Kszaharat Napisano 6 Listopada 2013 Share Napisano 6 Listopada 2013 Karp chyba się nie rozszedł tylko popłynął w miejsce gdzie nikt nie łowi mam taką miejscówkę i lubię ją za spokój choć ryba tam nie dopisuje a ostatnio w trzech 5 karpi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bufi78 Napisano 7 Listopada 2013 Share Napisano 7 Listopada 2013 Właśnie że się rozszedł bo złowsz go wszędzie z naszej strony od Dziećkowic , Chełmu i od strony Przemszy krąży po całym zalewie ,nie chciałbyś widzieć co się działo na początku jak stał przy rybaczówce to wasz wynik jest niczym w porównaniu do tego naszczęście SR trochę podziała i paru kolesi już nie połowi rybek. Dawid ładnie połowiłeś ja mam ostatnio pecha jak wybieram się na łódkę to albo zawody albo silny wiatr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWIDDD Napisano 7 Listopada 2013 Share Napisano 7 Listopada 2013 no w tym roku już koniec.... praca jednak. od kwietnia zaczynamy , teraz kompletowac sprzecik bo wszystko juz padlo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michu1234 Napisano 7 Listopada 2013 Share Napisano 7 Listopada 2013 nie chciałbyś widzieć co się działo na początku jakstał przy rybaczówce to wasz wynik jest niczym w porównaniu do tego naszczęście SR trochę podziała i paru kolesi już nie połowi rybek. To konkurencja wśród braci wędkarskiej i kamery przy rybaczówce nie pozwalają na gonienie tam karpi podbierakiem sam widziałem taką akcję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
markosmerk Napisano 8 Listopada 2013 Share Napisano 8 Listopada 2013 a jak z szalupami? kiedy zwijają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robek Napisano 9 Listopada 2013 Share Napisano 9 Listopada 2013 Jak zwykle, 15 listopada. Wpuszczali tylko szkodniki czy drapieżniaka też ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bufi78 Napisano 13 Listopada 2013 Share Napisano 13 Listopada 2013 nie chciałbyś widzieć co się działo na początku jakstał przy rybaczówce to wasz wynik jest niczym w porównaniu do tego naszczęście SR trochę podziała i paru kolesi już nie połowi rybek. To konkurencja wśród braci wędkarskiej i kamery przy rybaczówce nie pozwalają na gonienie tam karpi podbierakiem sam widziałem taką akcję... Kamer chyba się nie boją bo tak daleko nie sięgają ale ludzie są zdolni do wszystkiego Z tego co wiem to tylko szkodnika wpuścili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robek Napisano 14 Listopada 2013 Share Napisano 14 Listopada 2013 W takim razie przyszły rok trzeba sobie na Dziećkach odpuścić, już w tym było słabe obłożenie łodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piniu81 Napisano 14 Listopada 2013 Share Napisano 14 Listopada 2013 90% Śląskich wód trzeba odpuścić.Niestety presję mamy sporą,a wody z roku na rok coraz bardziej zaniedbywane gdyby nie obce wody gdzie naprawdę połowiłem dorodnych sandaczy ładnych okoni i szczupaki,to u nas za cały sezon kilka drobnych okoni i 4 szczupaki i 2 krótkie sandacze na palcach to można wyliczyć.Albo nasz okręg coś z tym zrobi,bo jak nie to nie połowimy już na naszych wodach nawet sportowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szymek96 Napisano 29 Stycznia 2014 Share Napisano 29 Stycznia 2014 Heh mi tam się bardzo spodobały Dziećkowice Pierwszy raz nawiedziłem je na spinningowych mistrzostwach okręgu i wyniki nie były wcale takie złe. Na pewno w tym roku odwiedzę je nie raz, nie dwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cat Napisano 27 Marca 2014 Share Napisano 27 Marca 2014 jak tam na dzieckach bierze coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemiux Napisano 27 Marca 2014 Share Napisano 27 Marca 2014 jak tam na dzieckach bierze coś Kropki, przecinki i pytajniki Ci pokradli ? Czy szkołę za wcześnie skończył ? Całe szczęście spacje Ci zostawili... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cat Napisano 27 Marca 2014 Share Napisano 27 Marca 2014 Jakbyś miał dwójkę dzieciaków na kolanach to też byś tak napisał.Czyli można się pobawić z rybką trochę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robek Napisano 11 Kwietnia 2014 Share Napisano 11 Kwietnia 2014 Ma ktoś wieści od kiedy otwierają rybaczówkę ? W przyszłą sobotę już powinni wypożyczać łódki, a może już w tygodniu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cyzu Napisano 11 Kwietnia 2014 Share Napisano 11 Kwietnia 2014 witam z tego co wiem to 15 mają wyciągać info pewne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wafel1313 Napisano 12 Kwietnia 2014 Share Napisano 12 Kwietnia 2014 15 Kwietnia wodują łodzie, a wypożyczają od 16. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cat Napisano 25 Kwietnia 2014 Share Napisano 25 Kwietnia 2014 Jak nad wodą ruszyło się coś, macie jakieś wiadomości może na co się nastawić i co bierze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tofi156 Napisano 4 Maja 2014 Share Napisano 4 Maja 2014 witam. Jak wyniki na spining po majówce? Gryzie coś drapieżnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piniu81 Napisano 5 Czerwca 2014 Share Napisano 5 Czerwca 2014 A te Dziwićkowice to zasypali już, czy jeszcze nie ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bufi78 Napisano 10 Czerwca 2014 Share Napisano 10 Czerwca 2014 Nie zasypali Dziećki mają się dobrze, rybki biorą raz gorzej raz lepiej w pełnej normie Nawet zarybili 5 cm węgorzem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marbo30 Napisano 11 Czerwca 2014 Share Napisano 11 Czerwca 2014 A jak tam ze szczupakiem znajomi tam byli tydzien temu i mowili,ze cieniutko,dobrze wiedziec o tym wegorzu wpadne tam jak bede na emeryturze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
markosmerk Napisano 2 Października 2014 Share Napisano 2 Października 2014 Co tu tak cicho na forum. Nic nie bierze na dziećkach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr chorzów Napisano 2 Października 2014 Share Napisano 2 Października 2014 Bierze Bierze , kto jeździ ten łowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
markosmerk Napisano 2 Października 2014 Share Napisano 2 Października 2014 No ja właśnie byłem 2 tyg. temu i takiego na 83 centy pociągnąłem i jeszcze 2 małe. A jak u Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr chorzów Napisano 2 Października 2014 Share Napisano 2 Października 2014 Średnio na 5 - 6 wyjazdów 4 szt się wydłubie w jakimś rozsądnym wymiarze , czyli statystycznie wychodzi prawie jedna ryba na wyjazd więc nie jest źle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi