DAZ Napisano 6 Lutego 2017 Share Napisano 6 Lutego 2017 taka ciekawostka http://jerkbait.pl/topic/85582-karasie-2017/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bacyk Napisano 15 Lutego 2017 Share Napisano 15 Lutego 2017 Panowie, Wrocław uruchamia od 31maja tanie loty na Islandie. Wiecie co to oznacza ??? Trzeba szykowac paszporty ! 😎🎣 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Budek Napisano 15 Lutego 2017 Share Napisano 15 Lutego 2017 22 minut temu, bacyk napisał: Panowie, Wrocław uruchamia od 31maja tanie loty na Islandie. Wiecie co to oznacza ??? Trzeba szykowac paszporty ! 😎🎣 Już sie rozmarzyłem 😍 Nawet żona nie strajkuje powiedziała że z chęcią zobaczy jak tam jest 😂Muszę jej spodniobuty kupić 😂😂 miałem na majówkę tego roku płynąc na Bornholm ale zostawię sobie na pózniej narazie nasze plaże muszę obskoczyć 😀 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Booryss Napisano 15 Lutego 2017 Share Napisano 15 Lutego 2017 Godzinę temu, bacyk napisał: Panowie, Wrocław uruchamia od 31maja tanie loty na Islandie. Wiecie co to oznacza ??? Trzeba szykowac paszporty ! 😎🎣 Srednie to okolice Wrocławia ale... trzeba zbierać na nowy cel 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 20 Lutego 2017 Share Napisano 20 Lutego 2017 Byłem dzisiaj na Tęczowej. Jest dostawa na stoisku muchowym. Jeszcze w trakcie rozpakowywania i nie wiem, jakie konkrety doszły. Do jutra wszystko wyląduje na półki. Na wierzchu widziałem podbieraki, pióra, dubbing. Niecierpliwi pewnie będą mogli pobuszować w kartonikach już teraz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Odys80 Napisano 26 Lutego 2017 Share Napisano 26 Lutego 2017 Już za 40 dni jedziemy na Dunajec. Śnieg stopniał w górach, przez co poziom Bobru znacznie się podniósł, woda pośniegowa...ale trenować trzeba bo na Dunajcu nie będzie lekko. Dziś ekipa trenowała wejścia i wyjścia z wody A jak nam szło? Sami sprawdźcie. Red Dragon i Gandalf Szary kontra Bóbr 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniu394 Napisano 26 Lutego 2017 Share Napisano 26 Lutego 2017 Odwagi wam nie brakuje. Ja bym nie wszedł w taki nurt. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Booryss Napisano 26 Lutego 2017 Share Napisano 26 Lutego 2017 Hehehe sporo mnie ominęło, a może jednsk nie.... 😛 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bacyk Napisano 26 Lutego 2017 Share Napisano 26 Lutego 2017 Godzinę temu, maniu394 napisał: Odwagi wam nie brakuje. Ja bym nie wszedł w taki nurt. Nie mylmy odwagi z głupotą 😎 Ale kto z nas jest normalny...?😆 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaroslav Napisano 26 Lutego 2017 Share Napisano 26 Lutego 2017 @bacyk widzę, że masa robi robotę 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bacyk Napisano 26 Lutego 2017 Share Napisano 26 Lutego 2017 Teraz, jaroslav napisał: @bacyk widzę, że masa robi robotę Najpierw masa, potem rzeźba 😉 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Booryss Napisano 26 Lutego 2017 Share Napisano 26 Lutego 2017 1 minutę temu, jaroslav napisał: @bacyk widzę, że masa robi robotę Jarek a jak myślisz dlaczego Odys robił za operatora? Bo musiał się trzymać gałęzi ☺ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniu394 Napisano 26 Lutego 2017 Share Napisano 26 Lutego 2017 Koleś raz przy takiej wodzie pływał w neoprenach w Bobrze. Nogami nad wodą. Widok bezcenny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tom@ha Napisano 26 Lutego 2017 Share Napisano 26 Lutego 2017 Przypomina mi to historię z dorzecza Gwdy lata wstecz, gdy na takim grubym prądzie kolega się zanurzył na peryskopową, wjeżdżając do konkretnej jamy, której nie było widać w zielonkawej wodzie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacolan Napisano 26 Lutego 2017 Share Napisano 26 Lutego 2017 3 godziny temu, Odys80 napisał: Dziś ekipa trenowała wejścia i wyjścia z wody A jak nam szło? Sami sprawdźcie. Jak tak dalej będziecie wodować to wątpię czy w komplecie na Dunajcu się pojawicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Budek Napisano 27 Lutego 2017 Share Napisano 27 Lutego 2017 NO chłopaki odwagi wam nie brak. Ja byłem nad bobrem w weekend ale z domu nawt wędki nie brałem 😂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrutone Napisano 28 Lutego 2017 Share Napisano 28 Lutego 2017 Też byłem w sobotę nad Bobrem i to z wędką, ale zrobiłem sobie bardziej spacer, bo na łowienie były raczej niezbyt dobre warunki (przynajmniej tak to wyglądało z brzegu...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Booryss Napisano 1 Marca 2017 Share Napisano 1 Marca 2017 ? Pytanie do ekipy wybierającej się nad Dunajec? Dziś Jarosław wyskoczył z całkiem fajną propozycją. Mianiwicie podczas cztero dnowego wypadu, jeden dzień wygospodarować na Białce z przewodnikiem? Co na to ekipa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaroslav Napisano 5 Marca 2017 Share Napisano 5 Marca 2017 Dziś pierwszy wypad na klenia i pierwszy w towarzystwie Hygge! Bez efektów, ale miejsce jeszcze odwiedzę 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniu394 Napisano 7 Marca 2017 Share Napisano 7 Marca 2017 A co to za rzeczka ? o ile nie jest tajna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaroslav Napisano 8 Marca 2017 Share Napisano 8 Marca 2017 Nasza wodociągówka, jakieś 20km od ujścia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniu394 Napisano 8 Marca 2017 Share Napisano 8 Marca 2017 Nie poznałem . Czyżby tereny wodonośne ? Tam jest chyba zakaz łowienia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaroslav Napisano 8 Marca 2017 Share Napisano 8 Marca 2017 20km to jeszcze za Siechnicami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniu394 Napisano 8 Marca 2017 Share Napisano 8 Marca 2017 A trafia się tam coś na muchę ? Co prawda często jestem w Siechnicach , ale na Oławkę mam nie po drodze. W tym roku chcę spróbować na Lagunie coś złowić na muchę . Ale , że jest to stojąca woda to chyba łatwo nie bedzie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bacyk Napisano 9 Marca 2017 Share Napisano 9 Marca 2017 8 godzin temu, maniu394 napisał: A trafia się tam coś na muchę ? Co prawda często jestem w Siechnicach , ale na Oławkę mam nie po drodze. W tym roku chcę spróbować na Lagunie coś złowić na muchę . Ale , że jest to stojąca woda to chyba łatwo nie bedzie . Oczywiscie, że na muszke moźna tam polowic. Kabany wielkości uda enerdowskiej ciężarówki i przy braniu ręce łamią w kolanach. Nie to co jesiotry...😆 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi