Tomek_N Napisano 5 Czerwca 2007 Autor Share Napisano 5 Czerwca 2007 ja dzisiaj zakupiłem drugi elektroniczny sygnalizator brań, gracke do niego, 2 paczki swietlików i zyłke... a ten sygnalizator to jaki ?? taki jak poprzedni ?? sprawdza sie ?? moze cos wiecej powiesz ... jakas fotka albo lepiej link do sklepu jakiegos ( tylko to pewnie jedynie przez PW )... tez sie zastanawiam i nie bardzo wiem ile nalezy wydac zeby wiedziec ze nie wyrzuca sie kasy w bloto ... bo wle wydac 100 na porzadny niz 20 na smiec. A czytac Pan umiesz Tylko i wylacznie prosilbym o wstawianie fotek robionych przez nas, a nie katalogowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ogro Napisano 5 Czerwca 2007 Share Napisano 5 Czerwca 2007 Ja za ten pierwszy (linea effe wave carp) dałem 55 złotych 2 lata temu. A za ten nowy ( larus ) dałem 40 złotych. Ten starszy działa super, a ten nowy, jak narazie po "testach karteczkowych" wygląda ze bedzie działał jeszcze lepiej :mrgreen: Obydwie maszynki mają regulacje barwy dzwięku, i głośności, i wyjście na centralke. Zasilanie z popularnej bateri 9 Volt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ogro Napisano 8 Czerwca 2007 Share Napisano 8 Czerwca 2007 dzisiaj w nocy przeszły testy, i moge je śmiało polecic Dzisiaj kupiłem latarke "czołówkę" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bartosz Napisano 8 Czerwca 2007 Share Napisano 8 Czerwca 2007 A oto obiecane przeze mnie zdjęcia mojego nowego kołowrotka wraz z żyłeczkami! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Docent Napisano 8 Czerwca 2007 Share Napisano 8 Czerwca 2007 dzisiaj w nocy przeszły testy, i moge je śmiało polecic Dzisiaj kupiłem latarke "czołówkę" Kup do niej dwa zestawy akumlatorkow mi akumlatory na pracy 8LED (z 21 ) nie wytrzymuja calej nocki. Nie wiem czy to zwykla sciema co pisza na opakowaniu latarki czy moze akumlatorki maja juz po prostu dosc ... niby 1000mAh ale juz wiekowe ( prawie rok ) i uzywane nieregularnie. Ale czołóweczka na noc jest niezastapiona:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Docent Napisano 8 Czerwca 2007 Share Napisano 8 Czerwca 2007 Kurcze chcialem dodac to do poprzedniego posta ... ale 15 min minelo i nie moge redagowac ... coz ... ja ostatnio zamuwilem-zaplacilem i czekam na paczke takiego to ustrojstwa ... Wazne dla mnie to ze ma szelki ... czesto chcialbym sie wybrac gdzies blisko na rybki skuterkiem ( nie wiecie gdzie to potrafi wjechac a Yaris czy Fela nawet nie mysla o tym ) wiec teraz czekam na paczka ... jak dojdzie to opisze i powiem czy warto. http://www.f5.com.pl/lamasport/aukcja/3kom/oborotowy2.gif cena 56 (67-z przesylka-przedplata) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 8 Czerwca 2007 Share Napisano 8 Czerwca 2007 niby 1000mAh ale juz wiekoweTo następnym razem kup akumulatorki o pojemnosci 3000mAh będziesz zadowolony a cena prawie ta sama.Wazne dla mnie to ze ma szelki .A jaka firma.Zawsze miałem pokrowiec z jednym paskiem ,mordęga byla nie ziemska ,ale jak kupiłem pokrowiec na szelkach to innego już nie chce .Ja oczywiście kupilem Anakondy ,coś przywiązałem się do tej firmy i nie żałuje dobra niemiecka jakości ,choć wiem że szyte pewnie w chinach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Docent Napisano 8 Czerwca 2007 Share Napisano 8 Czerwca 2007 Maniek , ja kupilem na allegro. Co do jakosci to jeszcze d konca niewiem. wg opisu gruba codura. Wg kupujacych i opiniujacych towar sprzet porzadnie wykonany ale maja sporo negatywow za nieterminiowosc przesylek. Jak to ze mna bedzie sie przekonam. Jesli chcesz podesle Ci linka na pw do aukcji. Maja rozne dlugosci, pojemnosci ilsci keszeni. 1 kieszen - jedna szelka 2-3 kieszenie - jak plecak kazdy pokrowiec ma 2 bocznie kieszenie , jedna na podbierak, druga na wedkarskie badziewie. Szyja kazdy rozmiar. Przekonalo mnie do kupna to ze to jest producent i robia to w Polsce. Po pierwsze nie jest to ww chinszczyzna i mam nadzieje ze jakosc bedzie przyzwoita dwa ... no w koncu trzeba napedzac nasza koniunkture ... to jest dzisiejszy "rynkowy patrityzm" Pozdrawiam i jeszcze raz dzieki za to na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BobekSTW Napisano 9 Czerwca 2007 Share Napisano 9 Czerwca 2007 Docent: Zamówiłem to samo w niedziele. Ja zamówiłem za pobraniem pomyślałem, że szybciej wyślą, żeby mieć szybciej kase Dostałem emaila w poniedziałek, że towar wyślą do 7 dni. Poczekam do poniedziałku, jak nie to pisze do nich. Zauważyłem, że mają straszny popyt na te pokrowce, może cena tak mobilizuje ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pi Napisano 9 Czerwca 2007 Share Napisano 9 Czerwca 2007 http://www.fishing-mart.com.pl/pl/products.php?groups=5&assortment=50&producer=283&kind=1311 to tak a propos pokrowca na skuter, moim zdaniem ciekawa konstrukcja, choć sam mam dwukomorowego Salixa. Aby nie było tak całkiem OT, to ostatnio kupiłem Salmo Executor 7cm z łamanym sterem, okonek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ogro Napisano 9 Czerwca 2007 Share Napisano 9 Czerwca 2007 kupiłem sobie dzisiaj karte pamięci do aparatu Kingstona 512 mb, bo wiecej mi niewczyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Napisano 9 Czerwca 2007 Share Napisano 9 Czerwca 2007 A ja wczoraj zakupiłem drugi elektroniczny sygnalizator, tym razem firmy York z regulacją czułości,tonu i głośności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ogro Napisano 9 Czerwca 2007 Share Napisano 9 Czerwca 2007 fotki, chłopoki, fotki dawać!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Napisano 9 Czerwca 2007 Share Napisano 9 Czerwca 2007 Fotki by były ale aparat pożyczyłem na wesele W tygodniu przyjdą większe zakupy to napewno je sfoce i wrzuce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 11 Czerwca 2007 Share Napisano 11 Czerwca 2007 fotki, chłopoki, fotki dawać!!Prosze bardzo.Najnowszy sygnalizator na sandacze najczulszy ,niezawodny ,pomysł Mańka. Tylko zapomniałem gdzie się to reguluje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 11 Czerwca 2007 Share Napisano 11 Czerwca 2007 najczulszy ,niezawodny ,pomysł Mańka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kejwot Napisano 11 Czerwca 2007 Share Napisano 11 Czerwca 2007 Jaxon Orion Feder 360 cw 120 i Shimano Catana 2500 RA za 160 zł (użyte raz nad wodą - prawie jak nówki) - oraz jako gratis wyciągacz do przynęt Pozdrawiam forumowiczów i życzę udanych zakupów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ogro Napisano 11 Czerwca 2007 Share Napisano 11 Czerwca 2007 maniek, podziel sie wiadomością, gdzie kupiłeś ten sygnalizator moje po prostu przy nim wymiękają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P Napisano 11 Czerwca 2007 Share Napisano 11 Czerwca 2007 Jesli nie myle sie to na zdjeciach jest pokrowiec robiony przez firme z Czestochowy Zamowilem sobie przed sezonem wlasnie tam pokrowiec Kontakt mailowy bylo ok na paczke czekalem kilka dni (na pewno mniej niz tydzien ale dokladnie nie pamietam ile) Jesli kupowaliscie na allegro to wpisujcie w przelewie nick i najlepiej numer aukcji Mi sie podoba moj pokrowiec ale moze dlatego ze pierwszy Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BobekSTW Napisano 11 Czerwca 2007 Share Napisano 11 Czerwca 2007 Ja wziąłem za pobraniem, więc nic nie muszę wpisywać. Smuci mnie to bo dzisiaj był ostatni dzień kiedy obiecali wysłać a maila nie dostałem :/ Napisałem im już następnego ale moja cierpliwość się kończy. Ostatnio zakupiłem żyłeczki Mikado Technicline żeby nie było że offtop. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Docent Napisano 11 Czerwca 2007 Share Napisano 11 Czerwca 2007 Ja wziąłem za pobraniem, więc nic nie muszę wpisywać. Smuci mnie to bo dzisiaj był ostatni dzień kiedy obiecali wysłać a maila nie dostałem :/ Napisałem im już następnego ale moja cierpliwość się kończy. Ostatnio zakupiłem żyłeczki Mikado Technicline żeby nie było że offtop. Pozdrawiam Ja dostalem tylko maila pierwszego dnia -"Przyjełam zamowienie" potem kontakt sie urwal ... jednak spodziewalem sie jaj z dostawa ... wystarczy poczytac komentarze. Jednak z komentarzy wynika rowniez ze towar dociera zawsze i jest dobrej klasy ( bez dopisku "za ta cene" ). Wiec wyszedlem z zalozenia ze jesli ktos jest wkur.... tak ze stawia negatyw ale dodaje ze towar pierwsza klasa to towar faktycznie jest dobry i warto kilka dni wiecej poczekac ... szczegolnie ze sesja i wogole teraz sie jakos nie przyda na dniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi64 Napisano 11 Czerwca 2007 Share Napisano 11 Czerwca 2007 Tylko zapomniałem gdzie się to reguluje. tym się nie reguluje, jak zaczniesz coś manipulować przy nim to po braniu, (czyt. spier....) po prostu cza czekać aż zesra się na wędzisko wtedy masz pewność że sandał wziął, i po takim zasygnalizowaniu brania masz pewność że możesz zaciąć, otttttt, cała tajemnica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 11 Czerwca 2007 Share Napisano 11 Czerwca 2007 No a ja dziś kupiłam OFF na wszelkie latające, ssąco-gryzące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomaszek Napisano 12 Czerwca 2007 Share Napisano 12 Czerwca 2007 masz pewność że sandał wziął Czytam dzisiaj forum od rana i tym razem Ty andi64 dałeś to wiwatu Najlepszego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 12 Czerwca 2007 Share Napisano 12 Czerwca 2007 tym się nie reguluje, jak zaczniesz coś manipulować przy nim to po braniu, (czyt. spier....)po prostu cza czekać aż zesra się na wędzisko wtedy masz pewność że sandał wziął, i po takim zasygnalizowaniu brania masz pewność że możesz zaciąć, otttttt, cała tajemnica Dzieki Andi za rady widze żeś obeznany w temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi