DAZ Napisano 6 Lutego 2017 Napisano 6 Lutego 2017 taka ciekawostka http://jerkbait.pl/topic/85582-karasie-2017/ Cytuj
bacyk Napisano 15 Lutego 2017 Napisano 15 Lutego 2017 Panowie, Wrocław uruchamia od 31maja tanie loty na Islandie. Wiecie co to oznacza ??? Trzeba szykowac paszporty ! 😎🎣 2 Cytuj
Budek Napisano 15 Lutego 2017 Napisano 15 Lutego 2017 22 minut temu, bacyk napisał: Panowie, Wrocław uruchamia od 31maja tanie loty na Islandie. Wiecie co to oznacza ??? Trzeba szykowac paszporty ! 😎🎣 Już sie rozmarzyłem 😍 Nawet żona nie strajkuje powiedziała że z chęcią zobaczy jak tam jest 😂Muszę jej spodniobuty kupić 😂😂 miałem na majówkę tego roku płynąc na Bornholm ale zostawię sobie na pózniej narazie nasze plaże muszę obskoczyć 😀 Cytuj
Booryss Napisano 15 Lutego 2017 Napisano 15 Lutego 2017 Godzinę temu, bacyk napisał: Panowie, Wrocław uruchamia od 31maja tanie loty na Islandie. Wiecie co to oznacza ??? Trzeba szykowac paszporty ! 😎🎣 Srednie to okolice Wrocławia ale... trzeba zbierać na nowy cel 1 Cytuj
jaceen Napisano 20 Lutego 2017 Napisano 20 Lutego 2017 Byłem dzisiaj na Tęczowej. Jest dostawa na stoisku muchowym. Jeszcze w trakcie rozpakowywania i nie wiem, jakie konkrety doszły. Do jutra wszystko wyląduje na półki. Na wierzchu widziałem podbieraki, pióra, dubbing. Niecierpliwi pewnie będą mogli pobuszować w kartonikach już teraz:) Cytuj
Odys80 Napisano 26 Lutego 2017 Napisano 26 Lutego 2017 Już za 40 dni jedziemy na Dunajec. Śnieg stopniał w górach, przez co poziom Bobru znacznie się podniósł, woda pośniegowa...ale trenować trzeba bo na Dunajcu nie będzie lekko. Dziś ekipa trenowała wejścia i wyjścia z wody A jak nam szło? Sami sprawdźcie. Red Dragon i Gandalf Szary kontra Bóbr 7 Cytuj
maniu394 Napisano 26 Lutego 2017 Napisano 26 Lutego 2017 Odwagi wam nie brakuje. Ja bym nie wszedł w taki nurt. 1 Cytuj
Booryss Napisano 26 Lutego 2017 Napisano 26 Lutego 2017 Hehehe sporo mnie ominęło, a może jednsk nie.... 😛 2 Cytuj
bacyk Napisano 26 Lutego 2017 Napisano 26 Lutego 2017 Godzinę temu, maniu394 napisał: Odwagi wam nie brakuje. Ja bym nie wszedł w taki nurt. Nie mylmy odwagi z głupotą 😎 Ale kto z nas jest normalny...?😆 3 Cytuj
bacyk Napisano 26 Lutego 2017 Napisano 26 Lutego 2017 Teraz, jaroslav napisał: @bacyk widzę, że masa robi robotę Najpierw masa, potem rzeźba 😉 2 Cytuj
Booryss Napisano 26 Lutego 2017 Napisano 26 Lutego 2017 1 minutę temu, jaroslav napisał: @bacyk widzę, że masa robi robotę Jarek a jak myślisz dlaczego Odys robił za operatora? Bo musiał się trzymać gałęzi ☺ 1 Cytuj
maniu394 Napisano 26 Lutego 2017 Napisano 26 Lutego 2017 Koleś raz przy takiej wodzie pływał w neoprenach w Bobrze. Nogami nad wodą. Widok bezcenny. 1 Cytuj
tom@ha Napisano 26 Lutego 2017 Napisano 26 Lutego 2017 Przypomina mi to historię z dorzecza Gwdy lata wstecz, gdy na takim grubym prądzie kolega się zanurzył na peryskopową, wjeżdżając do konkretnej jamy, której nie było widać w zielonkawej wodzie. 1 Cytuj
jacolan Napisano 26 Lutego 2017 Napisano 26 Lutego 2017 3 godziny temu, Odys80 napisał: Dziś ekipa trenowała wejścia i wyjścia z wody A jak nam szło? Sami sprawdźcie. Jak tak dalej będziecie wodować to wątpię czy w komplecie na Dunajcu się pojawicie Cytuj
Budek Napisano 27 Lutego 2017 Napisano 27 Lutego 2017 NO chłopaki odwagi wam nie brak. Ja byłem nad bobrem w weekend ale z domu nawt wędki nie brałem 😂 Cytuj
andrutone Napisano 28 Lutego 2017 Napisano 28 Lutego 2017 Też byłem w sobotę nad Bobrem i to z wędką, ale zrobiłem sobie bardziej spacer, bo na łowienie były raczej niezbyt dobre warunki (przynajmniej tak to wyglądało z brzegu...) Cytuj
Booryss Napisano 1 Marca 2017 Napisano 1 Marca 2017 ? Pytanie do ekipy wybierającej się nad Dunajec? Dziś Jarosław wyskoczył z całkiem fajną propozycją. Mianiwicie podczas cztero dnowego wypadu, jeden dzień wygospodarować na Białce z przewodnikiem? Co na to ekipa? Cytuj
jaroslav Napisano 5 Marca 2017 Napisano 5 Marca 2017 Dziś pierwszy wypad na klenia i pierwszy w towarzystwie Hygge! Bez efektów, ale miejsce jeszcze odwiedzę 7 Cytuj
jaroslav Napisano 8 Marca 2017 Napisano 8 Marca 2017 Nasza wodociągówka, jakieś 20km od ujścia. Cytuj
maniu394 Napisano 8 Marca 2017 Napisano 8 Marca 2017 Nie poznałem . Czyżby tereny wodonośne ? Tam jest chyba zakaz łowienia . Cytuj
maniu394 Napisano 8 Marca 2017 Napisano 8 Marca 2017 A trafia się tam coś na muchę ? Co prawda często jestem w Siechnicach , ale na Oławkę mam nie po drodze. W tym roku chcę spróbować na Lagunie coś złowić na muchę . Ale , że jest to stojąca woda to chyba łatwo nie bedzie . Cytuj
bacyk Napisano 9 Marca 2017 Napisano 9 Marca 2017 8 godzin temu, maniu394 napisał: A trafia się tam coś na muchę ? Co prawda często jestem w Siechnicach , ale na Oławkę mam nie po drodze. W tym roku chcę spróbować na Lagunie coś złowić na muchę . Ale , że jest to stojąca woda to chyba łatwo nie bedzie . Oczywiscie, że na muszke moźna tam polowic. Kabany wielkości uda enerdowskiej ciężarówki i przy braniu ręce łamią w kolanach. Nie to co jesiotry...😆 3 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi