Alo83 Napisano 18 Sierpnia 2011 Share Napisano 18 Sierpnia 2011 Właśnie wróciłem z 24h wypadu do Rakowa --- łapałem na; kuku, białego, Rasówkę i żywca (ukleja) ogólnie zerowy wynik, ale nie tylko ja pobliscy wędkarze również wielkie zero, prócz jednego co prawdopodobnie wyciągną 50cm sumika. Ps. Komarów zatrzęsienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fahgrh Napisano 18 Sierpnia 2011 Share Napisano 18 Sierpnia 2011 Ps. Komarów zatrzęsienie Kilka dni temu byłem w Jaśkowicach koło Legnicy i przez komary nie da się wysiedzieć ,a co do ryb to od połowy lipca coś kiepsko z braniami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vonski_dm Napisano 26 Sierpnia 2011 Share Napisano 26 Sierpnia 2011 dzisiaj kilka godzin spędzonych na zimowisku barek II i ani brania tylko upał dawał siwe znaki, ale nikt nic nie złowił, co z tymi rybami ????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 26 Sierpnia 2011 Share Napisano 26 Sierpnia 2011 26.08.2011 Przy Wyspie Opatowickiej brały oknie na białe kopyta. Inne kolory były ignorowane. W trakcie konkretne branie, a że zestaw przygotowany na późniejsze bolenie zdziwienie, że nie mogłem ryby odciągnąć od dna. Po kilku minutach pokazała się płetwa grzbietowa, sądzę, że mógł być to potężny kleń. Niestety już się tego nie dowiem. Później parę wyjść boleni do bezsterowca, ale słabo dzisiaj żerowały. Ale chciałem przekazać pocieszająca wiadomość. Odkomarzanie zaczęło działać! Do zmroku siedziałem w krótkim rękawku i parę komarów tylko brzęczało. Jeszcze dwa dni temu ledwo wysiedziałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iaross Napisano 27 Sierpnia 2011 Share Napisano 27 Sierpnia 2011 Nurt dalej bardzo wartki?? Ja wczoraj 2 okonie małe tylko przy moście swojczyckim, ciężko tam miejsce znaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iaross Napisano 29 Sierpnia 2011 Share Napisano 29 Sierpnia 2011 Gdzie polecacie iść ze spinningiem na Odrę we Wrocławiu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boseib Napisano 29 Sierpnia 2011 Share Napisano 29 Sierpnia 2011 Dzisiaj odra miedzy mostem warszwaskim a kolejowym. Z nastawieniem na dużego leszcza. Metoda fedder. Od 6 do 12 jeden ładny leszcz na kiju i kilka mocnych brań. Powoli cos się rusza. Następna szansa od koniec tygodnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iaross Napisano 29 Sierpnia 2011 Share Napisano 29 Sierpnia 2011 Dziś Rędzin, 17-20 feeder nie było brania. Spining 17-20 bez brań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
technops Napisano 29 Sierpnia 2011 Share Napisano 29 Sierpnia 2011 Dziś Rędzin, 17-20 feeder nie było brania. Spining 17-20 bez brań. Nie wolno jednocześnie łowić na spinning i inną metodę z tego co pamiętam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr25 Napisano 30 Sierpnia 2011 Share Napisano 30 Sierpnia 2011 W Sobote byłem ze spiningiem na rędzinie od 5 do 11. Słonko ładnie przyświecało i to wszytsko. 0 kontaktu z rybą. Co sie dzieje na odrze ? Z kim nie rozmawiam to mówi że nic sie nie dzieje i tak od początku sezonu. Ma ktoś jakieś teorie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boseib Napisano 30 Sierpnia 2011 Share Napisano 30 Sierpnia 2011 Na spining proponuje wybrac się na zmowsko barek I i II. Dobrze gryzie okoń czasem przyłowem jest szczupak. Ryba jest tylko bierze wtedy gdy nas nie ma nad wodą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iaross Napisano 30 Sierpnia 2011 Share Napisano 30 Sierpnia 2011 Dziś Rędzin, 17-20 feeder nie było brania. Spining 17-20 bez brań. Nie wolno jednocześnie łowić na spinning i inną metodę z tego co pamiętam. Ja chodziłem ze spinningiem a mój tato siedział z feederami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marienty Napisano 3 Września 2011 Share Napisano 3 Września 2011 Właśnie wróciłem z zimowiska (pod Milenijnym). Totalne zero! Nawet na troczek żaden okonek się nie powiesił. Byłem też na rędzinie... też zero. Inni też nie połowili. A jak u was w weekend? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seferiel Napisano 4 Września 2011 Share Napisano 4 Września 2011 Dzis wypad na ujście Bystrzycy. Mogłem sie lepiej zastanowić nad wyborem miejsca. Dojazd fatalny, droga rozorana i peło błota. No ale jakoś dotarłem Dziwne, ale miejsca wolne. Zasiadłem przy 2 gruntówkach jedna na białego, druga na kukurydze. Zero brań. Ojciec miał postawionego fileta z gruntu i zywca przy powierzchni. Zero! W międzyczasie kilkanaście rzutów na spin ale poza okonkiem 15-20cm na wirówkę 00 brak kontaktu z rybą. Kilka efektownych uderzeń bolka w drobnice uswietniło ten wypad. szkoda że na spin się nie skusił... A komary to chyba z całego województwa się zleciały... Dobrze że zapas MUGGI mam więc az tak nie cięły, ale ten nieustany brzęk do rozstroju nerwowego moze doprowadzić Gratuluje tym którzy połowili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekli Napisano 4 Września 2011 Share Napisano 4 Września 2011 Dzisiaj wypad nad Starą Odrę za okonkami. Efekt jedna obcinka plecionki, a po założeniu stalki mikro szczupak . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marienty Napisano 12 Września 2011 Share Napisano 12 Września 2011 Niedzielne popołudnie nad Odrą na Kromera (przy moście kolejowym). Efekt 2 okonie i mały sandałek ok 35cm. Wszystko na troczek i wszystko pływa dalej. U innych też słabo. Może jeszcze za ciepło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vonski_dm Napisano 12 Września 2011 Share Napisano 12 Września 2011 Niedzielny popołudniowy wypad nad odrę w okolicach Janówka zakończył się niepowodzeniem zero brań : biały, czerwony, filet, żywiec na nic nie ruszyło, nawet na spining gdzie ciągle boleń i sandacz ganiał za drobnicą nic nie chciało uderzyć. Co sie stało z tą Odra w tym roku ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dobekfooto Napisano 13 Września 2011 Share Napisano 13 Września 2011 Wczoraj Zimowisko Barek (to przez ktore przechodzi most). 2 godziny biczowania wody i zero bran Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vonski_dm Napisano 17 Września 2011 Share Napisano 17 Września 2011 kolejny wypad nad odre okolice janówka i tylko kilka jazgarzy i nic nawet nie ruszyło, na żywca lipa na padlaka też nic co jest do z tymi rybami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iaross Napisano 17 Września 2011 Share Napisano 17 Września 2011 Ja idę jutro na kanał Odry zobaczymy co będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marienty Napisano 17 Września 2011 Share Napisano 17 Września 2011 Odra w okolicy Brzegu Dolnego. Wypad w 5 osób, 3h spiningu. Wynik 5 x 0 = 0 W tym roku Odra to totalna porażka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arbiter Napisano 19 Września 2011 Share Napisano 19 Września 2011 Zimowisko barek wczoraj, dwie osoby dwie wędki (koszyk) kilkanaście małych leszczyków jeden większy taki około 1kg płotka i dwa okonie. Ogólnie lipa totalna śmiem twierdzić, że na łowisku tylko my połowiliśmy po obu naszych stronach nikt nic nie ciągnął a z tego co obserwowałem na drugim brzegu tez nie za bardzo połowili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martini Napisano 19 Września 2011 Share Napisano 19 Września 2011 Byłem w sobotę na Odrze koło ul. Potokowej, mianowicie na grobli pilczycko-prackiej. Łowiłem bolonką 6m od 11.30 do 14 efekt ok. 25ryb, większość leszczyki i kilka ładnych płoci. Nie wiedziałem, że we Wrocławiu jest taka fajna miejscówka, czułem się jakbym był daleko poza miastem Odra w tym miejscu dosyć wartko płynie, jest głęboko, sporo ciekawych miejscówek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dominikf Napisano 23 Września 2011 Share Napisano 23 Września 2011 Odra w okolicy Brzegu Dolnego. Wypad w 5 osób, 3h spiningu.Wynik 5 x 0 = 0 W tym roku Odra to totalna porażka Ej,kolego nie przesadzaj że Odra to totalna porażka,zobacz jak koledzy ze mną zaledwie 300 km dalej łapią rybki http://haczyk.pl/forum/viewtopic.php?t=12309&start=180 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zmudzik Napisano 29 Września 2011 Share Napisano 29 Września 2011 Dzis Odra w rejonie Maślic 8 godzin biczowania wody i zero ryb. Łowiłem kopytami oraz kogutami a na drugim kiju miałem BT. Jedno branie na BT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi