jaceen Napisano 16 Listopada 2025 Napisano 16 Listopada 2025 16-11-2025 Próbowałem trochę pohulać po forum. Wpis i próba dodania zdjęć trwał ponad 40 minut. Poddałem się i zrezygnowałem ze zdjęć. Nie ładują się. Poruszanie się po zakładkach praktycznie niemożliwe. Poprawne wylogowanie nastąpiło po kilku próbach. Jest problem cokolwiek napisać o sytuacji na forum. Cytuj
andrutone Napisano 16 Listopada 2025 Napisano 16 Listopada 2025 Posługuję się głównie telefonem i mam wrażenie, że może od dwóch dni, forum chodzi całkiem nieźle. Może strony otwierają się z lekkim opóźnieniem, jednak nie ma takiej tragedii jak na początku. Jednak zdjęcia w ogóle nie chcą się ładować. Musiałem zmniejszyć, i to znacznie, rozmiar zdjęcia w aplikacji do tego przeznaczonej, aby udało się dołożyć to zdjęcie do wiadomości. Musiało mieć poniżej 200 kB. Cytuj
Fido Angellus Napisano 16 Listopada 2025 Napisano 16 Listopada 2025 Na kompie, na Firefoxie, chodzi całkiem dobrze. Bez zastrzeżeń. Cytuj
tomek1 Napisano 16 Listopada 2025 Napisano 16 Listopada 2025 Niestety home.pl działa bardzo opieszale w tej sprawie… Cytuj
tomek1 Napisano 17 Listopada 2025 Napisano 17 Listopada 2025 Na 48 godzin Home zablokował połączenia z zagranicy. Strona działa dobrze ale to jeszcze nie jest końcowe rozwiązanie problemu Cytuj
jaceen Napisano 17 Listopada 2025 Napisano 17 Listopada 2025 17-11-2025 W tej chwili wygląda to dobrze Tomku. Na telefonie i na laptopie strony forum ładują się, jak przed awarią. Zdjęcia są widoczne i otwierają się. Spróbuję wkleić jakieś dwa o różnej wadze. Jakoś poszło. Natomiast strona portalu niestety na jednym i drugim urządzeniu nie ładuje się. Gdybym wchodził na forum z poziomu portalu, to na tą chwilę nie mam takiej możliwości. pzdr. Cytuj
ESSOX Napisano 17 Listopada 2025 Napisano 17 Listopada 2025 U mnie wszystko OK. Strony otwierają się szybko i płynnie, fotki dodaje też szybko tak jak przed awarią . Z poziomu laptopa, na fonie nie otwierałem forum . Cytuj
wasyl1968 Napisano 17 Listopada 2025 Napisano 17 Listopada 2025 u mnie na telefonie jak mawiają story żytni Czesi " funguje" jak przed problemem 😜 Cytuj
jaceen Napisano 18 Listopada 2025 Napisano 18 Listopada 2025 Tak do wiadomości, to strona portalu u mnie otwiera się i ponownie działa. Forum też bez niedomagań. Cytuj
tomek1 Napisano 19 Listopada 2025 Napisano 19 Listopada 2025 Nie mam pewności czy to ostateczne rozwiązanie problemu. Jutro nie będzie już działać blokada połączeń z zagranicy zobaczymy jak będzie. Cytuj
ESSOX Napisano 5 Lutego Napisano 5 Lutego Znowu coś się wysypało. Otwieranie tematu bardzo długie, przeglądarka ciągle się kręci, nie ma możliwości załączenia fotki w wiadomości. Cytuj
jaceen Napisano 5 Lutego Napisano 5 Lutego 47 minut temu, ESSOX napisał: Znowu coś się wysypało. Potwierdzam. Haczyk zamarzł. 20 minut trwało zanim się udało o tym napisać. Cytuj
tomek1 Napisano 6 Lutego Napisano 6 Lutego Znów atak chińskich botów... Czekam na wsparcie z Home.pl Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi