sandacz Napisano 24 Grudnia 2007 Share Napisano 24 Grudnia 2007 Dzieki bardzo, czekam na testy wodne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
galuch Napisano 24 Grudnia 2007 Share Napisano 24 Grudnia 2007 Feeder JAXONa 390/120, będziesz nim łowił na rzece czy stawach(czy tu i tu)?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hexman Napisano 24 Grudnia 2007 Share Napisano 24 Grudnia 2007 Na wiśle o średnim uciągu oraz na jeziorach/stawach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysio81 Napisano 24 Grudnia 2007 Share Napisano 24 Grudnia 2007 Waga elektroniczma do 25 kg. i plecionka Barkley fireline 17 ml. 10,3 kg, to tak łososiowo uzywam bo na dorsze wole 20 mil.13,2. nie to zebym takie kabany łapał,ale w razie zatczepu haka rozegnę kamień przesunę Wesołych Swiąt!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macias Napisano 24 Grudnia 2007 Share Napisano 24 Grudnia 2007 Krzysio81 z tą plecionką na spiningu cały sezon łowiłem. Ja akurat używałem 0,15mm (7,9kg). Plecionka super, naprawdę dobrze się nią rzuca, jest mocna i nie plącze się. Naprawdę dobry wybór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysio81 Napisano 24 Grudnia 2007 Share Napisano 24 Grudnia 2007 Dzieki dzieki wiem wiem ze jest dobra,zmieniam tak co 2 miechy moze półtora.Dodam ze ta jest fosforyzujaca na zielono bo teraz codziennie łapie w nocy pomaga bardzo dokładnie przetrzepać dno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robal Napisano 26 Grudnia 2007 Share Napisano 26 Grudnia 2007 okularki polaryzacyjne Jaxon, a własciwie nakladki na normalne okulary, ktore nosze, kalendarz wedkarski 2008, splawiki, koszyczki zanetowe to tyle co dostalem pod choinke wedkarskiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaross Napisano 26 Grudnia 2007 Share Napisano 26 Grudnia 2007 Robal, mam prosbe czy mogłbys wstawic fotke kalendarza Bo miałem w tamtym roku swietny kalendarz wedkarski, niestety na ten rok juz nie moge nigdzie dostac, moze jeszcze mi sie uda A zastanawia mnie czy co rok wychodza wedkarskie z tej samej serii czy sa jakies inne wydania roznie opracowane Byłbym wdzieczny za foto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robal Napisano 26 Grudnia 2007 Share Napisano 26 Grudnia 2007 Wstawie foto najpozniej w weekend. kalendarz jest na ściane, pokazane wschody i zachody, fazy ksiezyca, imieniny, jakie brania, okresy ochronne i opisana dana ryba i duze foto razem 12 ryb, bo 12 miesiecy a na poczatku wymiary i limity ilosciowe itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaross Napisano 26 Grudnia 2007 Share Napisano 26 Grudnia 2007 Ok. dzieki Robal, czekam na foto Jesli jest on z wedkarskiego swiata to byc moze ten co miałem, a teraz juz mi wykupili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cops Napisano 28 Grudnia 2007 Share Napisano 28 Grudnia 2007 No i ja się pochwalę zakupami na nowy sezon ( oficjalnie z okazji narodzin córy ): Spining Shimano Catana SCATBX 240ML C.W. 5-20g Kołowrotek z wolnym biegiem do karpiówki Okuma Spectrum SPB40 Plecionka Berkley FireLine Crystal 0,17mm Dwie żyłki Maxima 0.30mm Gumy Blue Fox Blachy Alga 1 i Gnom 1 po 2 szt Do tego dwa krzesełka wędkarskie , tuba do spiningu , pokrowiec na siatkę do ryb. Miny mojej rodzinki chyba nie muszę opowiadać jak sie zwaliłem z całym towarem do domu przez dwa dni były bardzo ciche dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sandacz Napisano 28 Grudnia 2007 Share Napisano 28 Grudnia 2007 I jak sprawuje sie kolowrotek oczywiscie chodzi mi o pierwsze wrazenia bo ja szukam szuukam i sie zdecydowac nie moge na mlyn do karpiowo - leszczowych lowow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cops Napisano 28 Grudnia 2007 Share Napisano 28 Grudnia 2007 Jeszcze nie testowałem wszystko czeka na nowy sezon ale mam Okumę Spectrum i nie narzekam . I podejrzewam że z tą też nie będzie kłopotów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bboobb Napisano 28 Grudnia 2007 Share Napisano 28 Grudnia 2007 Do tego dwa krzesełka wędkarskie Rozumiem, że jedno z nich chyba już dla córy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cops Napisano 28 Grudnia 2007 Share Napisano 28 Grudnia 2007 dla córy będzie nosidełko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elektrochemik Napisano 29 Grudnia 2007 Share Napisano 29 Grudnia 2007 Feeder Mikado Golden Bay 3.45 cm cw. 140g http://www.allegro.pl/item288022713_nr_1_wedka_mikado_golden_bay_feeder_345.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 29 Grudnia 2007 Share Napisano 29 Grudnia 2007 elektrochemik widzisz, a jednak Mikado Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elektrochemik Napisano 29 Grudnia 2007 Share Napisano 29 Grudnia 2007 No jednak Mikado i narazie pierwsze wrażenie bardzo pozytywne ;D Wobler dzieki za pomoc w wyborze wędziska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 29 Grudnia 2007 Share Napisano 29 Grudnia 2007 elektrochemik nie ma sprawy Teraz niech tylko się sprawdzi na tych tajnych miejscówkach Powodzenia życzę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bboobb Napisano 29 Grudnia 2007 Share Napisano 29 Grudnia 2007 W końcu dotarł do mnie mocno spóźniony Mikołaj z długo oczekiwanym aparatem fotograficznym. Nareszcie będę mógł robić konkretne zdjęcia, a telefonu używać do tego, do czego (w zasadzie) został stworzony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stu6-60 Napisano 29 Grudnia 2007 Share Napisano 29 Grudnia 2007 spóźniony Mikołaj z długo oczekiwanym aparatem fotograficznym No to napisz co to za "camera obscura" . Pozdrp-Radek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bboobb Napisano 29 Grudnia 2007 Share Napisano 29 Grudnia 2007 Radek nic szczególnego, FUJI FinePix S5700, ale naczytałem się troche o tym aparacie i jak dla mnie powinno w zupełności wystarczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hexman Napisano 29 Grudnia 2007 Share Napisano 29 Grudnia 2007 nic szczególnego ładna maszynka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stu6-60 Napisano 29 Grudnia 2007 Share Napisano 29 Grudnia 2007 nic szczególnego No, nie badz taki skromny .Fajnie wyglada , lubie gdy aparat wyglada jak....aparat .Pozdro-Radek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 29 Grudnia 2007 Share Napisano 29 Grudnia 2007 FUJI FinePix S5700 No to czekamy na fajne zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi