Gość wobler129 Napisano 13 Grudnia 2007 Share Napisano 13 Grudnia 2007 Zad nie koniecznie Ja na 6m wodzie łowiłem główkami 5g - też dawało często super efekty! I dlaczego tak małe gumy? Jak łowiłem od 5cm do 10cm to te 10-tki nawet 30cm sandaczyki połykały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lary Napisano 13 Grudnia 2007 Share Napisano 13 Grudnia 2007 Dzis zamówiłem matchówkę ultrafioleta mikado taki prezent pod choinkę od żony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zad Napisano 15 Grudnia 2007 Share Napisano 15 Grudnia 2007 Zad nie koniecznie Ja na 6m wodzie łowiłem główkami 5g - też dawało często super efekty! I dlaczego tak małe gumy? Jak łowiłem od 5cm do 10cm to te 10-tki nawet 30cm sandaczyki połykały Próbuje dostosować się do miejscowych . Te 5g to chyba nie narzece w 6m dołach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 15 Grudnia 2007 Share Napisano 15 Grudnia 2007 Te 5g to chyba nie narzece w 6m dołach? W dołkach i górkach na jeziorku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zad Napisano 15 Grudnia 2007 Share Napisano 15 Grudnia 2007 Lary, Mam Feder ultrafioleta taki do 120g. Jestem zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lary Napisano 15 Grudnia 2007 Share Napisano 15 Grudnia 2007 No i doszła odległosciówka i już dziś sie złamała. (to już druga wedka która się złamała w tym roku ) a może to dlatego, że zamówiłem ją 13-tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stu6-60 Napisano 15 Grudnia 2007 Share Napisano 15 Grudnia 2007 No i doszła odległosciówka i już dziś sie złamała. Czyzby "ryba zycia" . Pozdro-Radek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miro1956 Napisano 15 Grudnia 2007 Share Napisano 15 Grudnia 2007 Witam, moze zaczne od tego ze poznym latem zostalem ogolocony prawie z calego sprzetu. 6 kompletnych kijow. ale nie ma co sie uzalac. na poczatek kupilem kolowrot Jaxon Marlon do kapletu 4,20 krystalls i oczywisce odleglosciowka telstar Jaxon 15-40 lubie tez wedkowanie splawikowe. Ale to bylo we wrzesniu. Teraz zamowilem druga odleglasciowke 4.20 od 5-30 York ,kolowrotek Bionik Runner 60 do drugiej karpiowki nad ktora mam jeszcze dylemat ale prawdopodobnie bedzie to porzadny Dragon, zaszalalem, a co tam. Dzis natomiast zamowilem dobre siedzisko karpiowe. W poniedzialek jade po kolowrotek i kijek Dragona. troche zaszalalem. Pozdrawiam wszystkich na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek150 Napisano 16 Grudnia 2007 Share Napisano 16 Grudnia 2007 zostalem ogolocony prawie z calego sprzetu Ja bym sie mocno zalamal ale zycze ci powrotu do wedkarstwa i udanych polow Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stu6-60 Napisano 16 Grudnia 2007 Share Napisano 16 Grudnia 2007 Choinka-Jodla 2.5m,45E . Pozdro-Radek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miro1956 Napisano 16 Grudnia 2007 Share Napisano 16 Grudnia 2007 Dzieki witek150 jakos ta strate przezylem. Tyle dobrego ze odeslali mi dokumenty, chociaz szkoda ze troche za pozno, poniewaz wyrobilem odrazu duplikaty, Jedyna korzysc z tej straty to to ze okopuje sie nowiutkim sprzetem co sprawia mi wielka frajde. Chociaz stracony nie byl zly. Teraz po tej przygodzie bede sie bardziej pilnowal. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lary Napisano 17 Grudnia 2007 Share Napisano 17 Grudnia 2007 Czyzby "ryba zycia" Nerwy życia. Ale zwalam to na 13-tego gdyż wtedy go zamówiłem. Dziś odesłałem i będzie wymiana na nową w końcu muszę coś mieć pod choinką od żony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phuskalar Napisano 19 Grudnia 2007 Share Napisano 19 Grudnia 2007 a ja dziś kupiłem szwagrowi na gwiazdkę taki sprzęcik 5-25g 400cm waga 230g Konger a ojcu bacik 700cm 5-20g Delta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michcio Napisano 20 Grudnia 2007 Share Napisano 20 Grudnia 2007 ja kupiłem 6 blaszek Rublex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miro1956 Napisano 20 Grudnia 2007 Share Napisano 20 Grudnia 2007 Witam wszystkich MANIAKOW Wczoraj dotarlo zamowienie, (fotel elektrostatyk) z osprzetem. Polecam, dzis kreciol- Bionic Runner, delikatna praca wolnego biegu. jestem zadowolony z wlasnego prezentu pod choinke Pozdrawiam i zycze wszystkim udanych prezentow. Wesolych Swiat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sandacz Napisano 20 Grudnia 2007 Share Napisano 20 Grudnia 2007 koszyczki, rurki, ciezarki, czujniki ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stu6-60 Napisano 21 Grudnia 2007 Share Napisano 21 Grudnia 2007 Jednak zdecydowalem sie(glos zonki przewazyl ) i kupilem "Samsunga". Pierwsza ocena: przy sygnale analogowym-"kablowka", poprawnie bez rewelacji.Z satelity (Sky) calkiem ,calkiem podobnie jak z DVD. Ale jak "dmuchnie" z Blu-raya to widze ze warto bylo "overtajmic" .Pozdro-Radek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hexman Napisano 24 Grudnia 2007 Share Napisano 24 Grudnia 2007 Ja przed godziną wróciłem z zakupów z Bielska A zakupiłem: Feeder JAXONa 390/120 (zobaczymy jak bedzie sie sprawował) Kręcioł shimano Catane 4000RA I jakaś żyłka: Sufix feeder mono(0,23) Ze spinningu to: Plecionkę Power Pro 0,15 zieloną (polecaną przez kilku uzytkowników forum-pozdrawiam bboobb ) oraz oczywiście jakieś "gadżety" typu: kopytka, twistery, główki itp Zdjęcia wrzucę jak będę miał aparat bo narazie nie trybi Ale wieczorem powinienem wrzucić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bboobb Napisano 24 Grudnia 2007 Share Napisano 24 Grudnia 2007 hexman, widzę, że sprawiłeś sobie konkretne prezenty pod choinkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hexman Napisano 24 Grudnia 2007 Share Napisano 24 Grudnia 2007 W koncu moglem wydać pieniadze ktore dość dlugo zbierałem. Naprawde ciezko bylo je utrzymać na miejscu, ale udalo sie bboobb, przygotowuje sie ostro do przyszlego sezonu. Choć ten zakończy się dla mnie końcem grudnia A rozpocznie sie w drugiej polowie stycznia Czekam na wspolne wedkowanie i jakieś porady dotyczące DS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sandacz Napisano 24 Grudnia 2007 Share Napisano 24 Grudnia 2007 Czy moglbys napisac jaki to model jaxona? Czy to ten sam co posiada bboobb A i czy moglbys napisac pierwsze wrzenia co do pracy kolowrotka? Bo szukam czegos na grunt i sie nie moge zdecydowac. Jednego dnia chce cos z wolnym biegiem drugiego bez... raz twardo proboje uzbierac na cos lepszego a z zdrugiej strony wolal bym cos tanszego. OBLED Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lary Napisano 24 Grudnia 2007 Share Napisano 24 Grudnia 2007 Kurcze poczta zawaliła prezent nie dotarł pod choinkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lesio Napisano 24 Grudnia 2007 Share Napisano 24 Grudnia 2007 Dostałem od gwiazdora RedArc'a 10300. Pierwszy, który przyszedł musiałem wymienić, bo miał fabryczny luz na przegubie korbki, wynikający ze złego spasowania elementów, na szczęście odbyło się to bardzo szybko i prezent dotarł na czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hexman Napisano 24 Grudnia 2007 Share Napisano 24 Grudnia 2007 Czy moglbys napisac jaki to model jaxona Jaxon orion feeder 390/120. pierwsze wrzenia co do pracy kolowrotka? Bardzo pozytywne Fajnie sie kręci "na sucho" Pierwsze wrazenia z lowienia najwczesniej pod koniec tygodnia OBLED cos o tym wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aster Napisano 24 Grudnia 2007 Share Napisano 24 Grudnia 2007 A "mój" gwiazdor przyniósł mi zestaw obrotówek Meppsa m.in. Black Fury oraz nóż wędkarski Huntera. Fajny ten gwiazdor a jak dobrze wie co mi trzeba było ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi