ESSOX Napisano 22 Listopada 2017 Share Napisano 22 Listopada 2017 23 godziny temu, jaceen napisał: Wydaje się, że to nie jest wina telefonu. Na komputerze mam identycznie. Spróbujcie po wylogowaniu przewijać strony przez "poprzednia, następna, idź". Na kompie bez problemu, nawet po wylogowaniu. Na telefonie zauważyłem ciekawą rzecz, po kliknięciu w kolejną lub poprzednią stronę jest to mielenie i szukanie zawartości, sama strona która była wczytana znika , za to widocznych jest pierdyliard reklam które są podpięte pod stronę. Czy czasami to nie jest powodem problemów ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 22 Listopada 2017 Share Napisano 22 Listopada 2017 4 godziny temu, ESSOX napisał: Na telefonie zauważyłem ciekawą rzecz, po kliknięciu w kolejną lub poprzednią stronę jest to mielenie i szukanie zawartości, sama strona która była wczytana znika , za to widocznych jest pierdyliard reklam które są podpięte pod stronę. Czy czasami to nie jest powodem problemów ? Raczej nie. Nic w zakresie reklam nie zmieniło się od dawna. Raczej to sprawa jakiejś aktualizacji forum. Czy ktoś jeszcze ma problem na telefonie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalvcf Napisano 23 Listopada 2017 Share Napisano 23 Listopada 2017 U mnie na telefonie, android, śmiga wszystko ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ESSOX Napisano 26 Listopada 2017 Share Napisano 26 Listopada 2017 W dniu 23.11.2017 o 05:45, michalvcf napisał: U mnie na telefonie, android, śmiga wszystko ok Generalnie na telefonie forum śmiga . Przeskakiwać pomiędzy tematami jest łatwo i wszystko się otwiera tak jak powinno. Problem jest tylko z przejściem w ramach jednego tematu ze strony na "nową" lub "poprzednią". Temat ma dajmy na to 3 strony, zaczynam od 2 i nie da się wejść na 1 i 3 . Trzeba cofać na telefonie do tyłu ( nie na forum bo to się nie da , tylko na telefonie) i wejść na tą 1 lub 3 . To co cały czas sygnalizuje Jaceen . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ds-fan Napisano 26 Marca 2018 Share Napisano 26 Marca 2018 Witam.Czy istnieje możliwość zwiększenia liczby postów przyklejonych na górze forum "ostatnio na forum" z 3 do np 10?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 26 Marca 2018 Share Napisano 26 Marca 2018 38 minut temu, ds-fan napisał: Witam.Czy istnieje możliwość zwiększenia liczby postów przyklejonych na górze forum "ostatnio na forum" z 3 do np 10?? Na próbę zwiększyłem na 5. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ds-fan Napisano 26 Marca 2018 Share Napisano 26 Marca 2018 ooo dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Goliat Napisano 3 Kwietnia 2018 Share Napisano 3 Kwietnia 2018 @tomek1, po zmianie nie wyświetlają mi się moje posty w przyklejonych. Od jakiegoś czasu zdarzają się zdublowane wiadomości, szczególnie na telefonie. Tak tylko piszę, nie narzekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 3 Kwietnia 2018 Share Napisano 3 Kwietnia 2018 A w tematach na bieżąco, są pomijane posty z dolnośląskiego:) Są posty dzisiejsze i z niedzieli. Dzisiejszy z Bystrzycy, poniedziałkowy z Ślęzy, niedzielny z Nysy do wglądu z zakładki "aktywność". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 3 Kwietnia 2018 Share Napisano 3 Kwietnia 2018 A w tematach na bieżąco, są pomijane posty z dolnośląskiego:) Są posty dzisiejsze i z niedzieli. Dzisiejszy z Bystrzycy, poniedziałkowy z Ślęzy, niedzielny z Nysy do wglądu z zakładki "aktywność". I próbuję zapisać posta. Pewnie zdubluje go kilka razy, jak u poprzedników;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 3 Kwietnia 2018 Share Napisano 3 Kwietnia 2018 A w tematach na bieżąco, są pomijane posty z dolnośląskiego:) Są posty dzisiejsze i z niedzieli. Dzisiejszy z Bystrzycy, poniedziałkowy z Ślęzy, niedzielny z Nysy do wglądu z zakładki "aktywność". I próbuję zapisać posta. Pewnie zdubluje go kilka razy, jak u poprzedników;) I jeszcze raz:) Do trzech razy sztuka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 3 Kwietnia 2018 Share Napisano 3 Kwietnia 2018 A w tematach na bieżąco, są pomijane posty z dolnośląskiego:) Są posty dzisiejsze i z niedzieli. Dzisiejszy z Bystrzycy, poniedziałkowy z Ślęzy, niedzielny z Nysy do wglądu z zakładki "aktywność". I próbuję zapisać posta. Pewnie zdubluje go kilka razy, jak u poprzedników;) I jeszcze raz:) Do trzech razy sztuka:) Może za czwartym razem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 3 Kwietnia 2018 Share Napisano 3 Kwietnia 2018 Darek słusznie zauważył. W temacie Bystrzycy są nowe posty a wisi na wizytówce z soboty Budka. I znowu będzie zabawa z wysłaniem. Próba pierwsza;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 3 Kwietnia 2018 Share Napisano 3 Kwietnia 2018 Darek słusznie zauważył. W temacie Bystrzycy są nowe posty a wisi na wizytówce z soboty Budka. I znowu będzie zabawa z wysłaniem. Próba pierwsza;) To wygląda tak, że trzeba poskakać po forum i po chwili jakimś cudem się zapisze. Próba dwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 4 Kwietnia 2018 Share Napisano 4 Kwietnia 2018 Dajcie proszę znać, czy piszecie bezpośrednio na forum, czy przez Tapatalk? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 4 Kwietnia 2018 Share Napisano 4 Kwietnia 2018 Sprawdźcie proszę, czy teraz jest u Was ok. Uwaga! Na razie wyłączyłem Tapatalk, bo od kilku dni jest z nim problem. Proszę o korzystanie z forum bezpośrednio do czasu rozwiązania problemu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peekol Napisano 4 Kwietnia 2018 Share Napisano 4 Kwietnia 2018 Sprawdzam... ...u mnie teraz ok. A z Tapatalka od dłuższego czasu nie mogłem korzystać - po wejściu głębiej walił jakimś błędem że nie znaleziono wątku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marienty Napisano 4 Kwietnia 2018 Share Napisano 4 Kwietnia 2018 8 minut temu, peekol napisał: Sprawdzam... ...u mnie teraz ok. A z Tapatalka od dłuższego czasu nie mogłem korzystać - po wejściu głębiej walił jakimś błędem że nie znaleziono wątku. U mnie jest dokładnie to samo -od paru miesięcy przynajmniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 4 Kwietnia 2018 Share Napisano 4 Kwietnia 2018 W dalszym ciągu nie widać poprzednich najnowszych wpisów w tematach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ESSOX Napisano 20 Kwietnia 2018 Share Napisano 20 Kwietnia 2018 Nie mogę "lajkować" postów innych osób. Taki komunikat wyskakuje ....... Sorry, you cannot add any more reactions today. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peekol Napisano 20 Kwietnia 2018 Share Napisano 20 Kwietnia 2018 @ESSOX to oznacza że wyczerpałeś dzienny limit na "lajkowanie". Ale to trochę dziwne bo w kanale aktywności widać tylko jeden przyznany przez Ciebie, a limit jest chyba 10/dzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 20 Kwietnia 2018 Share Napisano 20 Kwietnia 2018 Poklikajcie trochę na próbę i dajcie znać, czy jeszcze ktoś ma ten problem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peekol Napisano 20 Kwietnia 2018 Share Napisano 20 Kwietnia 2018 Poklikałem - w ciągu dzisiejszego dnia dodałem 10* i teraz mam ten komunikat co ESSOX * widać w moim profilu i kanale aktywności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wasyl1968 Napisano 20 Kwietnia 2018 Share Napisano 20 Kwietnia 2018 Też teraz poklikałem 😜 parę razy i taki sam komunikat się pokazuje co u reszty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peekol Napisano 20 Kwietnia 2018 Share Napisano 20 Kwietnia 2018 Napisałem że @ESSOX przyznał dzisiaj 1 punkt bo tyle widać w kanale aktywności http://haczyk.pl/forum/discover/ ale w profilu widać że przyznał ich 10, czyli limit działa tak samo u wszystkich . Tylko tu http://haczyk.pl/forum/discover/ nie widać wszystkich 'lajkokwań' 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi