artech Napisano 28 Listopada 2007 Share Napisano 28 Listopada 2007 Telewizory samsunga to wielkie niedomowienie, Polecam LG Szkoda tylko, że mają też matryce od Samsunga tak samo zresztą jak Sony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bboobb Napisano 28 Listopada 2007 Share Napisano 28 Listopada 2007 Z tego co się orientuję, to Samsung robi jedne z lepszych wyświetlaczy LCD i jak napisał artech, wiele firm wykorzystuje je we własnych wyrobach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sinus Napisano 28 Listopada 2007 Share Napisano 28 Listopada 2007 Z tego co się orientuję, to Samsung robi jedne z lepszych wyświetlaczy LCD i jak napisał artech, wiele firm wykorzystuje je we własnych wyrobach Szkoda tylko, że mają też matryce od Samsunga tak samo zresztą jak Sony :twisted: tylko koledzy jak kupisz telewizor z plakietką LG, albo sony to niezależnie od tego jaką ma matrycę i inne podzespoły w każdym większym mieście jest co najmniej jeden autoryzowany serwis.... a jak zepsuje się samsung, to na pytanie o naprawę lub serwis odpowiedzią jest śmiech..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bboobb Napisano 28 Listopada 2007 Share Napisano 28 Listopada 2007 Możę się mylę bo nigdy nie musiałem korzystać z serwisu Samsunga (chociaż parę ich rzeczy posiadam) ale na tej stronie nie wygląda to źle. http://www.punktyserwisowe.samsung.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sinus Napisano 28 Listopada 2007 Share Napisano 28 Listopada 2007 na tej stronie nie wygląda to źle kurcze nie wiem jak gdzie indziej, ale sprawdzałem poznań i jestem w szoku.... serwis na składowej prowadzi chłamsunga chyba od niedawna, bo znam ten serwis, wcześniej prowadził LG, sony i philipsa.... być może się z samsungiem poprawiło.... kto wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 28 Listopada 2007 Share Napisano 28 Listopada 2007 W związku z zimą- taką czapkę Przy okazji Poczta Polska pobiła rekord przesyłka priorytetowa szła ponad tydzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hexman Napisano 28 Listopada 2007 Share Napisano 28 Listopada 2007 tomek1, ładna uchatka PP zawsze lubiła bić rekordy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bboobb Napisano 28 Listopada 2007 Share Napisano 28 Listopada 2007 tomek1, toż to Flektran Bundeshwery Kupię jeszcze taką i będę miał komplet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 28 Listopada 2007 Share Napisano 28 Listopada 2007 W związku z zimą- taką czapkę Tomku wiela to? Się właśnie zastanawiam nad takim kaszkietem co by mi na Odrze we Wrocku nie gwiździło. U nas takich rzeczy nie ma (znaczy u mnie), pewnie allegro, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 29 Listopada 2007 Share Napisano 29 Listopada 2007 tomek1, toż to Flektran Bundeshwery Kupię jeszcze taką i będę miał komplet Czyli jak się spotkamy to pomyślą, że my bracia Tomku wiela to? 20 zł na allegro, nowe, nie używane. Czy się sprawdzi? Sprawdzę dzisiaj- na zdjęciu wygląda na cieplejszą niż na żywo, ale jak mówię życie pokaże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homegeon Napisano 29 Listopada 2007 Share Napisano 29 Listopada 2007 a do mnie właśnie doszły nowe perfumy Givenchy Very Irresistible for Men 100ml Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi64 Napisano 29 Listopada 2007 Share Napisano 29 Listopada 2007 a do mnie właśnie doszły nowe perfumy Givenchy Very Irresistible for Men 100ml Homegeon, czy to jakiś dopalacz do zanęt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homegeon Napisano 29 Listopada 2007 Share Napisano 29 Listopada 2007 zanęta na samice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macias Napisano 29 Listopada 2007 Share Napisano 29 Listopada 2007 a do mnie właśnie doszły nowe perfumy Givenchy Very Irresistible for Men 100ml A u mnie rano kupili chleb i 3 bułki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tanto Napisano 29 Listopada 2007 Share Napisano 29 Listopada 2007 a do mnie właśnie doszły nowe perfumy Givenchy Very Irresistible for Men 100ml A u mnie rano kupili chleb i 3 bułki. Padlem !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szyszek Napisano 29 Listopada 2007 Share Napisano 29 Listopada 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szotornik Napisano 29 Listopada 2007 Share Napisano 29 Listopada 2007 uuu po tych zdieciach to widze z 600 koni ma to cudo :> a budzik pewnie konczy sie przy 360:> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
galuch Napisano 29 Listopada 2007 Share Napisano 29 Listopada 2007 A u mnie rano kupili chleb i 3 bułki. RESPECT Ja kupiłem kiełbasę, mięso mielone i chleb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szyszek Napisano 29 Listopada 2007 Share Napisano 29 Listopada 2007 600 koni 599.99 A tak na serio dostałem od znajomego leżał 10 lat w szopie Teraz się remontuje myśle że we wtorek będe już mógł jeździć tylko potem trzeba go zrobić estetycznie a na wiosne czarny mat ;] Będzie czym na rybki jeździć PS, sztornik, coś Ci się nie podoba w tym kadecie ? Zbiornika nie ma bo sie czyśći w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 29 Listopada 2007 Share Napisano 29 Listopada 2007 a jak zepsuje się samsung, to na pytanie o naprawę lub serwis odpowiedzią jest śmiech..... Mam lodówkę Samsunga, niestety stało się tak, że po pół roku musiałem skorzystać z serwisu. Zadzwoniłem opowiedziałem o co mi chodzi a pan grzecznie zapytał czy wizyta serwisanta o 18:00 mi odpowiada Był za 5 szósta, wymienił pęknięty wiatraczek i na wszelki wypadek całą wiązkę kabli od wiatraczka. Po trzech dniach zadzwoniła do mnie pani z Samsunga z pytaniem czy zadowolony jestem z serwisu.................... byłem zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomik Napisano 29 Listopada 2007 Share Napisano 29 Listopada 2007 Co nowego nabyliscie w ostatnim czasie do naszego ukochanego hobby? Więc prosiłbym skoncentrować się na tym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaross Napisano 29 Listopada 2007 Share Napisano 29 Listopada 2007 To ja kupiłem do naszego ukochanego hobby wczoraj -lakier domalux -farbe biała nitro -3 lakiery do paznokci... -kleje super glue i wikol bo distalu nie było Oczywiscie wszystko do produkcji woblerow Jutro zaczynam z tym wszystkim działac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macias Napisano 29 Listopada 2007 Share Napisano 29 Listopada 2007 3 blaszki podlodowe bo zima nam kwitnie i na loda trza będzie iść. Tylko warunek - co najmniej kilkanaście centymetrów lodu bo ponad kwintal ważę. A i dodatkowo na łowy morskie pilkera Tobiasza 150 gr w żółtym kolorze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
galuch Napisano 30 Listopada 2007 Share Napisano 30 Listopada 2007 KOŁOWROTEK ABU GARCIA CARDINAL 305fr - 2sztuki WĘDKA KONGER CARBOMAXX CARP 360 - 2sztuki zakupione na allegro czekam na odbiór :mrgreen: Już są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sandacz Napisano 1 Grudnia 2007 Share Napisano 1 Grudnia 2007 Dragon Mystery Ultra Lite 2.70 c.w. 2-15g, pierwszy test ma juz za soba teraz pora dobrac do niego kreciol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi