angler-73 Napisano 29 Lutego 2008 Share Napisano 29 Lutego 2008 Moje nowe Gusmanki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stu6-60 Napisano 29 Lutego 2008 Share Napisano 29 Lutego 2008 Troszke nowych przynet dzis "dojechalo" z czego najciekawsze to : oraz Czekam jeszcze na kolejne "lamane" YO-ZURI tyle ze w innch barwach.Bede chcial je przetestowac na okonkach z kanalu ,podobnie jak gumki Berkley-a. Pozdro-Radek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bboobb Napisano 29 Lutego 2008 Share Napisano 29 Lutego 2008 Radek fajowe te gumki. Daj znać jak się spisują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolat66 Napisano 29 Lutego 2008 Share Napisano 29 Lutego 2008 A ja kupilem mieszkanie .51m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 29 Lutego 2008 Share Napisano 29 Lutego 2008 Co nowego nabyliscie w ostatnim czasie do naszego ukochanego hobby? I tego się trzymajmy - bez bułek i mieszkań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supersobi Napisano 29 Lutego 2008 Share Napisano 29 Lutego 2008 Co nowego nabyliscie w ostatnim czasie do naszego ukochanego hobby? I tego się trzymajmy - bez bułek i mieszkań wobler129 powinienes zostac adminem;) ja zakupiłem 8 karlinek na moją ostatnią wyprawę na troć na Inę w zeszłą środę w niedziele zerwałem ścięgno achillesa.. i na razie mam koniec łowienia na około 4-m-ce:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolat66 Napisano 29 Lutego 2008 Share Napisano 29 Lutego 2008 Widze ze wobler bawi sie w admina.Jesli kiedys kupisz mieszkanie bedziesz chcial o tym zawiadomic caly swiat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 29 Lutego 2008 Share Napisano 29 Lutego 2008 Jesli kiedys kupisz mieszkanie bedziesz chcial o tym zawiadomic caly swiat To można otworzyć jakiś nowy temat, a jeszcze wcześniej poszukać czy nie ma podobnego - zerknij w temat Trini. Bierz aparat i działaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolat66 Napisano 29 Lutego 2008 Share Napisano 29 Lutego 2008 Jesli kiedys kupisz mieszkanie bedziesz chcial o tym zawiadomic caly swiat To można otworzyć jakiś nowy temat, a jeszcze wcześniej poszukać czy nie ma podobnego - zerknij w temat Trini. Bierz aparat i działaj Firum ledwo dyszy i nie bede otwieral nowego tematu.A przejzawszy posty w tym temacie zauwazylem wpisy i o mieszkaniach i o bulkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 29 Lutego 2008 Share Napisano 29 Lutego 2008 Firum ledwo dyszy i nie bede otwieral nowego tematu.A przejzawszy posty w tym temacie zauwazylem wpisy i o mieszkaniach i o bulkach Wiem - i znam reakcję "władzy wyższej" Dlatego i ja ułatwiłem życie "wyższej władzy" Wracamy do tematu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patbaj Napisano 2 Marca 2008 Share Napisano 2 Marca 2008 a to takie małe uzupełnienie zerwanych obrotóweczek, oraz zapas żyłki - zdecydowałem się przetestować fluo - ciekawe jak się nią łowi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 3 Marca 2008 Share Napisano 3 Marca 2008 A ja zakupiłem w zeszłym tygodniu trochę zanęty ,te trochę to oczywiście bo to 120kg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bboobb Napisano 3 Marca 2008 Share Napisano 3 Marca 2008 No i stałem się właścicielem okoniówki Cormorana CARB-O-STAR X Light Jiggerspin 2,4m 3-15g http://www.fishing-mart.com.pl/pl/products.php?groups=5&assortment=3&producer=580&kind=4846 Czy szczęśliwym okaże się nad wodą Pierwsze próby prawdopodobnie dopiero w piątek. Jest to chyba nowość w ofercie Cormorana na ten rok, więc po jakimś czasie użytkowania podzielę się informacjami jak wędzisko się sprawuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lary Napisano 3 Marca 2008 Share Napisano 3 Marca 2008 A ja zakupiłem w zeszłym tygodniu trochę zanęty ,te trochę to oczywiście bo to 120kg.Zanęty to znaczy suchej np. Traperowskiej czy innej czy też np. kukurydzy i innych ziaren. Bo ja zaopatrzyłem się tylko w skromne 30kg kukurydzy dwa kg kolendry i kg anyżu ach i 5kg konopi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 3 Marca 2008 Share Napisano 3 Marca 2008 czy innej czy też np. kukurydzy i innych ziaren.Narazie kuku ,pozostałe są zamówione.więc po jakimś czasie użytkowania podzielę się informacjami jak wędzisko się sprawuje. Czekamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gofer Napisano 3 Marca 2008 Share Napisano 3 Marca 2008 No i stałem się właścicielem okoniówki Cormorana CARB-O-STAR X Light Jiggerspin 2,4m 3-15g podzielę się informacjami jak wędzisko się sprawuje. Czekamy z niecierpliwością , myślę o tym kiju, z tym, że w wydaniu 2,7 m i c.w 5-20g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozi Napisano 3 Marca 2008 Share Napisano 3 Marca 2008 Jeżeli wolno, to też się pochwalę. Prezent dla brata: SPRO Vanatec. Po wyjęciu z pudełka oniemiałem. Wszystko idealnie spasowane, slicznie wykonane i wygląda bardzo solidnie. 2 aluminiowe szpulki. Myślę że to świetny zakup. Jak tylko wypróbujemy, to zamieszczę recenzję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rado90 Napisano 3 Marca 2008 Share Napisano 3 Marca 2008 Witam, ja też się pochwalę, niestety nie czymś takim jak KOZI ale jak na 2 m-ce przed sezonem i biorąc pod uwagę fakt, że dopiero zaczynam przygodę ze spinningiem to i tak chyba dobrze . A więc: -2 rippery Manns (jeden matowy zielony, drugi zielony z brokatem i czerwonym grzbietem) dł. 8cm -kopyto Manns Predator 3 (perłowe z czerwoną główką) dł. 9cm -kopyto Relax (perłowe z czarnym grzbietem oraz czerwonym ogonkiem i brzuszkiem) dł. 9cm -kopyto Relax Shark 4 (żółte z czarnym grzbietem i czerwoną główką) dł. 11cm -3 twistery (motor oil + brokat; perłowy; żółty tułów i czerwony brokatowy ogonek) dł. 9cm -3 blachy (wszyskie ALGA nr 3: srebrna, imitacja okonia, imitacja płoci) I to by było na tyle. A co do szczegółowych opisów to ze względu na brak zdjęć (za co z góry przepraszam)... I jeszcze jedno, cena zakupów: 27,50zł Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzyś xD Napisano 3 Marca 2008 Share Napisano 3 Marca 2008 A ja opłaciłem karte wyszło mnie 98 zł [ ulgowa 28 + wody górskie 55 zł oraz zbiornik Topiołki 15 zł ] Do tego jeszcze drobne zakupy( zanęty i obrotowki ) a i tak wydalem 52 zł A i jeszcze jakiś prezent na dzień kobiet + róża to już w sobote Panowie pamiętajmy o naszych połówkach i nie tylko = ]]] Pozdrawiam Krzysztof Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 3 Marca 2008 Share Napisano 3 Marca 2008 Dziś około 50 główek jigowych, rzepy do wędek oraz parę kopyt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hexman Napisano 4 Marca 2008 Share Napisano 4 Marca 2008 Krzyś xD, dobrze ze przypomniałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patbaj Napisano 4 Marca 2008 Share Napisano 4 Marca 2008 a do mnie doszły dziś GLOOG'i z wedkarskisprzet.pl fajne są... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michcio Napisano 4 Marca 2008 Share Napisano 4 Marca 2008 kupiłem taki zestawik za 30 zł plus przesyłka:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cops Napisano 5 Marca 2008 Share Napisano 5 Marca 2008 A to moje ostatnie zakupy : blaszki : woblery pływające Salmo : kulki truskawkowe pływające i tonące : przydatne wiertełko i igłę do kulek : no i zanęta gotowa do użycia : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 5 Marca 2008 Share Napisano 5 Marca 2008 No pięknie Wszyscy robią zakupy tylko nie ja Zaliczyłam dziś wszystkie sklepy wędkarskie, najeździłam się jak głupia, przy czym jeden (w dodatku najdalej położony) ist kaputt Efekt zakupów powalający - aż 4 główki jigowe, no szlak by trafił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi