hexman Napisano 2 Lutego 2009 Share Napisano 2 Lutego 2009 Dzisiaj pierwsza wizyta w wędkarskim od nowego roku. Zakupy skończyły się na żyłce do okoniówki: TRABUCCO SPINNING PERCH 0,16. Wydaje się być ciekawą propozycją, ale jak spisze się w warunkach bojowych-czas pokarze Jutro szykuje się jeszcze jeden wydatek: opłacenie składek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Napisano 2 Lutego 2009 Share Napisano 2 Lutego 2009 Coś mają magicznego te spiny Hehe, wiesz jak jest - jakość wykonania, magia dobrej marki, nawet wygląd (lubię fioletowy kolor), no i po prostu dobrze leżała w ręku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin186 Napisano 3 Lutego 2009 Share Napisano 3 Lutego 2009 Ostatnie zakupy to: pudełko na blaszki i skarpety neoprenowe,a jeszcze oczekuje na zamówione obrotówki i gumy bliżej wiosny może dorzucę do tego jakąś wklejankę bądż pikera. Jeszcze się zastanowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deuuu Napisano 3 Lutego 2009 Share Napisano 3 Lutego 2009 Moje ostatnie zakupy to: Wędka Dragon Milenium HD Kogut, trochę ciężkich główek (20g-45g) , kilka kogutów no i plecionkę Berkley-a Fileline Fluo o wytrzymałości 13kg. Dochodzi do tego trochę pierdółek do samodzielnej produkcji kogutów jak kotwice, ołów i piórka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rav91 Napisano 3 Lutego 2009 Share Napisano 3 Lutego 2009 Dzisiaj po długich przemyśleniach kupiłem kijek York Eagle Jig 240/18g i jeszcze kilka obrotóweczek firmy Ular w rozmiarze 0. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 4 Lutego 2009 Share Napisano 4 Lutego 2009 Podbierak Colmic ze sztycą 2 m, ciekawe po co dają ceny na 2 artykuły skoro sprzedają jako komplet , skarpety neoprenowe Cormoran z warstwą antypoślizgową i co ciekawsze tańsze od innych o 10 zł a wyglądających jak jakaś patologia , trabucco match do odległościówy, systemik stonfo do wagglerów i konopie Dragona do szczucia płoci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 4 Lutego 2009 Share Napisano 4 Lutego 2009 kocur, a krzesełka nowego nie kupiłeś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 4 Lutego 2009 Share Napisano 4 Lutego 2009 Po co skoro Sobi będzie mnie woził pontonem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adi1122spid Napisano 5 Lutego 2009 Share Napisano 5 Lutego 2009 Kołowrotek Jaxon'a, dwa wobki Kenart, spławiczek 2g., zyłeczke 0,16 , i zanęte na płociuchy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supersobi Napisano 5 Lutego 2009 Share Napisano 5 Lutego 2009 kocur, a krzesełka nowego nie kupiłeś ? :mrgreen: Myślisz, że pozbyłby sie swojego, ulubionego, odpowiednio wygniecionego??.... prawie że przyjaciela?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 5 Lutego 2009 Share Napisano 5 Lutego 2009 Możecie nie spamować w ważnym temacie A żeby nie było offa to dzisiaj do KRZESEŁKA dokupiłem bolonkę York Safari 5 m i wobka z grzechotką Salmo A za darmoszkę dostałem od zaprzyjaźnionego sprzedawcy kalendarz Yorka z miłą panią wędkarką i katalog Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 5 Lutego 2009 Share Napisano 5 Lutego 2009 dokupiłem bolonkę York Safari 5 m i wobka z grzechotką Salmo Kocur a co to za nowa metoda, bolonka z woblerem ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 5 Lutego 2009 Share Napisano 5 Lutego 2009 Wobek na majowy piknik na którym będziecie mnie z Sobim uczyć spiningowania miszczowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 5 Lutego 2009 Share Napisano 5 Lutego 2009 Ja dzisiaj zakupiłem: 1.Dragon Millenium Heavy Duty Seatrout 2,9m 2. Zyłka Dragon HM 69 0,286 mm, 150 m (zobaczymy co warta) 3. Blaszki na niedzielną wyprawę: - 3X DAM Effzett Dressed Seatrout ( http://www.henrystackleshop.com/product_info.php?manufacturers_id=137&products_id=692&osCsid=982e4efe4d9316c6ce53c11ac4c2fa15 ) - Spinnex Steelhead 2 - Spinnex Trofast - Skylite Qintian (podróba Abu Toby) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M_Christo Napisano 7 Lutego 2009 Share Napisano 7 Lutego 2009 Kolejny wypad do sklepów i parę nowych zabawek do kompletu . Największą radochę mam z noża Spyderco/Byrd Cara Cara, ale nie mniejszą z woblerków – pływający „karaś” Jaxona i tonący Rapala (to są moje pierwsze wobki, na które będę łowił – kiedyś trzeba spróbować), pokrowce na kołowrotki Dragona, cztery obrotówki (Dragon, Mepps), troszkę gumek + główki, przypony wolframowe i inne drobiazgi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Napisano 7 Lutego 2009 Share Napisano 7 Lutego 2009 Rękawiczki neoprenowe marki "no name" i polaroidy Daiwy (rozjaśniające) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szotornik Napisano 7 Lutego 2009 Share Napisano 7 Lutego 2009 a gdzie ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 7 Lutego 2009 Share Napisano 7 Lutego 2009 Feederek na nowy sezon : Mikado UV light 3,6m cw do 90 gram. A z mniejszych rzeczy: żyłka trabucco t-force spinningowa 0,18, 4 obrotki (jednej nie ma na zdjęciu bo się zezłomowała w międzyczasie ) i trochę gumek na pstrągalki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rav91 Napisano 8 Lutego 2009 Share Napisano 8 Lutego 2009 Endrju, az 5 szczytówek A jaka bła cena tego feederka bo tez coś musze sobie kupic na wiosne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 8 Lutego 2009 Share Napisano 8 Lutego 2009 Zapłaciłem 170 zeta, nie widziałem taniej nawet w sklepach internetowych (w okonek.pl ok 200 PLN). Szczytówki są 2 węglowe i 3 szklane, faktycznie spory zasięg giętkości jest- będzie łatwiej dopasować się do warunków. Wędeczka jest lekka (250g), szybka, fajnie się nią macha. Mam nadzieję że pod rybą też ładnie pracuje. http://www.okonek.com.pl/product_info.php?manufacturers_id=&products_id=818 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Napisano 8 Lutego 2009 Share Napisano 8 Lutego 2009 a gdzie ceny Rękawiczki niecałe 4 dychy, okulary niecała stówa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rav91 Napisano 9 Lutego 2009 Share Napisano 9 Lutego 2009 Dzisiaj doszły do mnie twisterki do BT. 100sztuk w rozmiarze 2,5cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greenlife Napisano 9 Lutego 2009 Share Napisano 9 Lutego 2009 "Drobne" zakupy : William Joseph Ultra Light Rain Jacket - zielona http://ochotka.com/index.php?dz=lista&i=1785&m=4 Oddychający komplet do brodzenia Wodery v-2 i buty w2o http://ochotka.com/index.php?dz=lista&i=1735&m=4 Pływadełko Fish Cat 4 http://ochotka.com/index.php?dz=lista&i=1727&m=4 Niecałe 1800zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supersobi Napisano 10 Lutego 2009 Share Napisano 10 Lutego 2009 Greenlife, co ty na dorsze z własnej łódki się wybierasz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amator Napisano 10 Lutego 2009 Share Napisano 10 Lutego 2009 Kręciołek Okuma trawertine TRB 55 P.S. a czy wie ktoś czy do nich jest gwarancja pisemna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi