudnia 2006 Share Napisano 15 Grudnia 2006 ...jak widać pod nickiem mam zdjęcie Dave'a Gahana. A jak Dave Gahan to nic innego jak DEPECHE MODE !! ...poza tym lubię Queen, Metallica, a z Polskich to Kombii i Lady Pank Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomaszek Napisano 15 Grudnia 2006 Share Napisano 15 Grudnia 2006 jak widać pod nickiem mam zdjęcie Dave'a Gahana A toś mnie zrobił Kleniu musze przyznać. Przekonany byłem że to Twoje zdjęcie i tak sobie myślę - kuchnia wyrośnięty chłopak jak na 14-to latka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kleniu Napisano 16 Grudnia 2006 Share Napisano 16 Grudnia 2006 hehe ..mozna powieziac ze i tak jestem podobny bo też mam "lotnicho" na głowie ..dla nie wtajemniczonych są to włosy takie jak na emblemacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bartosz Napisano 18 Grudnia 2006 Share Napisano 18 Grudnia 2006 Jeszcze ja się nie wypowiedziałem na temat muzyki (temat jakoś przebrnął niezauważony przeze mnie ). No więc co tu dużo mówić? Chłopaki mają rację mówiąc o połączeniu heavy i ciszy nad wodą. Jestem kolejnym przykładem! Dodam jeszcze od siebie, że jeszcze 2 lata temu też miałem długie pióra i grałem właśnie Iron Maiden, Metallice i Judast Priest. Ponadto jeszcze conieco z Hammerfall i Ed Guy`a. To mój ulubiony gatunek muzyki. Oprócz tego słucham jeszcze Aerosmith i Scorpions i paru polskich legend, w tym Perfekt, Lady Pank, Dżem i pare innych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarogi Napisano 18 Grudnia 2006 Share Napisano 18 Grudnia 2006 dołączyłem niedawno na forum i dzisiaj znalazłem ten temat. i dołozę swoje dwa grosze Wychowałem się na metalu i nadal go słucham wspaniale się komponuje w domu ostry rock a na rybach cisza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzczepanM1986 Napisano 7 Marca 2007 Share Napisano 7 Marca 2007 no i Tata Tadzio nas opuścił - umarła muzyka a przynajmniej znaczna jej część ...do Ciebie pieśnią wołam panie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarogi Napisano 7 Marca 2007 Share Napisano 7 Marca 2007 Nie umarła, będzie żyć w naszych sercach! Ci któży go kochali jeszcze żyją a Jego muzyka niggy nie umrze! CZEŚĆ JEGO PAMIĘCI!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lesio Napisano 8 Marca 2007 Share Napisano 8 Marca 2007 To jeszcze ja podam swoje preferencje: - The Prodigy (w starym składzie, a nie solowe dzieła Maxima), czarna muzyka - od Teddy Pendergrass'a i Marvina Gaye'a po Kurupta i Norah Jones (z wyłączeniem polskich wykonawców), Mogwai, Everlast, Guns'N'Roses (po wsze czasy), Nirvana, Creed, Tina Turner i wiele(u) innych, nie będę zanudzał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PAweł1995 Napisano 5 Lipca 2007 Share Napisano 5 Lipca 2007 widze ze tu same heavy meschi :PP ja tam chyba przeciwienstwo heavy metalu hip-hop i ewentualnie techno ) z hip-hopo to 50-cent eminem verba mezo i slucham czasem timberlaka give it to me xd ---- tytuł piosneki tak czytalem posty to malo kto slucha hip-hopu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homegeon Napisano 5 Lipca 2007 Share Napisano 5 Lipca 2007 punk rock, rock, metal, jazz ,REGGAE, a hip-hop techno w maluutkich ilościach. bo to ci "młodzi" to sie na muzyce nie znają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cieply-kc Napisano 6 Lipca 2007 Share Napisano 6 Lipca 2007 ja slucham hip hopu(za to wywalili mnie ze splawik.pl i znalazlem sie tutaj, a co do splawika to oni ci nie odpowiadaja na dany temat tylko sie z ciebie wysmiewaja i obrazaja) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homegeon Napisano 6 Lipca 2007 Share Napisano 6 Lipca 2007 ciepły po pierwsze ty ty zwyzywałeś ludzi którzy słuchają innej muzyki niż ty. poza tym widzę, że długo tu nie posiedzisz patrząc na tak krótki staż na tym forum i ilości ostrzeżeń (zdaje sobie sprawę, że ten post będzie usunięty ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cieply-kc Napisano 7 Lipca 2007 Share Napisano 7 Lipca 2007 po pierwsze to oni zaczeli i skasowali ten post zeby WSZystko na mnie spadlo!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ale jak chcecie mnie wywalic to zróbcie to odrazu!!! moge jeszcze inne forum jakies poszukac albo w ostatecznosci swoje zalozyc co nie bedzie jakiegos rasizmu na temat jakies kto slucha muzyki. proponuje zamknac ten temat bo na kazdych forach sie kluca i wiekszosc ludzi odchodzi. co do ostrzerzen to zapomnialem przeczytac regulamin ale juz to nadrobilem i postaram sie zebym wiecej nie dostawal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi