patbaj Napisano 15 Czerwca 2008 Share Napisano 15 Czerwca 2008 Dziś aparat zakupiony ! ! ! Canon PowerShot A590 IS polecam Ci zakupic jeszcze mini statyw. jak będziesz sam na rybach montujesz ustawiasz, właczasz samowyzwalacz i pstryk, masz fotę z rybą!!! najprostrze do kompaktówek z firmy HAMA ( w znajdziesz za 39 zł), a w sieci pewnie jeszcze taniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzyś xD Napisano 16 Czerwca 2008 Share Napisano 16 Czerwca 2008 znajdziesz za 39 zł No to w takim wypadku zakupie ;D aleeeeee.... po wyplacie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maku Napisano 16 Czerwca 2008 Share Napisano 16 Czerwca 2008 Dzis ponownie zakupki teraz cos na grunt kijek krongera teleskop - jako ze na poczatek nie byl drogi 40pln dlugosc 3,60 wyrzut do 120g kolowrotek http://www.okonek.com.pl/product_info.php?cPath=22_165&products_id=3285 wybor padl podczas ogladania trzyma sie ok ale mial 1 wielki plus mala pomylka w opakowaniu dodatkowa szpula byla nie tak jak pisza grafitowa lecz tak jak podstawowa alu wiec po odjeciu kosztu szpulki kolowrotek za 80 wyszedl sprzedawca sie nawet zdziwil jak otworzyl pudelko do tego zanenta na lina TRAPER druga na duza płoć zylka 300m 2 sprezyny z rurka dociazone piodporki sygnalizator 2 x haki z przyponami OWNER - dla leniwych stopery i kretliki nie napisze dokladnie bo wszystko w aucie zeby zona w szal nie wpadla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek150 Napisano 16 Czerwca 2008 Share Napisano 16 Czerwca 2008 Maku widze ze piekne zakupy, to gdzie sie wybierasz na rybki ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szotornik Napisano 16 Czerwca 2008 Share Napisano 16 Czerwca 2008 * 2 sztuki wahadeł GNOM 2 kolor jak na zdjęciu * 2 sztuki wahadeł ALGA 3 kolor jak na zdjęciu * 12 sztuk legendarnych boleniowych gum KNIGHT kolory jak na zdjęciu * 1 sztuka wobler imitacja żółtej żabki firmy CABELAS FISHERMAN * 2 sztuki woblerów bezsterowych z grzechotką firmy COTTON CORDELL kolory jak na zdjęciach * 2 sztuki woblerów boleniowych Hermes firmy GLOOG kolory jak na zdjęciach * 1 sztuka wobler firmy HEDDON * 1 sztuka Mini spinerbait firmy STRIKE KING * 1 sztuka wobler BABY 1 - firmy MANN'S * 3 sztuki gumowa imitacja żaby ( łowne kolory ) * 2 sztuki gum z dociążeniem firmy STORM * okulary-lornetka paczka dotarla lutek dzieki :>> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maku Napisano 17 Czerwca 2008 Share Napisano 17 Czerwca 2008 witek150, pierwszy wypad na chwilkę już dziś sosinka jak sądzę słyszałem ze ładne liny wyciągali ostatnio podobno i 60cm sie trafiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szotornik Napisano 17 Czerwca 2008 Share Napisano 17 Czerwca 2008 maszyneria ciężkiego kalibru firmy shimano, przełożenie 4,3:1,linka 300m-0,20, produkt of japan, model TR200-G. roman dzieki paczka wyladowala:>::>:>:> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzyś xD Napisano 17 Czerwca 2008 Share Napisano 17 Czerwca 2008 http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/a3a538d1f8fc497f.html 38 zł ;p juz by był ten statyw... Dobra teraz byle do wypłaty Mam nadzieje, że kupilem w miare te gumeczki & obrotóweczki jak sądzicie? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skrętek Napisano 17 Czerwca 2008 Share Napisano 17 Czerwca 2008 Też się rozglądam za takim statywkiem. 12zł, właśnie HAMA; http://www.allegro.pl/item377455099_statyw_hama_zawsze_pod_reka_od_ss_tanio_f_vat.html#photo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czoczo Napisano 17 Czerwca 2008 Share Napisano 17 Czerwca 2008 polecałbym statyw Velbon df-40 już trochę lepszej konstrukcji, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patbaj Napisano 17 Czerwca 2008 Share Napisano 17 Czerwca 2008 Też się rozglądam za takim statywkiem. 12zł, właśnie HAMA; http://www.allegro.pl/ite..._vat.html#photo mam identyczny kupiłem w Electro World na Bielanach - fajnie się spisuje!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supersobi Napisano 17 Czerwca 2008 Share Napisano 17 Czerwca 2008 Skrętek napisał/a:Też się rozglądam za takim statywkiem. 12zł, właśnie HAMA; http://www.allegro.pl/ite..._vat.html#photo mam identyczny kupiłem w Electro World na Bielanach - fajnie się spisuje!!! mam taki - dostałem (kupiony w MediaMa...) ... uwazam ze jest beznadziejny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robal Napisano 18 Czerwca 2008 Share Napisano 18 Czerwca 2008 10 kopyt Mann's Predator 9 centymetrowe różne kolory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skrętek Napisano 18 Czerwca 2008 Share Napisano 18 Czerwca 2008 mam taki - dostałem (kupiony w MediaMa...) ... uwazam ze jest beznadziejny...Dlaczego? Jak na statyw który ma być użyty kilka razy w roku (jak dobrze pójdzie) aby zrobić sobie fotkę z większą rybką gdy będę sam, chyba wystarczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PcMichu Napisano 18 Czerwca 2008 Share Napisano 18 Czerwca 2008 Dwie obrotówki Jaxona w numeracji 0 i 1 oraz tonącego 7cm boleniowego woblera Salomo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hexman Napisano 18 Czerwca 2008 Share Napisano 18 Czerwca 2008 Dwa grzebienie, oraz dwie podpórki do nich oczywiście stałe zaopatrzenie w "białe-kolorowe" i zanętę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patbaj Napisano 18 Czerwca 2008 Share Napisano 18 Czerwca 2008 Jak na statyw który ma być użyty kilka razy w roku (jak dobrze pójdzie) aby zrobić sobie fotkę z większą rybką gdy będę sam, chyba wystarczy... na pewno wystarczy, ja używałem już kilkanaście razy, mozna ustawić go pod wieloma kątami ma teleskopowo wysuwane nóżki, ale jeśliSupersobi chodzi na ryby z lustrzanką cyfrową pokroju EOS 400 lub jakąś alpha 200 to ten statyw się nie nada. Ale do kompaktowego aparatu cyfrowego jak najbardziej jest ok! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rado90 Napisano 18 Czerwca 2008 Share Napisano 18 Czerwca 2008 -Konger Imperial FD 530: -PlecionkaTRYTHON MEGA LINE 010 BLACK 100M MIKADO -2 przypony stalowe -GNOM nr2 ; MORS nr2 -krętliki z agrafkami Wartość zakupów po zniżce: 110 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lary Napisano 18 Czerwca 2008 Share Napisano 18 Czerwca 2008 Dziś doszły dwa kijki karpiowe Team Dragon Silver Edition Carp 3,9m 3i1/4LBS. Mam nadzieję, że szybko je wypróbuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robal Napisano 18 Czerwca 2008 Share Napisano 18 Czerwca 2008 Twister 9cm żółty, 7cm motor-oil, 5 przyponów wolframowych, główki jigowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobtainer Napisano 18 Czerwca 2008 Share Napisano 18 Czerwca 2008 Twister 9cm żółty, 7cm motor-oil, 5 przyponów wolframowych, główki jigowe Woda mineralna niegazowana; 0,5l żeby mnie nie suszyło na słońcu na rybkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Memphis Napisano 19 Czerwca 2008 Share Napisano 19 Czerwca 2008 Przygotowania na 2tyg wakacyjny wyjazd narazie tylko drobnostki - ponad 30 główek jigowych, rózne rozmiary i gramatura - ripery, kopyta i twistery róznych rozmiarów - specjalne agrafki do spławików stonfo do matcha - krzesełko JAXON (malutkie, najzwyklejsze na chwilowe wypady na ryby ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ds-fan Napisano 21 Czerwca 2008 Share Napisano 21 Czerwca 2008 Dziś zakupiłem 2 wędki karpiowe ESSOX Carper 3,90 3,5lb oraz kołowrotek OKUMA Travertine TRB 55 Baiteeder .Oprócz tego żyłkę 0,30mm Dragon Maxima Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skrętek Napisano 21 Czerwca 2008 Share Napisano 21 Czerwca 2008 "Kompakcik"; Panasonic Lumix DMC-LS80. Nawet niezłe fotki wychodzą . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość jarek 307h Napisano 22 Czerwca 2008 Share Napisano 22 Czerwca 2008 a witam ja dzisiaj kupiłem zwykłe okularki za 35 złotych rozjaśniające 4 podpory zwykłe po 12 zeta każda bata kupiłem 5 metrów i teraz spinning cały nowy więc wędzisko kongera xxxcarbonomaxxx tele spin 240/35 wyrzut potem kupiłem do tego kołowrotek okuma silwara pro red i plecionka nie pamiętam firmy no a za kongera spina dałem tylko 35 zyka tanio w kit i lekki pół rękojeść korkowa pół pianka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi