Gość Anonymous Napisano 6 Stycznia 2007 Share Napisano 6 Stycznia 2007 Rok temu zginął mój 10 letni owczarek.Szukałem go wszędzie,odwiedzałem okoliczne schroniska dla zwierząt.Podczas tych odwiedzin napatrzyłem się na te biedne zwierzęta które tam trafiają. Postanowiłem że nie kupię nowego psiaka tylko wezmę takiego ze schroniska. Mam teraz nowego owczarka ma 2 lata i wabi się KOBI,Jest u mnie już drugi miesiąc i bardzo się do mnie przywiązał.Do schroniska trafił z wypadku,przeszedł operację nogi i był w opłakanym stanie jak go z tamtąd zabierałem.Już teraz jest wszystko w OK .Poprzedniego psa szukałem 10 miesięcy i wiem co to stata przyjaciela dlatego rozumię Twój ból Justyno. John Mójnowy przyjaciel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarogi Napisano 7 Stycznia 2007 Share Napisano 7 Stycznia 2007 Justynko jestem ż Tobą wiem jaki to jest ból Żegnałem moicg czworonożnych przyjaciół już parę razy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ESSOX Napisano 8 Stycznia 2007 Share Napisano 8 Stycznia 2007 A to jest moja "bestia" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 8 Stycznia 2007 Share Napisano 8 Stycznia 2007 ESSOX ale mu się oczy fajnie świecą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ESSOX Napisano 8 Stycznia 2007 Share Napisano 8 Stycznia 2007 CAMEL 10 letni "jamnior" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Justyna:) Napisano 10 Stycznia 2007 Share Napisano 10 Stycznia 2007 Papinos: Nie zamierzam kupować nowego pieska... Moja SARA była jest i będzie najukochańszą sunią na świecie !!!!!!!!! Moją sunią, pomimo tego że żyła zze mną tylko 1,5 roku to ten czas był wspaniały i niesamowity... Nigdy w życiu jej nie zapomonę !!!!!!!!! Była moją najlepsza i najwierniejszą przyjaciółką !!!!!!! Kocham ją bardzo i cholernie za nią tęsknie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bogdan39 Napisano 10 Stycznia 2007 Share Napisano 10 Stycznia 2007 Noi stało sie moi chcą małego pieska. Tylko skad wytrzasnąć cos małego i miłego nie majac zbyt duzo gotówki. Są ograniczenia mały musi zostać już na stałe. Wiecie blok ograniczona metrażówka itd. Co do bloku noi zeby nie był kudłaty żeby niemiał krótkich nóg noi zeby lubiał chodzić na ryby. No troche kudłaty może być ale troszeczke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 10 Stycznia 2007 Share Napisano 10 Stycznia 2007 Tylko skad wytrzasnąć cos małego i miłego nie majac zbyt duzo gotówki. Ze schroniska Odwdzięczy ci się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi64 Napisano 10 Stycznia 2007 Share Napisano 10 Stycznia 2007 zeby nie był kudłaty żeby niemiał krótkich nóg noi zeby lubiał chodzić na ryby Bogdan, skąd wiedziałeś ze o mnie chodzi wyślij mi info co i jak na PW a postaram się spełnić twoje zachcianki hau, hau, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Papinos Napisano 10 Stycznia 2007 Share Napisano 10 Stycznia 2007 Bogdan, skąd wiedziałeś ze o mnie chodzi wyślij mi info co i jak na PW a postaram się spełnić twoje zachcianki hau, hau, hehe dobre a tak w temacie to tomek1 ma rację ,wzięcie ze schroniska kosztuje 50 zł i psa odrazu szczepią także nie musisz odrazu inwestowac w żadne dodatkowe sprawy oprócz smyczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bogdan39 Napisano 11 Stycznia 2007 Share Napisano 11 Stycznia 2007 Andi no dobra tylko sąsiadka mnie prosiła ze jak bede miał pieska to będzie meżem jej suczki to nie wiem jak z tobą będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
camel77 Napisano 11 Stycznia 2007 Share Napisano 11 Stycznia 2007 Ze schroniska Odwdzięczy ci się No wlasnie tez jestem tego zdania ze jak brac psiaczka to ze schroniska one sa tam takie slodkie a ludzie czesto omijaja to miejsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi64 Napisano 11 Stycznia 2007 Share Napisano 11 Stycznia 2007 to nie wiem jak z tobą będzie nic się nie przejmuj, jak będę się lizał po jajach to nie połapie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mobi Napisano 6 Lutego 2007 Share Napisano 6 Lutego 2007 U mnie w domu od kiedy pamiętam zawsze były jakieś zwierzaki. Najpierw ja potem moje dzieciaki zawsze coś "przytargały" do domu. Zaliczyłem już chomiki,świnkę morską,żółwia,myszoskoczka,papugi,rybki a obecnie mam psa i papugę. Pies- kundelek którego ktoś jak był malutki wywalił z domu a u mnie znalazł swój nowy dom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witia-62 Napisano 9 Lutego 2007 Share Napisano 9 Lutego 2007 Noi stało sie moi chcą małego pieska. Tylko skad wytrzasnąć cos małego i miłego nie majac zbyt duzo gotówki. Są ograniczenia mały musi zostać już na stałe. Wiecie blok ograniczona metrażówka itd. Co do bloku noi zeby nie był kudłaty żeby niemiał krótkich nóg noi zeby lubiał chodzić na ryby. No troche kudłaty może być ale troszeczke. Cze Boguś! Nie zaglądam ostatnio na forum zbyt często więc może już jestem nie w temacie. Ale, jeżeli Twoja oferta jest nadal aktualna, to mam dla Was (może raczej Twoich chłopaków) fajnego i miłego psiaka. Oczywiście za free!!! We wrześniu (30-go) moja stara sunia jeszcze raz postarała się o zachowanie gatunku i oto efekty. Ten na pierwszym planie, to właśnie ten delikwent. Wiem, że u Was będzie mu dobrze. Do chodzenia nad wode też go przekonasz, tak jak ja swoją sunię. Gdy ubieram moro, już czeka przy drzwiach. No dobra, dość tych wywodów, jak reflektujesz, jestem do dyspozycji w każdej chwili. Pozdrowienia dla rodzinki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość sebek Napisano 9 Lutego 2007 Share Napisano 9 Lutego 2007 Co do tematu bogdana39 Mam psa rasy sznaucer miniaturka czarny i ma dużą zaletę gdyż niema sierści a włosy,może trochę jest nadpobudliwy ale tak to ok.Na ryby raczej się nie nadaje bo jest włóczykij(łowię stacjonarnie) a przywiązany sie złości ale to chyba zależy od charakteru.Rasa wierna rodzinie i b.lubi dzieci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaross Napisano 13 Lutego 2007 Share Napisano 13 Lutego 2007 Ja moge sie pochwalic takimi zwierzatkami mam 2 piranie uwielbiaja wolowine mam rowniez psa ktory wabi sie DZEKI oraz kanarka KUBE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jeux Napisano 13 Lutego 2007 Share Napisano 13 Lutego 2007 Ja posiadam żółwia "FILIPA"" spokojne stworzenie jedynie za obcymi biega z dziobem i skubie po kostkach zapewniam że nie tresowany sam się tego nauczył wadą jest to że nie szczeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ex--treme Napisano 14 Lutego 2007 Share Napisano 14 Lutego 2007 Nom to pochwalę się i ja swoim zwierzyńcem. Mam pieska, a raczej psisko, wabi się Forest, czyli las (wiem, fajnie nie musicie chwalić, sam wymyśliłem) . Drugie moje zwierzątko, ale równie słodkie to kotek, a w zasadzie kocuR LeonQ, taki przytulasek z charakterkiem. Posiadam również siostrę, ale nie wiem, czy można ją zaliczyć do zwierzątek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ESSOX Napisano 15 Lutego 2007 Share Napisano 15 Lutego 2007 Ja posiadam żółwia "FILIPA"" spokojne stworzenie jedynie za obcymi biega BIEGA ????? Uśmiałem się serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jeux Napisano 15 Lutego 2007 Share Napisano 15 Lutego 2007 niewieżysz to przyjedź a zdziwisz się jak zół może się szybko poruszać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bogdan39 Napisano 19 Lutego 2007 Share Napisano 19 Lutego 2007 Dzięki Witek narazie mam zawieszenie chochli wiec sprawa staneła ale jakby cos to napewno bym wzioł. Jeszcze raz dziekuje. Ma teraz 5 msc to juz wiekszy nie wyrosnie zabardzo. Sebek moim dzieciom własnie podobaja sie sznaucery noi lepiej by był bo dzieci alergicy ale jak mówie narazie wszystko wisi w powietrzu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bartosz Napisano 22 Lutego 2007 Share Napisano 22 Lutego 2007 A to mój psiak. Wabi się Fox i jest baaardzo groźny. Mieszkamy na takim małym odludziu i Foxiu nie przyzwyczaił się do innych ludzi. Toleruje tylko naszą czwórkę (rodziców, brata i mnie oczywiście ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 22 Lutego 2007 Share Napisano 22 Lutego 2007 zapewniam że nie tresowany sam się tego nauczył Dobra dobra nie tresowany ,i jeszcze biega, bujać to my ale nie nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plebsiu Napisano 23 Lutego 2007 Share Napisano 23 Lutego 2007 A to mój Kazan:D zwany potocznie Kaziu chyba że coś nabroi to Kazimierz:P(ostatnio 2 kury dorwał). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi