Marienty Napisano 31 Grudnia 2012 Share Napisano 31 Grudnia 2012 Wszystkiego co najlepsze, czyli rekordowych okazów w 2013 roku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gazinho Napisano 1 Stycznia 2013 Share Napisano 1 Stycznia 2013 Przyłączam się do życzeń dla wszystkich wędkujących - Najlepszego 2013! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slowik Napisano 1 Stycznia 2013 Share Napisano 1 Stycznia 2013 Marienty, gazinho, chyba tematy Wam się pomyliły http://haczyk.pl/forum/viewtopic.php?t=17246 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marienty Napisano 1 Stycznia 2013 Autor Share Napisano 1 Stycznia 2013 Marienty, gazinho, chyba tematy Wam się pomyliły http://haczyk.pl/forum/viewtopic.php?t=17246 Nic mi się nie pomyliło Życzenia były przy okazji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slowik Napisano 1 Stycznia 2013 Share Napisano 1 Stycznia 2013 Marienty, A co dziś złowiłeś? Bo chyba nie doczytałem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_P Napisano 1 Stycznia 2013 Share Napisano 1 Stycznia 2013 Chyba dobrym zwyczajem było by otworzyć temat jakąś rybką .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marienty Napisano 1 Stycznia 2013 Autor Share Napisano 1 Stycznia 2013 Chyba dobrym zwyczajem było by otworzyć temat jakąś rybką .... Będę o tym pamiętał następnym razem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekCLI Napisano 1 Stycznia 2013 Share Napisano 1 Stycznia 2013 Dzis mały wypad,wywiercenie dziurki....i odpoczynek,jakoś dziwnie byłem osłabiony padło pare okonków i dwie płotki,więc bez rewelacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michcio Napisano 1 Stycznia 2013 Share Napisano 1 Stycznia 2013 Sraty taty i pierdaty Dzisiaj 5 kleni, największy 32 cm. Kilka brań i 2 spady. Co najgorsze, dużych nie było widać, brania strasznie delikatne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzyś xD Napisano 1 Stycznia 2013 Share Napisano 1 Stycznia 2013 Ja sezon rozpocząłem najlepiej jak dotąd... Niestety miałem za cienkie żyłki na dzisiejsze ryby :/ Urwałem 3 duże sztuki w tym jednego okonia udało mi się dociągnąć na żyłeczce 0,06 do przerębla, niestety zrobił taki odjazd, że nie miałem szans - oceniam go na 30-35 cm. Później łowiłem na najgrubszą jaką miałem czyli 0,08 ale mimo tego kolejne dwie duże ryby nawet mi się nie pokazały, jedna wpłynęła w patyki, a druga po 10 sekundach holu i próbie przytrzymaniu przed odjazdem w krzaki urwała kolejną mormyszkę. Ponadto złowiłem około 20 płotek w wymiarze 15-28 i około 30 okoni od 15 do 22cm. Jutro na nowe bałałajki nawijam 0,1 Tego się nie spodziewałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
loolekk Napisano 1 Stycznia 2013 Share Napisano 1 Stycznia 2013 No Panowie Michcio i Krzyś, gratuluje noworocznych rybek Ja z okazji nowego roku zakupiłem kilka kleniowych przynęt Wszystkiego dobrego na nowy rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
colbert Napisano 2 Stycznia 2013 Share Napisano 2 Stycznia 2013 Gratuluję połowów. Ja jeszcze poczekam z łowieniem, na razie kompletowanie i renowacja sprzętu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Davly Napisano 2 Stycznia 2013 Share Napisano 2 Stycznia 2013 Zostałem skarcony w poprzednim poście i odesłany tutaj, no więc poprawiam się . Leszcz 5,25 kg 67cm złowiony na czerwonego paprocha na Wiśle w Krakowie 31.12. Nastawiałem się na okonie i sandacze. a tu taka krowa. Złapany poprawnie za pysk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rojass Napisano 2 Stycznia 2013 Share Napisano 2 Stycznia 2013 Davly, gratulacje, rozmiar i waga robią wrażenie !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightwalker Napisano 2 Stycznia 2013 Share Napisano 2 Stycznia 2013 Kawał Leszczora Gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Benten Napisano 3 Stycznia 2013 Share Napisano 3 Stycznia 2013 Zostałem skarcony w poprzednim poście i odesłany tutaj, no więc poprawiam się . Leszcz 5,25 kg 67cm złowiony na czerwonego paprocha na Wiśle w Krakowie 31.12. Nastawiałem się na okonie i sandacze. a tu taka krowa. Złapany poprawnie za pysk. Gratuluję kwadratowego leszcza Kiedyś złowiłem 63 cm, ale ważył nieco ponad 3 kg, ten Twój to kolos. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość MarcinMistkowsk Napisano 3 Stycznia 2013 Share Napisano 3 Stycznia 2013 Zostałem skarcony w poprzednim poście i odesłany tutaj, no więc poprawiam się . Leszcz 5,25 kg 67cm złowiony na czerwonego paprocha na Wiśle w Krakowie 31.12. Nastawiałem się na okonie i sandacze. a tu taka krowa. Złapany poprawnie za pysk.Obrazek Od kilkunasty minut przyglądam się zdjęciu i odczuwam wrażenie że to gigantyczny krąp, tylko oczy coś mi nie pasują bo za małe i płetwa ogonowa taka jakaś leszczowa. Może ktoś się dobrze przypatrzyć na to zdjęcie i podać te cechy potwierdzające na 100% że to leszcz? Ja mam z tym problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bootleg Napisano 3 Stycznia 2013 Share Napisano 3 Stycznia 2013 Przecież to typowy lechu... Poza tym krąp takich rozmiarów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rompacz Napisano 3 Stycznia 2013 Share Napisano 3 Stycznia 2013 Lechu lechu, na zdjęciach które usunęli moderatorzy było ewidentnie widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bumtarara Napisano 3 Stycznia 2013 Share Napisano 3 Stycznia 2013 Krąp 5kilogramowy musiałby chyba jechac na koksie od najmłodszych lat Dzisiaj wyprawa na lód, ciężkie warunki dużo wody na lodzie, ślisko, a pokrywa koło 10cm. Trafiłem pare okoni, potem podeszło stadko płotek, ale bez rewelacji jeśli chodzi o wielkośc. Co ciekawe jeden wędkarz się troche zagalopował i mimo ostrzeżeń poszedł na miejsce, gdzie wybija kilka źródełek. No i zaliczył noworoczną kąpiel, na szczęscie woda płytka i blisko brzegu więc szybko doholowalismy delitkwenta do brzegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 4 Stycznia 2013 Share Napisano 4 Stycznia 2013 Pogoda nie pozwala wysiedzieć w domu. Zwierzaki wszelkiej maści zostawiają ślady swojej bytności, tylko w wodzie jakby wszystko zamarło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Winko Napisano 5 Stycznia 2013 Share Napisano 5 Stycznia 2013 Przepiękna ta Twoja rzeka jaceen! Sam spacer z wędziskiem w ręku po brzegach w zupełności by mi już wystarczył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rapa-man Napisano 5 Stycznia 2013 Share Napisano 5 Stycznia 2013 A ja zaraz ide na swój przydomowy stawik na płoteczki,może filmik nagram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Winko Napisano 5 Stycznia 2013 Share Napisano 5 Stycznia 2013 Mnie również pogoda nie pozwoliła dziś usiedzieć w domu. Pierwszy wypad w tym roku na rybki, pierwsze branie i od razu pierwsza ryba w tym sezonie - kleń 50cm ; 1,5 kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Milosz Napisano 5 Stycznia 2013 Share Napisano 5 Stycznia 2013 Gratulacje Winko, wymarzony początek wędkarskiego roku Oo Dzisiaj odpuściłem wypad nad rzekę z powodu wiatru ale tymi zdjęciami mnie tak zmotywowałeś że jutro co by się nie działo jadę ! PS. widzę że złakomił się na brombę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi