Skocz do zawartości
tokarex pontony

Rekomendowane odpowiedzi

przynęty na klenia   Dragon
Napisano

Gratulacje tym co połowili.

Dzisiaj 6h biczowania wody na 5 osób (Janówek) . Mi trafił się szczupaczek całe 56 cm. i jedna spinka przy powierzchni. Generalnie słaaaabo.

fv6wernnii04_t.jpg

Napisano

pankowaty, no po części masz rację, macie mniejsze koszty, ale kosztem dzikiej natury. No dobra nie będę prowadził upierdliwych dialogów.

Panowie gratuluję przepięknych ryb

Napisano

pankowaty, gdybyś wiedział w jakie miejscówki od szesnastu lat jeżdżę pokonując 130 km to nie uwierzyłbyś, a na pewno zazdrościłbyś. Jareksm2 może to potwierdzić :), Pozdrawiam

Napisano
pankowaty, gdybyś wiedział w jakie miejscówki od szesnastu lat jeżdżę pokonując 130 km to nie uwierzyłbyś, a na pewno zazdrościłbyś. Jareksm2 może to potwierdzić :), Pozdrawiam

Wierzę, wierzę :) Chodziło mi tylko o to, że Odra we Wrocławiu ma swoje wady ale i zalety. A to gdzie kto lubi jeździć to już sprawa bardzo indywidualna, tak więc rozumiem, że może Cię ciągnąć tak daleko.

Napisano

Dzisiaj na barkach było "rewelacyjnie". Miałem 100% skuteczności.

Jedno jedyne branie = jedna jedyna płoć.

Nie wiem co było nie tak, bo nawet nic nie skubało :/

Napisano

Koledzy w jaskrawych kurtkach(żółc), którzy dziś dzielnie we dwójke walczyli w środku wędkarskiego bractwa na 2-gich barkach to z naszego forum kochanego ? :grin::lol::lol:

Napisano
58a30982ff2d25d8m.jpg dzisiejsza największa , oprócz tego kilka mniejszych i parę leszczyków . Kolesie w żółtych kurtkach byli moimi sąsiadami , ale nie wiem czy są z forum . Przemlinek , dzięki za foto .
Napisano

Hello! Spininguje ktoś jeszcze z brzegu? Patrzę na pogodę i temperatury i dochodzę do wniosku, że chyba trzeba będzie zamknąć ten sezon. Nawet jeśli do grudnia przyjdzie odwilż (co się raczej nie zapowiada) to i tak zanim kra spłynie (a jest jej sporo) zrobi się już styczeń. W sobotę trzeba było uważać na krę ale łowić się jeszcze dało. ...a jak wasze wnioski?

Napisano
Witam, jak z lodem na barkach, da radę wyruszyć w weekend?

Ze sprawdzonych wieści w niedziele dwóch śmiałków łowiło spod lodu na barkach.

:o

Napisano

z tego co widziałem Różanka zamarznięta i kanał i płynąca , chwilę temu jechałem Rędzinskim AOW woda płyneła tak że na rędzinie można porzucać . z pozdrowieniem Wasyl

Napisano

Informacja sprzed chwili - sam widziałem :mrgreen: ----> na zatoczce koło Elektrowni z Mostów Sikorskiego widziałem, jak facet łowił już spod lodu...a 10m od niego płynie sobie dzielnie Odra !!!!!!! :lol::lol::lol: