maniu394 Napisano 1 Grudnia 2012 Share Napisano 1 Grudnia 2012 przemlinek , pankowaty GRATULACJE ! Ja się jutro odgryzę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marienty Napisano 1 Grudnia 2012 Share Napisano 1 Grudnia 2012 Gratulacje tym co połowili. Dzisiaj 6h biczowania wody na 5 osób (Janówek) . Mi trafił się szczupaczek całe 56 cm. i jedna spinka przy powierzchni. Generalnie słaaaabo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pilczyk Napisano 1 Grudnia 2012 Share Napisano 1 Grudnia 2012 pankowaty, no po części masz rację, macie mniejsze koszty, ale kosztem dzikiej natury. No dobra nie będę prowadził upierdliwych dialogów. Panowie gratuluję przepięknych ryb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pilczyk Napisano 1 Grudnia 2012 Share Napisano 1 Grudnia 2012 pankowaty, gdybyś wiedział w jakie miejscówki od szesnastu lat jeżdżę pokonując 130 km to nie uwierzyłbyś, a na pewno zazdrościłbyś. Jareksm2 może to potwierdzić , Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankowaty Napisano 1 Grudnia 2012 Share Napisano 1 Grudnia 2012 pankowaty, gdybyś wiedział w jakie miejscówki od szesnastu lat jeżdżę pokonując 130 km to nie uwierzyłbyś, a na pewno zazdrościłbyś. Jareksm2 może to potwierdzić , Pozdrawiam Wierzę, wierzę Chodziło mi tylko o to, że Odra we Wrocławiu ma swoje wady ale i zalety. A to gdzie kto lubi jeździć to już sprawa bardzo indywidualna, tak więc rozumiem, że może Cię ciągnąć tak daleko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemlinek Napisano 2 Grudnia 2012 Share Napisano 2 Grudnia 2012 Dzisiaj na barkach było "rewelacyjnie". Miałem 100% skuteczności. Jedno jedyne branie = jedna jedyna płoć. Nie wiem co było nie tak, bo nawet nic nie skubało :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankowaty Napisano 2 Grudnia 2012 Share Napisano 2 Grudnia 2012 U mnie było lepiej, z wartych wspomnienia leszcz 50cm, a także płoć 38cm: i jako przyłów okoń 28cm: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Booseib Napisano 2 Grudnia 2012 Share Napisano 2 Grudnia 2012 Koledzy w jaskrawych kurtkach(żółc), którzy dziś dzielnie we dwójke walczyli w środku wędkarskiego bractwa na 2-gich barkach to z naszego forum kochanego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marienty Napisano 2 Grudnia 2012 Share Napisano 2 Grudnia 2012 Dzisiaj 2-godzinne biczowanie wody na 2 barkach i Odrze (3 osoby). Wynik to jeden sandaczyk 50+ kolegi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniu394 Napisano 2 Grudnia 2012 Share Napisano 2 Grudnia 2012 dzisiejsza największa , oprócz tego kilka mniejszych i parę leszczyków . Kolesie w żółtych kurtkach byli moimi sąsiadami , ale nie wiem czy są z forum . Przemlinek , dzięki za foto . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rapa-man Napisano 7 Grudnia 2012 Share Napisano 7 Grudnia 2012 Jak tam barki zamarzlo juz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankowaty Napisano 8 Grudnia 2012 Share Napisano 8 Grudnia 2012 Jak tam barki zamarzlo juz? Tak, i pierwsze i drugie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Booseib Napisano 8 Grudnia 2012 Share Napisano 8 Grudnia 2012 Barki I i II dobrze zamarznięte w całości, obstawiam że za tydzień jesli przymrozek dopisze będą łapać z pod lodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marienty Napisano 10 Grudnia 2012 Share Napisano 10 Grudnia 2012 Hello! Spininguje ktoś jeszcze z brzegu? Patrzę na pogodę i temperatury i dochodzę do wniosku, że chyba trzeba będzie zamknąć ten sezon. Nawet jeśli do grudnia przyjdzie odwilż (co się raczej nie zapowiada) to i tak zanim kra spłynie (a jest jej sporo) zrobi się już styczeń. W sobotę trzeba było uważać na krę ale łowić się jeszcze dało. ...a jak wasze wnioski? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 10 Grudnia 2012 Share Napisano 10 Grudnia 2012 Hello! Spininguje ktoś jeszcze z brzegu? A spinninguje http://haczyk.pl/forum/viewtopic.php?p=239367#239367 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dario Napisano 12 Grudnia 2012 Share Napisano 12 Grudnia 2012 Witam, jak z lodem na barkach, da radę wyruszyć w weekend? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Booseib Napisano 12 Grudnia 2012 Share Napisano 12 Grudnia 2012 Witam, jak z lodem na barkach, da radę wyruszyć w weekend? Ze sprawdzonych wieści w niedziele dwóch śmiałków łowiło spod lodu na barkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bukmacerek Napisano 12 Grudnia 2012 Share Napisano 12 Grudnia 2012 No to chyba zależało im na nominacji do "Nagrody Darwina" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robert7791 Napisano 12 Grudnia 2012 Share Napisano 12 Grudnia 2012 Witam Jak sytuacja w okolicy Rędzina? Różanki? Osobowic ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Booseib Napisano 12 Grudnia 2012 Share Napisano 12 Grudnia 2012 WitamJak sytuacja w okolicy Rędzina? Różanki? Osobowic ? Pozdrawiam Wędka w dłoń ... i do boju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robert7791 Napisano 12 Grudnia 2012 Share Napisano 12 Grudnia 2012 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wasyl1968 Napisano 13 Grudnia 2012 Share Napisano 13 Grudnia 2012 z tego co widziałem Różanka zamarznięta i kanał i płynąca , chwilę temu jechałem Rędzinskim AOW woda płyneła tak że na rędzinie można porzucać . z pozdrowieniem Wasyl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robert7791 Napisano 13 Grudnia 2012 Share Napisano 13 Grudnia 2012 Wasyl-dzięki za info od soboty ocieplenie więc Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Booseib Napisano 14 Grudnia 2012 Share Napisano 14 Grudnia 2012 Informacja sprzed chwili - sam widziałem ----> na zatoczce koło Elektrowni z Mostów Sikorskiego widziałem, jak facet łowił już spod lodu...a 10m od niego płynie sobie dzielnie Odra !!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bukmacerek Napisano 14 Grudnia 2012 Share Napisano 14 Grudnia 2012 Kurde, cały czas myślałem że człowiek bez mózgu po prostu nie może żyć, no a jednak się myliłem Bez pół litra tego nierozbierot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi