Skocz do zawartości
Dragon

Rekomendowane odpowiedzi

przynęty na klenia   Dragon
Napisano

Proponuje 14stego grudnia spotkać się we wiadomym i przychylnym nam miejscu -Rejs Pub. 

Jest to termin juz po mikołaju, więc jak ktoś dorabia to już bedzie po robocie, a jeszcze na tyle przed świetami, że kobiety nasze nie będą gonić do mycia okien. 

Prosze o wzgledną deklaracje, abym mógl przygotować krzesełka wędkarskie dla obecnych na spotkaniu. 

Napisano

1. michalvcf

2. jaceen 50% - rozumiem, że to wskazanie na rodzaj "herbaty", którą zamierzasz spożywać

2. Bacyk

Napisano

1. michalvcf

2. jaceen 50% - rozumiem, że to wskazanie na rodzaj "herbaty", którą zamierzasz spożywać

2. Bacyk

3. Odys

4....

Napisano

1. michalvcf

2. jaceen 50% - rozumiem, że to wskazanie na rodzaj "herbaty", którą zamierzasz spożywać

2. Bacyk

3. Odys

4. RSM

5....

Napisano

1. michalvcf

2. jaceen 50% - rozumiem, że to wskazanie na rodzaj "herbaty", którą zamierzasz spożywać

2. Bacyk

3. Odys

4. RSM

5. Budek

6.....

Napisano

Byłem dziś chwilę porzucać w okolicach Kładki Zwierzynieckiej i przy brzegu trafiłem na coś takiego. Nie sądzę by rybki padły z powodu skażenia / przyduchy. OCB ? Może ktoś nieumiejętnie wypinał ? Może miał rodzaj przynęty która uszkadzała ryby do tego stopnia, że padały ? Dramat, leży tam z 12-15 szczupaczków 20-35cm i kilka okoni, a było (a może i jest) być może więcej.

IMG_20181127_112002.jpg

Napisano

1. michalvcf

2. Bacyk

3. Odys

4. RSM

5. Budek

6 Gu_miś (na 80%)

7  ......

Napisano

1. michalvcf

2. Bacyk

3. Odys

4. RSM

5. Budek

6 Gu_miś (na 80%)

7 szymek07

8  ......

Napisano

1. michalvcf

2. Bacyk

3. Odys

4. RSM

5. Budek

6 Gu_miś (na 80%)

7 szymek07

8 .maniu394 to ja też 50 %

9.

Napisano

Dzisiaj od 11stej do 13stej fajnie gryzły okonki , niestety tylko jeden rocznik 😭 brania tylko na kajtki nr. 3 na dwu gr. główce do tego metrowy fluokarbon , z jednego miejsca brania na trzy calowego , zakładam dwójkę ani brania , powrót do trójki i od razu branie , wszystko na " brudne " kolory , drugi kij na drop shota bez kontaktu z rybą , brania skończyły się o 13stej , jutro jak nie będzie mocno wiało trochę szybciej będę nad wodą . P.s. trzeba się już naprawdę ciepło ubierać

IMG_20181128_113258.jpg

• Lubię to 1
Napisano

1. michalvcf

2. Bacyk

3. Odys

4. RSM

5. Budek

6 Gu_miś (na 80%)

7 szymek07

9. oldBolo

Napisano

Dzisiaj wypad okoniowo-sandaczowy. Z rana troszkę okoni wielkościowo do 27cm około 11 przeżucilem się na lekkie sandaczowanie kij do 10gr pletka 0.08 gumy 7-10cm na 7 gr. Po kilku małych  pistoletach potężne ŁUPPP! W pierwszym opadzie na pełnym wyrzucie zacięcie w tempo i po 5 min jest i Pan wąsaty. Miarka pokazała 120cm. Myślę że tym sprzętem wyciągnął bym max 130-140cm o tej porze roku lekki zapas jeszcze miałem w hamulcu.

large.20181128_150109.jpg.be5389045a37f2796dfb0d2305a269a4.jpg

• Super 8
Napisano

1. michalvcf

2. Bacyk

3. Odys

4. RSM

5. Budek

6 Gu_miś (na 80%)

7 szymek07

9. oldBolo

10.Darek 1

Napisano

1.michalvcf

2. jaceen 50% - rozumiem, że to wskazanie na rodzaj "herbaty", którą zamierzasz spożywać

2. Bacyk

3. Odys

4. RSM

5. Budek

6 Gu_miś (na 80%)

7 szymek07

9. oldBolo

10.Darek 1

11.jacolan

...jak na herbatę to będę😁

Napisano
11 minut temu, jacolan napisał:

No i piona ! Cały czajnik zaparzymy :)

Napisano
14 godzin temu, jacolan napisał:

1.michalvcf

2. jaceen 50% - rozumiem, że to wskazanie na rodzaj "herbaty", którą zamierzasz spożywać

2. Bacyk

3. Odys

4. RSM

5. Budek

6 Gu_miś (na 80%)

7 szymek07

9. oldBolo

10.Darek 1

11.jacolan

12 Booryss najlepsze płyny mają odczyn cherbaciany.