adams929 Napisano 28 Lipca 2007 Share Napisano 28 Lipca 2007 a ja słucham Rammsteina i Myslovitz.Zajefajne są te zespoły.Ktoś z Was słucha ich moze?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
edmund Napisano 28 Lipca 2007 Share Napisano 28 Lipca 2007 dzis koncert Dzemu poswięcony pamięci Ridla może sie ktoś wybiera to może sie podzieli niusami edmund Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robal Napisano 28 Lipca 2007 Share Napisano 28 Lipca 2007 a ja słucham Rammsteina i Myslovitz.Zajefajne są te zespoły.Ktoś z Was słucha ich moze?? Moja mama ma bzika na punkcie Myslovitz, ja Myslovitz czasami słucham, maja bardzo mądre, życiowe teksty Najbardziej podoba mi sie Acidland Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kleniu Napisano 2 Sierpnia 2007 Share Napisano 2 Sierpnia 2007 Ogólnie to słucham Rocka , mimo że mam 15 lat kocham muzykęz lat '70 i '80 z zagranicznych: DEPECHE MODE, QUEEN, Metallica, The Doors, (i reszta z lat70 i 80) z polskich: Kombi(to stare), Lady Pank Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damianxtx Napisano 14 Sierpnia 2007 Share Napisano 14 Sierpnia 2007 Mam pytanie do mieszkańców okolic skarżyska ale nie tylko. Wybiera się ktoś na Skarfest 1 września do skarżyska?? Ja zakupiłem już dziś bilecik Z jednej strony już nie moge sie doczekac a z drugiej to już będzie koniec wakacji i prawie codzienego wędkowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maju Napisano 25 Sierpnia 2007 Share Napisano 25 Sierpnia 2007 może ja się wybiorę na skarfest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damianxtx Napisano 27 Sierpnia 2007 Share Napisano 27 Sierpnia 2007 może ja się wybiorę na skarfest Warto bo spoko zespoły są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tanto Napisano 27 Sierpnia 2007 Share Napisano 27 Sierpnia 2007 mezo.....jako prekursorów powijaków tego trendu. Powaznie ?? ehehh Mezak raczej zaczal stosunkowo niedawno , i nie chce sie klucic ale to co on robi to HH niejest. Sam sie do tego przyznal. A jesli chodzi o polski rap to kto uwaza ze jest on tendencyjny i prosty , to proponowalbym posluchac Łony badz O.S.T.R , to jedni z wielu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sinus Napisano 27 Sierpnia 2007 Share Napisano 27 Sierpnia 2007 A jesli chodzi o polski rap to kto uwaza ze jest on tendencyjny i prosty , to proponowalbym posluchac Łony badz O.S.T.R słuchałem ostrego i jakoś nie widzę w tym głębi.... dla porównania posłuchaj kazika np. "czarne słońca" lub "prawda" i jeszcze wiele innych....powinnieneś zauważyć różnicę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomaszek Napisano 27 Sierpnia 2007 Share Napisano 27 Sierpnia 2007 Odróżnianie głębi od brodzika jest w życiu bardzo ważne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MagnuM Napisano 27 Sierpnia 2007 Share Napisano 27 Sierpnia 2007 Ja uwielbiam Metallicę, Nightwisha, System of a Down, The doors;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damianxtx Napisano 27 Sierpnia 2007 Share Napisano 27 Sierpnia 2007 System of a Down, Czasem słucham ehehh Mezak raczej zaczal stosunkowo niedawno , i nie chce sie klucic ale to co on robi to HH niejest. I z tym sie zgodze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styper91 Napisano 27 Sierpnia 2007 Share Napisano 27 Sierpnia 2007 Ja jezeli chodzi i muzyke to Paktofonika , Kaliber 44 i potem tylko rock nie chce mi sie wymieniac zespołow bo dlugo by to pisac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turbo Napisano 28 Sierpnia 2007 Share Napisano 28 Sierpnia 2007 A ja polecam coś z polskiego HH wiem że sam na to klnełem ale ten kawałek ostatnio u mnie w aucie leci cały czas i zagania system bosse na max . 100 % nowy projekt, kawałek promujący już jest. jest tam chłopak kajman , robi bity dla 50 centa i ma dobry flow - polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damianxtx Napisano 2 Września 2007 Share Napisano 2 Września 2007 maju, i byłeś na SKARfeście. Ja byłem jak dla mnie super tylko że kolejki duże po jakiś prowiant. Ponad godzine czekania po zapiekanke skończyło sie awarią prądu i musiałem chodzic głodny bo juz mi sie odechciało stac w kolejce poraz kolejny.O ta zapiekanke to mi prawie cały hunter minoł . Ale i tak dla mnie najlepszy był koncert happysad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maju Napisano 4 Września 2007 Share Napisano 4 Września 2007 maju, i byłeś na SKARfeście Byłem było super A kolejki po prowiant były ogromne Najlepszy jak dla mnie był HAPPYSAD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elektrochemik Napisano 10 Września 2007 Share Napisano 10 Września 2007 U mnie cały czas uplifting, ale ostatnio zagłębiłem się troszkę w bardziej undergroundowe klimaty, tzn. Schranz, którego prekursorem był sam Chris Liebing A co do ludzi którzy piszą,mówią, że słuchają TECHNO, to tak naprawdę śmieszą mnie strasznie, ponieważ w większości nie słyszeli prawdziwych utworów które należą do gat.Tech. Wiekszosc z nich slucha Clubb, House, Electro, które ostatnio jest na topie. Są to tzw. pseudo-fani muzyki elektronicznej. Acha, od czasu do czasu lubię posłuchać muzyki z gatunku: Reegae,Ragga,Dancehall np.Vavamuffin, Indios Bravos, Maleo Reggae Rockers, Jamal. Tak na marginesie to MOSHIC jest najlepszy ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roland Napisano 10 Września 2007 Share Napisano 10 Września 2007 Heh u mnie mała przemiana Najczęściej słuchałem kazika, dżemu, andrew wk, troche metallicy, ale te starsze utwory, pearl jam, a teraz zaczyna mi sie podobać klasyczna Serio. Nigdy nie myślałem ze tego da sie sluchać, ale okazuje sie ze da Zaczeło sie od tego że ściągnąłem sobie odgłosy natury w mp3 do nauki, pozniej celtycką no i teraz po trochu klasycznej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 13 Października 2007 Share Napisano 13 Października 2007 Przeglądam forum a na uszach "radio Metallica" http://www.abradio.pl/online-streaming-radio-metallica-46.htm# Aktualnie Memory Remains z orkiestrą symfoniczną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skrętek Napisano 20 Października 2007 Share Napisano 20 Października 2007 Ostatnio do słuchanych przeze mnie zespołów doszły dwa: Ramones i Sex pistols. Troszkę inne klimaty niż zwyklę ale jest git Tomek fajna "stacja", ale wolę na kompie MP3-jek posłuchać Aktualnie: "Whiskey in the jar" a potem ACDC-"TNT" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szyszek Napisano 20 Października 2007 Share Napisano 20 Października 2007 east clubbers- drop i sexplosion global deejays vs technotrobick- get up Ludacris- Act a Fool jak dla mnie narazie najfajniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MagnuM Napisano 20 Października 2007 Share Napisano 20 Października 2007 Aktualnie Memory Remains z orkiestrą symfoniczną No, no;) One z symfoniczną wymiata:) Fuel też ;D A tak ogólnie, to super tez jest Fight Fire With Fire Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daniel zarzecki Napisano 20 Października 2007 Share Napisano 20 Października 2007 Nie ma to jak ciężkie rockowe mielenie i Led Zeppelin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robal Napisano 21 Października 2007 Share Napisano 21 Października 2007 Aktualnie: "Whiskey in the jar To jest Metallica nie?? Kiedys to uwielbialem, teraz przerzuciłem sie na dance , techno i pop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sinus Napisano 21 Października 2007 Share Napisano 21 Października 2007 No, no;)One z symfoniczną wymiata:) Fuel też ;D A tak ogólnie, to super tez jest Fight Fire With Fire z całego s&m dobre jest tylko "no leaf clover" reszta , no cóż to już nie ta metlica.....niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi