Supersobi Napisano 6 Października 2008 Share Napisano 6 Października 2008 Supersobi czytaj uważniej Sorka woblerek... W tym zamieszaniu i ilości postów umknęło mi, choc faktycznie to czytałem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supersobi Napisano 6 Października 2008 Share Napisano 6 Października 2008 Można oczywiście wcielić się w rolę dobrego wujka i głaszcząc kotka po głowie i szeptać łagodnym głosem: niedobry ty, niedobry..._________________ @Lesio twoj sarkazm mnie rozwalił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marewel Napisano 19 Października 2008 Share Napisano 19 Października 2008 Maciek to bardzo Inteligentny młody człowiek i myślę, że już zrozumiał i czegoś się nauczył Raczej nie do końca,bo teraz twierdzi ze złowił 2 osiemdziesiątki jednego dnia co jest równie nie dorzeczne i kłamliwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sinus Napisano 19 Października 2008 Share Napisano 19 Października 2008 Raczej nie do końca,bo teraz twierdzi ze złowił 2 osiemdziesiątki jednego dnia co jest równie nie dorzeczne i kłamliwe. poważne oskarżenie - masz na to dowód jeżeli tak to słuchamy, jeżeli nie to sugeruję milczenie miast pisanie na zasadzie "bo się wydaje..." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marewel Napisano 19 Października 2008 Share Napisano 19 Października 2008 Nie jestem w sadzie żeby przedstawiać jakieś dowody,nie mam zamiaru nic nikomu udowadniać,dla mnie chłopak jest skończony.Niech dalej wymyśla bajeczki z kartami aparatami i szyje wszystko grubymi nićmi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 19 Października 2008 Share Napisano 19 Października 2008 Są i tacy, co lubią docinać. Ja w temacie nie mam nic więcej do powiedzenia - przecież wszystko zostało wyjaśnione. Dla mnie to koniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sinus Napisano 19 Października 2008 Share Napisano 19 Października 2008 nie mam zamiaru nic nikomu udowadniać,dla mnie chłopak jest skończony.Niech dalej wymyśla bajeczki skoro tak to nie pisz nic... poniosło go dostał za to po uszach i tyle i koniec skoro Lesio, który sprawdzał te zdjęcia nie kwestionował że to dwa różne szczupaki (a pewnie by to też wyszło) to dla mnie koniec tematu... a to, że oskarżasz bez dowodów stawia ciebie w bardzo złym świetle - bo dla mnie to zwykłe pomawianie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marewel Napisano 19 Października 2008 Share Napisano 19 Października 2008 Marewel zapodaj jakieś fotki z rybkami cio? Nie wiem czy się śmiać czy płakać,jak czytam takie teksty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 19 Października 2008 Share Napisano 19 Października 2008 Nie mieszaj dwóch for bo robi się kaszanka Dlaczego nie wstawiasz żadnych fotek ze swoimi rybami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hexman Napisano 19 Października 2008 Share Napisano 19 Października 2008 marewel, oskarżanie bez dowodów jest ... co najmniej nie na miejscu. Podaj konkretne dowody to będziemy mogli polemizować nad "Twoją racją". Temat dla mnie również jest skończony! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marewel Napisano 19 Października 2008 Share Napisano 19 Października 2008 marewel, oskarżanie bez dowodów jest Ale z intuicją. Dlaczego nie wstawiasz żadnych fotek ze swoimi rybami? Bo rzadko ostatnio wędkuje a przez ostatnie 2mce nic nie złowiłem,zresztą zdjęcia ryb po 50cm są mało interesujące w/g mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 19 Października 2008 Share Napisano 19 Października 2008 marewel, oskarżanie bez dowodów jest Ale z intuicją. marewel, jesteś polskim politykiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 19 Października 2008 Share Napisano 19 Października 2008 Bo rzadko ostatnio wędkuje a przez ostatnie 2mce nic nie złowiłem,zresztą zdjęcia ryb po 50cm są mało interesujące w/g mnie. O to mi chodziło zarówno tutaj jak i na drugim forum. Tam panuje styl "luzacki", a tutaj jest trochę inny klimat. Ok koniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek1988 Napisano 19 Października 2008 Share Napisano 19 Października 2008 wobler129, popełniłeś wielki błąd okłamując nas bo nic z tego Ci nie przyjdzie jak się pochwalisz rybą Jak ja bym się chciał rybami chwalić to byście mnie pod niebiosa wychwalali ale pytam się po co??? Jak nie łowie to pisze na forum że dzisiaj o kiju do domu wróciłem i tyle. Dobra temat zamknięty chociaż wkurza mnie takie zachowanie ale no nic do zobaczenia nad wodą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supersobi Napisano 19 Października 2008 Share Napisano 19 Października 2008 Tam panuje styl "luzacki" Woblerek, wytłuacz mi o co chodzi z tym luzackim stylem? -tak z innej beczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 19 Października 2008 Share Napisano 19 Października 2008 Tam panuje styl "luzacki" Woblerek, wytłuacz mi o co chodzi z tym luzackim stylem? -tak z innej beczki Dużo młodych ludzi i całkiem inny klimat Każde forum i nawet niektóre tematy jak dla mnie mają inny klimat Tutaj wypowiadamy się w trochę bardziej wyszukanym słownictwie, stylu. Tzn. nie ma potocznych zwrotów. Takich młodzieżowych - tam są. Rozumiesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supersobi Napisano 19 Października 2008 Share Napisano 19 Października 2008 hmm to dziwne j.pl, jest wg mnie o wiele bardziej profesjonalne, tutaj jest o wiele więcej młodych ludzi i wg mnie to forum jest bardziej "luzackie". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 19 Października 2008 Share Napisano 19 Października 2008 hmm to dziwne j.pl, jest wg mnie o wiele bardziej profesjonalne, tutaj jest o wiele więcej młodych ludzi i wg mnie to forum jest bardziej "luzacie". Ale mi nie chodziło o jerka mówiąc luzackie forum Tak. Jerkbait jest jeszcze bardziej profesjonalnym forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supersobi Napisano 19 Października 2008 Share Napisano 19 Października 2008 ychy oj cos czuję że na 20 forach jestes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 19 Października 2008 Share Napisano 19 Października 2008 Nie... 4 tylko. Ale z jednego chyba zrezygnuję i nie chodzi o incydent, tylko o ogól. Nic się tam nie dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek1988 Napisano 19 Października 2008 Share Napisano 19 Października 2008 wobler129, chyba wiem z którego chcesz zrezygnować z tego o spiningu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marewel Napisano 19 Października 2008 Share Napisano 19 Października 2008 Bo tam ma jednak wiecej przeciwnikow chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi64 Napisano 19 Października 2008 Share Napisano 19 Października 2008 wobler129, kiedyś powieliłeś temat od shoguna na innym forum, teraz to już ciężko będzie Ci się z jak najmniejszej wpadki wytłumaczyć, tak więc dla Twojego dobra nie ciąg tego tematu, a i z czasem może ludziska zapomną i wybaczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 20 Października 2008 Share Napisano 20 Października 2008 wobler129, kiedyś powieliłeś temat od shoguna na innym forum, teraz to już ciężko będzie Ci się z jak najmniejszej wpadki wytłumaczyć, tak więc dla Twojego dobra nie ciąg tego tematu, a i z czasem może ludziska zapomną i wybaczą Nie ciągnę tematu, ale i zapomnieć się nie da. Bo tam ma jednak wiecej przeciwnikow chyba Nie poprostu nie wyrabiam - wolę mieć 3 i czytać wszystko, niż 4 i nie czytać wszystkich postów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lesio Napisano 27 Października 2008 Share Napisano 27 Października 2008 Idąc za radą Mańka, piszę tutaj. Chodzi o temat http://haczyk.pl/forum/viewtopic.php?p=101480#101480 O ile się dobrze orientuję, nie ma czegoś takiego, jak przynęty corona-fishing, gdyż jest to tylko sklep sprzedający wyroby różnych producentów sprzętu wędkarskiego. To jest mniej więcej tak, gdyby napisać coś o przynętach fishing-marktu. Czy nie byłaby diametralnie inna sytuacja, gdyby ktoś zapytał tylko o np. woblery kwiskie, albo pomorskie, czy tylko o cykady oznaczone 'SS'? Lektura tematu nie pozostawia wątpliwości, że został on napisany po to, aby przedstawić braci wędkarskiej szereg przynęt dostępnych w tym sklepie, a więc jest to zwykła ordynarna reklama tego sklepu. Przynęty wystające z pysków rybich widać, że sa właściwie ułożone/wyeksponowane pod zdjęcie, nie są one dodatkiem do ryby, lecz odgrywają pierwszoplanową rolę. Na usta i klawiaturę aż ciśnie się pytanie, czy te zachwyty nie mają charakteru sponsorowanego? Reasumując, temat jako taki uważam, że w całości nadaje się do usunięcia, chyba, że ma to być precedens do reklamowania w podobnej formie innych sklepów i produktów przez różne osoby... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi