jaceen Napisano 1 Lipca 2016 Share Napisano 1 Lipca 2016 Jak te czarno - złote nie połowią, to się nie znam i kiep ze mnie:) U mnie też coś z krótkiej taśmy schodzi. Trochę bieli;) 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
romansidlo Napisano 7 Lipca 2016 Share Napisano 7 Lipca 2016 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Booryss Napisano 7 Lipca 2016 Share Napisano 7 Lipca 2016 Jak prawdziwy dbałość o szczeguły masakra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peekol Napisano 8 Lipca 2016 Share Napisano 8 Lipca 2016 No masakra... fantastyczny! Będzie miał jakąś podstawkę, czy cuś? PS Ta bezimienna armia w tle też fajna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
romansidlo Napisano 9 Lipca 2016 Share Napisano 9 Lipca 2016 Dzięki! Tak, będzie albo na plastrze drewna z korą na ścianę, albo na kawałku drewna czy korzenia, jak na półkę. Jeszcze nie wiem, gdzie go umieszczę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 14 Lipca 2016 Share Napisano 14 Lipca 2016 Barowa pogoda, to więcej czasu na struganie. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
romansidlo Napisano 19 Lipca 2016 Share Napisano 19 Lipca 2016 30 cm 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacolan Napisano 25 Lipca 2016 Share Napisano 25 Lipca 2016 Jaceen te Twoje robale są wypas! Mi pozostało powklejać stery i do boju. A klenie wiecznie głodne czekają:) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadziul Napisano 26 Lipca 2016 Share Napisano 26 Lipca 2016 Piękne wobki, ja już dawno nie strugałem i w pudełkach mam braki. Chyba będzie trzeba zabrać się do roboty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 30 Sierpnia 2016 Share Napisano 30 Sierpnia 2016 Żabki 35mm, owady 27-30mm. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 30 Sierpnia 2016 Share Napisano 30 Sierpnia 2016 @jaceen, piękne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ESSOX Napisano 31 Sierpnia 2016 Share Napisano 31 Sierpnia 2016 Te żaby są rewelacyjne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacolan Napisano 6 Września 2016 Share Napisano 6 Września 2016 Masakra jaceen! Tą osę na dole bym chętnie przytulił, żabki widzę jakieś nowe modele? Piękne! U mnie nuda kolejne gąsieniory wyszłyDzisiaj ustawiałem na Ślęzie i o mały włos by było......małe zamieszanie w tabeli 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 7 Września 2016 Share Napisano 7 Września 2016 13 godzin temu, jacolan napisał: Tą osę na dole bym chętnie przytulił Jest Twoja. Dokładnie ta sama;) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szymm Napisano 17 Września 2016 Share Napisano 17 Września 2016 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wasyl1968 Napisano 17 Września 2016 Share Napisano 17 Września 2016 12 minut temu, szymm napisał: super zaintrygował mnie łamaniec ciekawy jestem jego pracy? sposób mocowania haczyka nie wpływa na zaczepy ? sam dużo używam wirującego ogonka gdzie jest podwójna kotwiczka z grotami do góry i nawet okonie palczaki się łapią taka tylko moja sugestia . Pozdrawiam Wasyl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 17 Września 2016 Share Napisano 17 Września 2016 2 godziny temu, wasyl1968 napisał: super zaintrygował mnie łamaniec ciekawy jestem jego pracy? Z czystym sumieniem polecam łamańca. Mam ich kilka;) W wodzie zachowuje się, jak prawdziwa pijawka. Bardzo przemyślana konstrukcja. A tu widzę, że specjalne wykonanie pod wody "no kill". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szymm Napisano 18 Września 2016 Share Napisano 18 Września 2016 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szymm Napisano 28 Września 2016 Share Napisano 28 Września 2016 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 29 Września 2016 Share Napisano 29 Września 2016 Mam motywację, żeby sobie też takie myszki zrobić. Rewelacyjna ta mysza! U mnie jeszcze trochę skrzydlatych. Ciepło, letnio, to coś do nich czasami się podnosi. Tym razem oskrzydlenie podwójne w rozmiarze 32-34mm. Biedronka 22m Żabka 27mm Osa płynie do Szczecina. Może ktoś ją wyłowi? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Booryss Napisano 29 Września 2016 Share Napisano 29 Września 2016 Jakiś Kleń ją pewnie zjadł 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 9 Października 2016 Share Napisano 9 Października 2016 Jak dokleję ogonki, będą myszki. Teraz są krecikami:) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tom@ha Napisano 9 Października 2016 Share Napisano 9 Października 2016 1 godzinę temu, jaceen napisał: @jaceen, wyszła piękna kompozycja zdjęcia - ekskluzywna kolacja przy świecach. Kilka robali i dwie sety Myszki - pierwsza klasa. Klękajcie narody... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrutone Napisano 10 Października 2016 Share Napisano 10 Października 2016 To się nazywa: "zalewanie robaka"... lub inaczej: "testowanie pływalności" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PPu88 Napisano 10 Października 2016 Share Napisano 10 Października 2016 Z racji pogody i coraz krótszego dnia zabrałem się też za robienie woblerów takie żeby były i pod klenia i pod pstrąga jak już przyjdzie na nie pora. Pierwszy wyschnięty. Kolejne wiszą Technika: Farby akrylowe+kredki akwarelowe. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi