nygablue Napisano 22 Października 2011 Share Napisano 22 Października 2011 Dziekuję bardzo:D napewno sie wybiorę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
markosmerk Napisano 23 Października 2011 Share Napisano 23 Października 2011 Ja dzisiaj odwiedziłem dziećki. od 6 do 12 tylko 1 szczupaczek na łące +/- 50cm, a poza tym nic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tofi156 Napisano 23 Października 2011 Share Napisano 23 Października 2011 Miałeś więcej pobić czy tylko jedno? Wybieramy się jutro rano. Też chyba popłyniemy na drugą stronę. ps. tydzień temu na łące miałem jedno pobicie za 4 godziny i szczupaczek na 55 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
markosmerk Napisano 23 Października 2011 Share Napisano 23 Października 2011 tylko jedno branie i nic więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piniu81 Napisano 23 Października 2011 Share Napisano 23 Października 2011 We Wtorek wbieram się rano z kolegą na Kanał Wiślany do Jankowic zdam relacę,czy coś będzie gryzło:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marbo30 Napisano 24 Października 2011 Share Napisano 24 Października 2011 Z tego co wiem straszna kicha na kanale ale dajcie znac czy cos sie dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tofi156 Napisano 24 Października 2011 Share Napisano 24 Października 2011 Byliśmy dzisiaj rano ale strasznie wiało i dopiero łodzie wydawali kolo 8. Popłynęliśmy znowu na łąkę po drugiej stronie. Na spining zero uderzeń natomiast na żywca jeden szczupaczek na 54. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marbo30 Napisano 24 Października 2011 Share Napisano 24 Października 2011 Jak zwykle jedno jedyne branie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robek Napisano 24 Października 2011 Share Napisano 24 Października 2011 Wczoraj od 6 do 13, spinning i zero ryby w łodzi, lekko pogryzione gumy, sandaczyk i szczupak, ogólnie Dziećkowice nie rozpieszczają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Don Gucak Napisano 24 Października 2011 Share Napisano 24 Października 2011 Na kanale w jankowicach zapomnij, straszna lipa byla tydzien temu, totalne bezrybie nic nikt nie mial a 3h spinningu bez podbicia, bolenia ani innego drapieżnika ani śladu żerowania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ATAR Napisano 24 Października 2011 Share Napisano 24 Października 2011 Nie łatwy zbiornik dla początkujących wiele godzin musi upłynąć zanim będą efekty chyba że ktoś pokaże co jak i gdzie. A to moje połowy z ostatniego wypadu niedzielnego od strony przemszy z brzegu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tofi156 Napisano 26 Października 2011 Share Napisano 26 Października 2011 Pływał ktoś ostatnio za drapieżnikiem w okolicach bulgotu, telewizora? Generalnie na głębokiej części zbiornika. Ostatnio byłem na łące i efektów na spining zero. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
markosmerk Napisano 27 Października 2011 Share Napisano 27 Października 2011 I jak tam Panowie gryzie coś na dziećkach? jutro wybieram się z rańca na łódkę pospiningować. Zdam relację co i jak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robek Napisano 28 Października 2011 Share Napisano 28 Października 2011 Wczoraj w trzy osoby, opłynęliśmy wszystkie miejsca, klęska, jakiś śledź wypiął się przy łodzi, inni nie mieli lepiej, okonkowcy i spławikowcy ciągnęli drobnicę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tofi156 Napisano 29 Października 2011 Share Napisano 29 Października 2011 Dzisiaj we trzech na łodzi od 7 do 13 i zero pobicia. Nawet okonie nie uderzały. Totalna porażka (( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
markosmerk Napisano 29 Października 2011 Share Napisano 29 Października 2011 Masakra na tych dziećkach... Ciekawe czy na Przeczycach coś dziubie, wybieram się w poniedziałek rano - zobaczymy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FISZ Napisano 30 Października 2011 Share Napisano 30 Października 2011 Ja ostatnio bylem na dziećkach ale na brzegu i złowiem pare leszczy takich do 40 . Bylem we wrześniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
markosmerk Napisano 1 Listopada 2011 Share Napisano 1 Listopada 2011 Na przeczycach z łodzi też słabiutko, kompletnie bez brania, rozmawiałem z wędkarzami i też 0 na koncie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blacky24 Napisano 4 Listopada 2011 Share Napisano 4 Listopada 2011 Wybiera sie ktoś dziś na dziećkowice??podobno zarybili sandaczem, szczupakiem i karpiem, może bedzie cos brało, nie znam za bardzo zbiornika a chetnie bym tam połapał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Don Gucak Napisano 5 Listopada 2011 Share Napisano 5 Listopada 2011 Podobno od przemszy ciągną karpia za karpiem, ostatnio straż była a tam po 6 karpi w siatce czy nawet więcej... Prawda to? Powinni zarybić i zakaz łowienia karpi do końca roku. A jak z drapieżnikiem na spina? Miał ktoś tam jakieś ciekawe wyniki ostatnio? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piniu81 Napisano 5 Listopada 2011 Share Napisano 5 Listopada 2011 I jak mają być ryby,jak emerytowani mięsiarze targają co jest,to nie tylko na dziećkowicach tak jest wszędzie najładniej,to widać jak się chodzi ze spinem nawet leszczyki 15 centymetrowe kończą jako kuleczki w occie:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
malyhary Napisano 5 Listopada 2011 Share Napisano 5 Listopada 2011 na spina od przemszy nic a karpia ciągną na 2lasku tak jak w zeszlym roku niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
markosmerk Napisano 5 Listopada 2011 Share Napisano 5 Listopada 2011 ja jutro wybieram się rano na spina z łodzi tylko nie wiem gdzie popłynąć czy na łąkę czy może okolice bulgotu, ewentualnie i tu i tu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ATAR Napisano 6 Listopada 2011 Share Napisano 6 Listopada 2011 Karpia to piknie ciągną. markosmerk bulgot to dobre miejsce ale oblegane przez wędkorzy i białoryb który tam kimo zimom totyrz drapieżnik mo w czym wybiyrać i ciężko go skuśić na naszo przynęta, łąka jest płytko a już po przymrozkach więć brapieżnik ucieko za drobnićom na głęboko wodya Proponuja udać się tam gdzie jest głęboko i niema za wiela drobnicy żeby drapieżnik niemioł wielkiego wyboru i żar sztuczno przynęta. Wiycie może kiedy bydom łodzie wyciągać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pet87 Napisano 6 Listopada 2011 Share Napisano 6 Listopada 2011 głęboko i niema za wiela drobnicy żeby drapieżnik niemioł wielkiego wyboru i żar sztuczno przynęta. szczupak nie bedzie czekal w takich miejscach specjalnie na twoją gumke zawsze go najwiecej tam gdzie drobnicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi