spn83 Napisano 1 Listopada 2012 Share Napisano 1 Listopada 2012 na rozpoczęcie listopada sandaczyk 2,5kg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rapa-man Napisano 1 Listopada 2012 Share Napisano 1 Listopada 2012 fajny zanderek,też miałem dzisiaj wyruszyć,ale pogoda tragiczna była Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sudo0007 Napisano 1 Listopada 2012 Share Napisano 1 Listopada 2012 spn83, no to grubo ja dzisiaj z kolegą od 6-do 14 kilka brań jeden szczupak okolo 50cm masakra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spn83 Napisano 1 Listopada 2012 Autor Share Napisano 1 Listopada 2012 Ja wpadłem nad wode o 16stej dosłownie na spacer tylko na pare rzutów brał trzy razy dopiero za czwartym go zaciołem i musiełem uciekać bo się ściemniało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gofer Napisano 1 Listopada 2012 Share Napisano 1 Listopada 2012 a tyle się ostatnio na Catane namarudziłem, że za mięka, że nie na sandacze. A tu proszę.. Gratuluję ryby! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robert7791 Napisano 1 Listopada 2012 Share Napisano 1 Listopada 2012 gratki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek1221 Napisano 2 Listopada 2012 Share Napisano 2 Listopada 2012 Dzisiaj wypad na 1.5godziny. Najpierw sandaczyk 25cm, kolejny rzut i pod samymi nogami szczupak 50cm. Obie ryby wyjęte na obrotówkę,bez przyponu u podbieraka,a do wody jest jakieś 50cm spod nog Zdjęcie pewnie nieregulaminowe więc nie wstawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczupak28 Napisano 2 Listopada 2012 Share Napisano 2 Listopada 2012 Ja dziś rano pojechałem na Rudawę na okonia i szczupaka w swoje stere sprawdzone miejsca , po kilku rzutach na obrotówkę DAM EFFEZET 4 odziwo ląduje pstrąg dla mnie to bardzo dziwne gdyż to typowa obrotówka srebno czerwona na drapieżniki a tu potok Po zejściu niżej rzucając w swoje sprawdzone dołki siada piękny szczupak na 54 cm , potem w ciągu godzinki na odcinku 100 metrów wyciagłem jeszcze 4 szczupaczki wszystkie w okolicy 50 cm. Dzionek udany .jutro jak będzie pogoda powtórka z rozrywki Byłem sam wiec fotek brak bo nie miał mi kto zrobić. A i nie chce bo po co kogo fotki mają koleć w oczy .....zawsze się ktoś znajdzie ze powie że wymiaru nie mają albo i co innego. Tak więc do domku wróciłem z limitem ryb , a reszta pływa być może do jutrzejszego wyjazdu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bumtarara Napisano 2 Listopada 2012 Share Napisano 2 Listopada 2012 Szczupak28 potokowiec to też drapieznik, bardziej dziwi mnie że walnął w taką wielką blache Ja ostatnio odwiedzając znajomego na Płaszowie, poszedłem chwilę porzucać na Bagry i w pierwszym rzucie też trafiłem szczupaka takiego koło wymiaru, nie wiem ile miał dokładnie bo od razu go puściłem. Miło mnie ten staw zaskoczył musze przyznac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczupak28 Napisano 2 Listopada 2012 Share Napisano 2 Listopada 2012 No powiedzmy że taki pół drapieżnik no sam się dziwiełem.no ale jak ryba głodna to wszystko atakuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pet87 Napisano 2 Listopada 2012 Share Napisano 2 Listopada 2012 No powiedzmy że taki pół drapieżnik pstrág jest drapieznikiem a nie jakims wynalazkiem,poczytaj co pisze wikipedia :http://pl.wikipedia.org/wiki/Pstr%C4%85g Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczupak28 Napisano 2 Listopada 2012 Share Napisano 2 Listopada 2012 Pet poczytam z chęcią ale pierw naucz się wlejać linka .bo jak narazie on nie może zadziałać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 2 Listopada 2012 Share Napisano 2 Listopada 2012 02.11.2012. Odra Kilka brań i jeden krótki sandacz z warkocza. A przy jednej z główek szczupak. Wszystko dzisiaj na atramenty, herbaty i oleum . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kyrtap Napisano 3 Listopada 2012 Share Napisano 3 Listopada 2012 Dzisiaj łowiłem nad Wartą i jak zwykle nic nie złowiłem. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bumtarara Napisano 3 Listopada 2012 Share Napisano 3 Listopada 2012 Dzisiaj na piaskowni 4 okonie 30-35cm. Jednego zabrałem na kolacje i okazało się, że już miał ikrę. Oprócz tego spiąłem jeszcze 1 okonia i sandacza około 60. Wrzuce fotkę okonka jak naładuje telefon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robal Napisano 3 Listopada 2012 Share Napisano 3 Listopada 2012 A ja dziś z kumplem od 6:30 do 9 biczowaliśmy wodę z nastawieniem na szczupłego, dostałem szczupaczka równe 50cm, kumpel 3 mini i jednego 53. Na Salmo Bullheada większość. No i po pas w wodzie Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kyrtap Napisano 3 Listopada 2012 Share Napisano 3 Listopada 2012 A ja dziś z kumplem od 6:30 do 9 biczowaliśmy wodę z nastawieniem na szczupłego, dostałem szczupaczka równe 50cm, kumpel 3 mini i jednego 53. Na Salmo Bullheada większość. No i po pas w wodzie Pozdr Gdzie byłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 3 Listopada 2012 Share Napisano 3 Listopada 2012 Ostatnio sporo brań sandacza i szczupaka i to w zasadzie przez cały dzień, ale ryby w większości krótkie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sudo0007 Napisano 3 Listopada 2012 Share Napisano 3 Listopada 2012 a ja byłem na nocce z piątku na sobote od 20 do 02.00 i 2 miętusy powyżej 45cm nie wiem dokładnie ile nie mierzyłem dzisiaj też sie wybieram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robert7791 Napisano 3 Listopada 2012 Share Napisano 3 Listopada 2012 -na co się kuszą ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sudo0007 Napisano 3 Listopada 2012 Share Napisano 3 Listopada 2012 robert7791, miętkie?? na rybkę, fileta, najlepiej swierzutkie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
esox Napisano 3 Listopada 2012 Share Napisano 3 Listopada 2012 U mnie też kilka krótkich szczupaków, na koniec jeden miarowy na Solance. Może jutro będzie powtórka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dominik poznan Napisano 3 Listopada 2012 Share Napisano 3 Listopada 2012 a ja 4 leszcze na grónt wszystkie około 1kg i jeden jeszcze większy uciekł z haka i tak skończyły się brania do tego złowiłem jeszcze 2 płotki wszystko od godz 10-16 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pagori Napisano 4 Listopada 2012 Share Napisano 4 Listopada 2012 Brań dzisaj nie było. Ale niespodziankę miałem nad wisłą. Płynie sobie koleś kajakiem i podpływa w moją strone , pyta jak przekroczyć zapore i czy kajak da sie przenieść na drugą strone.Pytam skąd płynie a on na to że z Gdańska (zresztą można było poznać po mowie troche innej niż nasza krakowska). Zapytałem czy to on jest tym słynnym kajakarzem i czy to ta słynna wyprawa . Przez skromność powiedział że nie wie czy jest słynny ale to ta wyprawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
esox Napisano 4 Listopada 2012 Share Napisano 4 Listopada 2012 No i sprawdziło się - na początku kilka krótkich, na koniec (w odliczanych ostatnich 10 rzutach) jeden ponad wymiar. No tylko że dzisiaj trochę więcej gum zostało w wodzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi