tomek1 Napisano 12 Grudnia 2008 Share Napisano 12 Grudnia 2008 myśle ze 3 ostrzezenia dla marawela to grubo za dużo, czy każdy będzie dostawał na starcie 3 dlatego ze powiedział co mysli o danym moderatorze? i do tego używając słowa wydaje mi sie...... Wydaje mi się, że tak Ale oczywiście wezmę Twoją sugestię pod uwagę i jeżeli ktoś będzie obrażał Ciebie, to dostanie tylko punkcik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek1988 Napisano 12 Grudnia 2008 Share Napisano 12 Grudnia 2008 Podpisuję się pod słowa DAWIDA, który ma rację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ds-fan Napisano 12 Grudnia 2008 Share Napisano 12 Grudnia 2008 A według mnie DAWID nie ma racji i marewel powinien był dostać 3 osty i to nie tylko dla tego że "nagadał" moderatorowi Powiem tyle:jesteś za stary,za często Cie ponosi i wyglądasz mi na mięsiarza.W tym wieku ludziska nie potrafie sie przestawic na europejski "system" C&R. ale dla tego że obraża innych wędkarzy.a pisanie że ktoś nie jest wędkarzem tylko jest mięsiarzem i tylko dla tego że ktoś czasem weźmie jakąś rybkę.to jest obraźliwe i co naj mniej nie na miejscu. A mnie tak,bo prawdziwy wedkarz lowi dla przyjemnosci a nie dla miesa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 13 Grudnia 2008 Share Napisano 13 Grudnia 2008 Ale oczywiście wezmę Twoją sugestię pod uwagę i jeżeli ktoś będzie obrażał Ciebie, to dostanie tylko punkcik spoko tomek1 haha mi tam by nie zależało nawet na jednym punkcie aby ktoś dostał więc wiesz...... nadal twierdze że trzy punkty to za dużo, ale nie bede sie rozpisywał na ten temat bo nie ma sensu i tak to nic nie zmieni...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 14 Grudnia 2008 Share Napisano 14 Grudnia 2008 ale nie bede sie rozpisywał na ten temat bo nie ma sensu i tak to nic nie zmieni...... Dobrze, że przynajmniej jesteś tego świadom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szotornik Napisano 14 Grudnia 2008 Share Napisano 14 Grudnia 2008 Dobrze, że przynajmniej jesteś tego świadom dobre :>:> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 22 Grudnia 2008 Share Napisano 22 Grudnia 2008 Dobrze, że przynajmniej jesteś tego świadom haha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patbaj Napisano 17 Stycznia 2009 Share Napisano 17 Stycznia 2009 kolamilan Potrafisz przeczytać potrafisz swój post - tutaj błędów ortograficznych "nawaliłeś" bardzo dużo, dodatkowo literówek tyle, że się nie da tego czytać, a piszesz do mnie, żebym pisał sensownie. Czy wg Ciebie sensowne jest zdawanie relacji o wyprawach na pstrągi w temacie jak złapać pstrąga? Wg mnie nie, poza tym wygląda na to, że Ty nie zadałeś sobie trudu żeby sprawdzić temat pstrągi 2009 tylko piszesz byle co zaśmiecając forum i utrudniasz jego czytelność, jestem użytkownikiem, który ceni sobie jasne przejrzyste tematy, w których chcę znajdować informacje na temat, a nie błądzić po setkach stron w poszukiwaniu konkretnej informacji, gdyż użytkownicy tacy jak Ty mieszają posty nie na temat z tymi wartościowymi, dlatego alarmuję i podnoszę głos , gdy widzę posty takie jak Twój, w walce o nasze wspólne dobro. Co do Twojego pytania takie posty sa nie potrzebne nie iwme checs zpokazac i nabic sobie sume postó ? czytam ze zrozumieniem, bo sensownie czytać się chyba nie da, piszę sensownie i na temat, czego powiedzieć nie mogę o Tobie - a dowodem jest cytat z Ciebie, ukazany powyżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolamilan Napisano 18 Stycznia 2009 Share Napisano 18 Stycznia 2009 Słuchaj! ktoś anpisał ze wyrusza na wyprawe więc napisałem czekamy na relacje? czy to zabrudzenie postu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes D. Napisano 4 Marca 2009 Share Napisano 4 Marca 2009 Nie przykładałem się do niemieckiego w szkole i niestety go nie znam. Ale rozumiem, że Ci żal "coś" ściska... Niemniej nie przejmuj się tak. Mimo tego, że nie piszesz, jakoś sobie dajemy na forum radę. Nawet trochę postów i nowych użytkowników przybyło. Szybko też, zapomnieliśmy o Twoim problemie. Także nie musisz się wstydzić, możesz śmiało znowu na forum pisać. Serdecznie pozdrawiam Ciebie i wracając do sedna tego tematu wszystkich nowych użytkowników. wstydzic to ty sie powinienes bo nie potrafiles sie przyznac do bledu. cieszy ze forum sluzy ludziom a czy bede pisal to juz nie twoja sprawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomik Napisano 5 Marca 2009 Autor Share Napisano 5 Marca 2009 To jakbyś się jednak zdecydował, nie zapominaj o regulaminie forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rysiohela1 Napisano 27 Sierpnia 2009 Share Napisano 27 Sierpnia 2009 Czemu forum odrzuciło moje pytania.Jeste poczqtkujqcy,nikt nie wytłumaczy o co chodzi.Tak postępuje sie z ludzmi.Nie macie rozumu.Kto tam siedzi i rzqdzi.Ludzie napewno młodzi bo tacy nie mieli i nie majq sacunku dla starszych.(NIE WIERZE). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 27 Sierpnia 2009 Share Napisano 27 Sierpnia 2009 rysiohela1, ,nikt nie wytłumaczy o co chodziwystarczy przeczytać regulamin i nie będzie irytacji ,.Ludzie napewno młodzi bo tacy nie mieli i nie majq sacunku dla starszychłatwo rzucasz oskarżenia ,dodam bezpodstawnie ,nikt z nas nie jest ideałem,nikt z nas nie wie wszystkiego ,ale wszyscy [prawie] jak czegoś nie wiedzą to pytają . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
warszawa_24 Napisano 14 Października 2009 Share Napisano 14 Października 2009 Ostatnio Damian się mnie uczepił. Kolego, możesz napisac czym jest to spowodowane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 14 Października 2009 Share Napisano 14 Października 2009 Ostatnio Damian się mnie uczepił. Oj Damian ,nie dobry ty czemu sie uczepiłeś "młodego " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damian21 Napisano 14 Października 2009 Share Napisano 14 Października 2009 Ostatnio Damian się mnie uczepił. trzeba odnaleźć i przykładnie ukarać tego nikczemnika, masz moje pełne poparcie - jeszcze ktoś go skojarzy ze mną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 14 Października 2009 Share Napisano 14 Października 2009 Znowu się zaczyna..... jak co roku gdy idzie zima Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ivan Napisano 25 Listopada 2009 Share Napisano 25 Listopada 2009 fajny rym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damian21 Napisano 12 Grudnia 2009 Share Napisano 12 Grudnia 2009 macias fajny stosik ryb, ale nawet i przypadkowo "wyszarpanej" rybie wypadałoby zwrócić wolność jak bodajże regulamin mówi, już nie mówiąc o chwaleniu się tym "wyczynem" na forum . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pagori Napisano 12 Grudnia 2009 Share Napisano 12 Grudnia 2009 macias fajny stosik ryb, ale nawet i przypadkowo "wyszarpanej" rybie wypadałoby zwrócić wolność jak bodajże regulamin mówi, już nie mówiąc o chwaleniu się tym "wyczynem" na forum . Nie traktujmy każdej złapanej ryby z pozycji "św Piotra" , może to jego pierwszy lin w życiu i poprostu sie chłopak cieszył i zabrał go do domu by sie pochwalić. Wigilia sie zbliża taki lin na wigilijnym stole przebija karpia , jest o niebo lepszy. Jeden linek szkody nie czyni , inne przypadki zabierania każdej ryby z łowiska są bardziej grzeszne.Większość ryb wypuszczam , powiedzmy 98% . Życie każdej ryby jest tylko i wyłącznie sprawą indywidualną wędkarza który ją złapał , to on decyduje czy chce ją zabrać do domu czy nie. Regulamin nie zabrania zabierania ryb z łowiska ale zakreśla konkretne tego reguły. Macias - gratuluje że chociaż przypadkowo udało Ci sie złapać tę piękną rybkę , łapałem takie kiedyś na spławik i przyznam że to silna ryba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damian21 Napisano 12 Grudnia 2009 Share Napisano 12 Grudnia 2009 Wigilia sie zbliża taki lin na wigilijnym stole przebija karpia , jest o niebo lepszy.no ba, a co dopiero sandacz z sieci przecież nawet Jezus z Piotrem łapał na sieci więc czego tu się czepiać.Regulamin nie zabrania zabierania ryb z łowiska ale zakreśla konkretne tego reguły.niewiem czy tylko mnie się wydaje że ryba nie zahaczona w obrębie pyska czy głowy regulaminowo złapana nie jest o czym pamiętam wiedziałem łowiąc jako dziecko.tu masz cytat z RAPR'u: 3.7. Złowione ryby nieprawidłowo, tzn. zahaczone poza obrębem głowy lub złowione na pętlę linki należy również wypuścić. ale widać ludzi twojego pokroju to nie dotyczy: Życie każdej ryby jest tylko i wyłącznie sprawą indywidualną wędkarza który ją złapał , to on decyduje czy chce ją zabrać do domu czy nie i jak tu poprzeć tezę że dzieci chodzące na religię mają większe szanse wyjść na przyzwoitych ludzi dzięki temu, skoro obrząd wigilii zwalnia z przestrzegania prawa, czy Ojciec Rydzyk broni pijanego księdza za kierownicą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pagori Napisano 12 Grudnia 2009 Share Napisano 12 Grudnia 2009 Własnie w tym problem że ryby kłusowane "na sieci" są większą szkodą niż ta rybka którą kolega złapał na wędkę, bo dla niego to pojedynczy przypadek . A co do sieci to mnoga reguła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pagori Napisano 12 Grudnia 2009 Share Napisano 12 Grudnia 2009 Damian21, - jesteś w młodzierzówce PIS ? Ciskasz sie o rybkę która chłopak złapał , choć nie wiadomo do końca czy jej nie uwolnił zaraz po zrobieniu zdjęcia. Narobiłeś popłochu jakby tę rybę do tego wszystkiego zgwałcił. Proponuje zgłosić to do prokuratury a Maciasa za kraty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 12 Grudnia 2009 Share Napisano 12 Grudnia 2009 Koledzy to temat jak dziś było na rybach a nie przyzwoitość w wędkarstwie czy jeszcze co innego. Byłem dzisiaj nad wisła w poszukiwaniu sandacza okazało się że odcinek który wybraliśmy z kolegą totalnie się do tego nie nadaje ale nic obrzucaliśmy gumami tylko dwa pstryknięcia, a miało byc tak pięknie w końcu pierwszy mrozik. Jutro popróbuje gdzie indziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macias Napisano 12 Grudnia 2009 Share Napisano 12 Grudnia 2009 W tym roku praktycznie raz zabrałem ryby z łowiska (zimą okonie spod lodu). Na ogół nie było bogato, a gdy coś już złapałem wypuszczałem bez żalu do wody. Miałem też liny zapięte za pysk, które też wypuszczałem. Dzisiaj chciałem coś na kolację więc... (smakował mi, żonie i dzieciom) Przepisy muszą być, ale mniej mi go było szkoda niż tego, którego mogę złowić i zjeść zgodnie z prawem w czerwcu pełnego ikry (wtedy specjalnie ich nie łowię). Swoją drogą, bardzo fajnie, że zawsze się ktoś znajdzie kto patrzy ślepo w regulamin. W dzisiejszym poście pisałem jak było na rybach - bo tak było na prawdę i bardzo się cieszę z tego. To co było dalej to sprawa nie na ten temat i nie warta dalszych komentarzy i osądów. jakby tę rybę do tego wszystkiego zgwałcił Muszę przyznać, że chodziło mi to po głowie nie mówiąc o chwaleniu się tym "wyczynem" na forum To był pełen emocji hol, więc mam się czym chwalić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi