Skrętek Napisano 1 Grudnia 2007 Napisano 1 Grudnia 2007 A ja kupiłem kołowrotek. A mianowicie shimano catane 1000RA (ktoś kiedyś napisał że wygląda jak kołowrotek podlodowy... miał rację ), do okoni i pstrągów. Następna pozycja na liście zakupów to okoniówka TIGER CROSS MAX Kongera . Cytuj
sandacz Napisano 1 Grudnia 2007 Napisano 1 Grudnia 2007 Zapomnialem dodac ze to druga taka sama wedka w moim posiadaniu. Popszedniego kupilem w kwietniu ale niestety przez nieuwazne zmkniecie bagaznika z dwuczesciescowki zrobila sie trzyczesciowka. Dlczaego drugi taki sam - poporstu sprawdzil sie a w dodatku uniwersalny jest dosyc lowi sie nim przyjemnie paprochami jak i woblerkami i obrotowkami.Polecam Cytuj
Dawidz Napisano 2 Grudnia 2007 Napisano 2 Grudnia 2007 Witam Ja zakupiłem sobie nowy kijek: KONGER AIR COBRA 270L, 5-25 SPINING Co myślicie o tej wędce ? Dobry wybór? Cytuj
Wojciech Napisano 2 Grudnia 2007 Napisano 2 Grudnia 2007 Widze ze wszyscy kupują sobie wędki mh... no to ja tez(po kilku miechach oszczędzania ) okonióweczka - Konger Maxim Twist 2,7m CW 2-12g kołowrotek - Shimano Catana 2500FA Cytuj
hexman Napisano 2 Grudnia 2007 Napisano 2 Grudnia 2007 Shimano Catana 2500FA Wszyscy mają catane 2500FA, mam i ja niezłe zakupy powiem Wam Cytuj
kolat66 Napisano 3 Grudnia 2007 Napisano 3 Grudnia 2007 Tez dolaczylem do szczesliwych posiadaczy Shimano Catany 2500FA+150m zylki siglon V premium o,18 Cytuj
Skrętek Napisano 3 Grudnia 2007 Napisano 3 Grudnia 2007 2500-setkę też mam sprawdziła się dla tego wziąłem 1000. Cytuj
madi Napisano 6 Grudnia 2007 Napisano 6 Grudnia 2007 Właśnie nabyłam spodnie z materiału jakby to nazwać kurtkowego wewnątrz wyścielone cieplutkim polarkiem, kolor bliżej nieokreślony jakiś khako - podobny Będzie cieplutko Cytuj
galuch Napisano 6 Grudnia 2007 Napisano 6 Grudnia 2007 2 sygnalizatory Videotronic Senior Już pomału widać koniec zakupów zimowych- na szczęście Cytuj
Gość wobler129 Napisano 6 Grudnia 2007 Napisano 6 Grudnia 2007 Już pomału widać koniec zakupów zimowych- na szczęście To coś szybko U mnie się dopiero zaczną i trwają do marca Cytuj
galuch Napisano 6 Grudnia 2007 Napisano 6 Grudnia 2007 To coś szybko No z tego trzeba się cieszyć Im szybciej tym lepiej. U mnie się dopiero zaczną i trwają do marca i u mnie też będą tyle trwały Ale "najważniejszy sprzęt już kupiony Teoretycznie jeszcze tylko żyłka i mogę łowić Cytuj
Gość wobler129 Napisano 6 Grudnia 2007 Napisano 6 Grudnia 2007 Teoretycznie jeszcze tylko żyłka i mogę łowić Teoretycznie jeszcze ciężarki, stopery, pletka na przepony, igły nowe do kulek, sygnalizatory, ciepły śpiwór, lampa do oświetlenia brzegu, mini kucheneczka na gaz bez przewodowa - bez prącd, 2x sztyce do widełek bo ze stoiskiem karpiowym nie wyszło bo kupiłem kręcioł nowy i resztę sprzętu do kulek i też mogę łowić Chyba, że o czymś zapomniałem jeszcze Cytuj
galuch Napisano 6 Grudnia 2007 Napisano 6 Grudnia 2007 igły nowe do kulek, sygnalizatory to już jestciepły śpiwór, lampa do oświetlenia brzegu, mini kucheneczka na gaz bez przewodowa - bez prącd, mi niepotrzebne. Nie jadę na biwak tylko na ryby. Komfort na 2 miejscu. Wystarczy namiot.2x sztyce do widełek bo ze stoiskiem karpiowym nie wyszło tata zrobi (mam nadzieję)ciężarki, stopery, pletka na przepony To faktycznie mam jeszcze do kupienia+haczyki+zestawy(na początek)Z tego widać że brakuje mi jeszcze około 50-100zł na żyłkę i ok.150 zł na ww rzeczy wobler129, wydaję mi się że nie musimy mieć wszystkiego na początku! Z czasem zobaczysz co tak naprawdę będzie Ci potrzebne! Pewne minimum musi być i już prawie jest! Cytuj
Gość wobler129 Napisano 6 Grudnia 2007 Napisano 6 Grudnia 2007 wobler129, wydaję mi się że nie musimy mieć wszystkiego na początku! Z czasem zobaczysz co tak naprawdę będzie Ci potrzebne! Pewne minimum musi być i już prawie jest! Może masz rację Cytuj
galuch Napisano 6 Grudnia 2007 Napisano 6 Grudnia 2007 wobler129, szkoda że nie możemy sie gdzieś ugadać na zasiadkę No ale cóż wracajmy do tematu. Cytuj
maniek Napisano 6 Grudnia 2007 Napisano 6 Grudnia 2007 To widzę ze karpie już muszą "dygotać" przed wami ,zbroicie się ostro. Cytuj
Gość wobler129 Napisano 6 Grudnia 2007 Napisano 6 Grudnia 2007 To widzę ze karpie już muszą "dygotać" przed wami ,zbroicie się ostro. Ma się rozumieć Zobaczymy co z tego wyjdzie wobler129, szkoda że nie możemy sie gdzieś ugadać na zasiadkę No jak dla mnie to troszkę daleko Zawsze chciałem tam w Waszych okolicach być, Maniek myślę, że by mnie dużo nauczył i na zlotach bym był bo bliżej Cytuj
galuch Napisano 6 Grudnia 2007 Napisano 6 Grudnia 2007 To widzę ze karpie już muszą "dygotać" przed wami ,zbroicie się ostro. Podobno z tego powodu część wyjechała już do Irlandii Cytuj
Gość wobler129 Napisano 7 Grudnia 2007 Napisano 7 Grudnia 2007 Podobno z tego powodu część wyjechała już do Irlandii Ja w następnym roku biorę się za karpie, sandacze i okonie, ale wiosną - szczególnie karpie Cytuj
martinezg Napisano 7 Grudnia 2007 Napisano 7 Grudnia 2007 zaczynam zimowe zakupy;) Na razie pod choinkę kupiłem sobie York Attacker Feeder 330/100 w planach spinning i bolonka. U żony zamówiłem sobie pod choinkę kołowrotek, nawet trochę ją naprowadziłem (dałem linka w necie ) jaki, zobaczymy jak sie spisze. Cytuj
galuch Napisano 7 Grudnia 2007 Napisano 7 Grudnia 2007 Dzisiaj wybrałem prezent dla mnie od "teściowej" pod choinkę Plecionka TB Slimsink 25lb Cytuj
tomek1 Napisano 7 Grudnia 2007 Napisano 7 Grudnia 2007 Dwa ogrzewacze żelowe Na zimne wieczory do podratowania rączek, ewentualnie do rozgrzania zamarzniętych łączeń kija Cytuj
Aster Napisano 7 Grudnia 2007 Napisano 7 Grudnia 2007 Hmm bardziej dostałem niż kupiłem - ale chyba też podchodzi pod temat ;D A więc pokrowiec Shakespeare 150 cm jednokomorowy. Bajka - ogólnie polecam każdemu ;D Cytuj
maniek Napisano 7 Grudnia 2007 Napisano 7 Grudnia 2007 Dwa ogrzewacze żeloweNapisz czy zdają egzamin.Mam katalityczne ale w sumie "śmierdzą" łapki benzynką. Cytuj
tomek1 Napisano 7 Grudnia 2007 Napisano 7 Grudnia 2007 Napisz czy zdają egzamin Na razie sprawdzone w domu. Dają ciepło przez około godzinę. Do zagrzania rąk powinny się nadać Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi