Skrętek Napisano 1 Grudnia 2007 Share Napisano 1 Grudnia 2007 A ja kupiłem kołowrotek. A mianowicie shimano catane 1000RA (ktoś kiedyś napisał że wygląda jak kołowrotek podlodowy... miał rację ), do okoni i pstrągów. Następna pozycja na liście zakupów to okoniówka TIGER CROSS MAX Kongera . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sandacz Napisano 1 Grudnia 2007 Share Napisano 1 Grudnia 2007 Zapomnialem dodac ze to druga taka sama wedka w moim posiadaniu. Popszedniego kupilem w kwietniu ale niestety przez nieuwazne zmkniecie bagaznika z dwuczesciescowki zrobila sie trzyczesciowka. Dlczaego drugi taki sam - poporstu sprawdzil sie a w dodatku uniwersalny jest dosyc lowi sie nim przyjemnie paprochami jak i woblerkami i obrotowkami.Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dawidz Napisano 2 Grudnia 2007 Share Napisano 2 Grudnia 2007 Witam Ja zakupiłem sobie nowy kijek: KONGER AIR COBRA 270L, 5-25 SPINING Co myślicie o tej wędce ? Dobry wybór? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojciech Napisano 2 Grudnia 2007 Share Napisano 2 Grudnia 2007 Widze ze wszyscy kupują sobie wędki mh... no to ja tez(po kilku miechach oszczędzania ) okonióweczka - Konger Maxim Twist 2,7m CW 2-12g kołowrotek - Shimano Catana 2500FA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hexman Napisano 2 Grudnia 2007 Share Napisano 2 Grudnia 2007 Shimano Catana 2500FA Wszyscy mają catane 2500FA, mam i ja niezłe zakupy powiem Wam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolat66 Napisano 3 Grudnia 2007 Share Napisano 3 Grudnia 2007 Tez dolaczylem do szczesliwych posiadaczy Shimano Catany 2500FA+150m zylki siglon V premium o,18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skrętek Napisano 3 Grudnia 2007 Share Napisano 3 Grudnia 2007 2500-setkę też mam sprawdziła się dla tego wziąłem 1000. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 6 Grudnia 2007 Share Napisano 6 Grudnia 2007 Właśnie nabyłam spodnie z materiału jakby to nazwać kurtkowego wewnątrz wyścielone cieplutkim polarkiem, kolor bliżej nieokreślony jakiś khako - podobny Będzie cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
galuch Napisano 6 Grudnia 2007 Share Napisano 6 Grudnia 2007 2 sygnalizatory Videotronic Senior Już pomału widać koniec zakupów zimowych- na szczęście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 6 Grudnia 2007 Share Napisano 6 Grudnia 2007 Już pomału widać koniec zakupów zimowych- na szczęście To coś szybko U mnie się dopiero zaczną i trwają do marca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
galuch Napisano 6 Grudnia 2007 Share Napisano 6 Grudnia 2007 To coś szybko No z tego trzeba się cieszyć Im szybciej tym lepiej. U mnie się dopiero zaczną i trwają do marca i u mnie też będą tyle trwały Ale "najważniejszy sprzęt już kupiony Teoretycznie jeszcze tylko żyłka i mogę łowić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 6 Grudnia 2007 Share Napisano 6 Grudnia 2007 Teoretycznie jeszcze tylko żyłka i mogę łowić Teoretycznie jeszcze ciężarki, stopery, pletka na przepony, igły nowe do kulek, sygnalizatory, ciepły śpiwór, lampa do oświetlenia brzegu, mini kucheneczka na gaz bez przewodowa - bez prącd, 2x sztyce do widełek bo ze stoiskiem karpiowym nie wyszło bo kupiłem kręcioł nowy i resztę sprzętu do kulek i też mogę łowić Chyba, że o czymś zapomniałem jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
galuch Napisano 6 Grudnia 2007 Share Napisano 6 Grudnia 2007 igły nowe do kulek, sygnalizatory to już jestciepły śpiwór, lampa do oświetlenia brzegu, mini kucheneczka na gaz bez przewodowa - bez prącd, mi niepotrzebne. Nie jadę na biwak tylko na ryby. Komfort na 2 miejscu. Wystarczy namiot.2x sztyce do widełek bo ze stoiskiem karpiowym nie wyszło tata zrobi (mam nadzieję)ciężarki, stopery, pletka na przepony To faktycznie mam jeszcze do kupienia+haczyki+zestawy(na początek)Z tego widać że brakuje mi jeszcze około 50-100zł na żyłkę i ok.150 zł na ww rzeczy wobler129, wydaję mi się że nie musimy mieć wszystkiego na początku! Z czasem zobaczysz co tak naprawdę będzie Ci potrzebne! Pewne minimum musi być i już prawie jest! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 6 Grudnia 2007 Share Napisano 6 Grudnia 2007 wobler129, wydaję mi się że nie musimy mieć wszystkiego na początku! Z czasem zobaczysz co tak naprawdę będzie Ci potrzebne! Pewne minimum musi być i już prawie jest! Może masz rację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
galuch Napisano 6 Grudnia 2007 Share Napisano 6 Grudnia 2007 wobler129, szkoda że nie możemy sie gdzieś ugadać na zasiadkę No ale cóż wracajmy do tematu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 6 Grudnia 2007 Share Napisano 6 Grudnia 2007 To widzę ze karpie już muszą "dygotać" przed wami ,zbroicie się ostro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 6 Grudnia 2007 Share Napisano 6 Grudnia 2007 To widzę ze karpie już muszą "dygotać" przed wami ,zbroicie się ostro. Ma się rozumieć Zobaczymy co z tego wyjdzie wobler129, szkoda że nie możemy sie gdzieś ugadać na zasiadkę No jak dla mnie to troszkę daleko Zawsze chciałem tam w Waszych okolicach być, Maniek myślę, że by mnie dużo nauczył i na zlotach bym był bo bliżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
galuch Napisano 6 Grudnia 2007 Share Napisano 6 Grudnia 2007 To widzę ze karpie już muszą "dygotać" przed wami ,zbroicie się ostro. Podobno z tego powodu część wyjechała już do Irlandii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 7 Grudnia 2007 Share Napisano 7 Grudnia 2007 Podobno z tego powodu część wyjechała już do Irlandii Ja w następnym roku biorę się za karpie, sandacze i okonie, ale wiosną - szczególnie karpie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martinezg Napisano 7 Grudnia 2007 Share Napisano 7 Grudnia 2007 zaczynam zimowe zakupy;) Na razie pod choinkę kupiłem sobie York Attacker Feeder 330/100 w planach spinning i bolonka. U żony zamówiłem sobie pod choinkę kołowrotek, nawet trochę ją naprowadziłem (dałem linka w necie ) jaki, zobaczymy jak sie spisze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
galuch Napisano 7 Grudnia 2007 Share Napisano 7 Grudnia 2007 Dzisiaj wybrałem prezent dla mnie od "teściowej" pod choinkę Plecionka TB Slimsink 25lb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 7 Grudnia 2007 Share Napisano 7 Grudnia 2007 Dwa ogrzewacze żelowe Na zimne wieczory do podratowania rączek, ewentualnie do rozgrzania zamarzniętych łączeń kija Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aster Napisano 7 Grudnia 2007 Share Napisano 7 Grudnia 2007 Hmm bardziej dostałem niż kupiłem - ale chyba też podchodzi pod temat ;D A więc pokrowiec Shakespeare 150 cm jednokomorowy. Bajka - ogólnie polecam każdemu ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 7 Grudnia 2007 Share Napisano 7 Grudnia 2007 Dwa ogrzewacze żeloweNapisz czy zdają egzamin.Mam katalityczne ale w sumie "śmierdzą" łapki benzynką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 7 Grudnia 2007 Share Napisano 7 Grudnia 2007 Napisz czy zdają egzamin Na razie sprawdzone w domu. Dają ciepło przez około godzinę. Do zagrzania rąk powinny się nadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi