Fido Angellus Napisano 1 Października 2021 Share Napisano 1 Października 2021 O 20 to ja spać chodzę , byłbym wcześniej jakby ktoś też miał chęć. Proszę tu dać znać albo na telefon. Pozdrówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wasyl1968 Napisano 1 Października 2021 Share Napisano 1 Października 2021 No i k..wa wykrakałem 👿 utknąłem z robotą w Mielcu wracam jutro tak że symboliczną szklankę wódki 😜 wypijcie moje zdrowie , pozdrawiam wszystkich Forumowiczów i do zobaczenia czy to przy 🍻 czy nad wodą p.s. taki chichot losu od poniedziałku jestem na dwu tygodniowym urlopie ( siedzę na dupie i szwendam się po swoich rejonach )💪🤗 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 1 Października 2021 Share Napisano 1 Października 2021 40 minut temu, wasyl1968 napisał: symboliczną szklankę wódki 😜 wypijcie moje zdrowie A co tam, dziabnę nawet dwie:)))🙃 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fido Angellus Napisano 2 Października 2021 Share Napisano 2 Października 2021 Posiedziałem, łzy mi się lały, ze śmiechu, jak Baca snuł opowieści... Miło było się spotkać po tak długim czasie, dzięki i do następnego. Pozdrówki 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 2 Października 2021 Share Napisano 2 Października 2021 2 godziny temu, Fido Angellus napisał: łzy mi się lały, ze śmiechu, jak Baca snuł opowieści... Lej po lipieniowej jętce, już mnie nigdy nie opuści😅 Do następnego👍👊 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Larry_blanka Napisano 2 Października 2021 Share Napisano 2 Października 2021 Mi się niesety nie udało Syn zachorował w piątek i musiałem z nim zostać. Do zobaczenia nad wodą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Booryss Napisano 2 Października 2021 Share Napisano 2 Października 2021 Godzinę temu, jaceen napisał: Lej po lipieniowej jętce, już mnie nigdy nie opuści😅 Do następnego👍👊 Ten lej jest tam do dziś 🧐🤣 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wasyl1968 Napisano 2 Października 2021 Share Napisano 2 Października 2021 A gdzie fotorelacja ? 😤 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aalbatross Napisano 25 Stycznia 2022 Share Napisano 25 Stycznia 2022 Jest ktoś chętny na pstrągi w sobotę lub niedzielę? PZW Legnica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aalbatross Napisano 9 Lutego 2022 Share Napisano 9 Lutego 2022 Ktoś chętny jutro na pstrągi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wasyl1968 Napisano 29 Maja 2022 Share Napisano 29 Maja 2022 Może jakaś nocka za wąsatym na powodziowym z soboty na niedzielę przyszły tydzień ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 29 Maja 2022 Share Napisano 29 Maja 2022 Jestem za, o ile dostanę pozwolenie i pogoda będzie stabilna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oldBolo Napisano 29 Maja 2022 Share Napisano 29 Maja 2022 To jeszcze odłegłe plany dla mnie ale gdybym był we wrocku to chętnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrutone Napisano 30 Maja 2022 Share Napisano 30 Maja 2022 Cześć, Ja na spotkanie jestem super chętny. Chciałbym podpatrzeć jak się łowi te sumy 😁 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 30 Maja 2022 Share Napisano 30 Maja 2022 5 godzin temu, andrutone napisał: Chciałbym podpatrzeć Nie ma co podpatrywać, trzeba złowić:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 4 Czerwca 2022 Share Napisano 4 Czerwca 2022 Cześć. U mnie zmieniły się plany. Wolne będę miał dopiero po 20:00 i nie wiem, czy się zdecyduję na wędkarskie wyprawy. Zanim się ogarnę będzie po 22-ej. Może się jeszcze to zmienić. Jednak dzisiaj decyzja o rybach zapadnie dopiero wieczorem👊 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrutone Napisano 4 Czerwca 2022 Share Napisano 4 Czerwca 2022 Może to i lepiej, że dziś, przynajmniej oficjalnie, spotkania nie będzie. Niestety nie mógłbym być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wasyl1968 Napisano 10 Czerwca 2022 Share Napisano 10 Czerwca 2022 W związku remontem haczyka brak było koordynacji , może przyszły tydzień ? jest długi łykend , byłem z soboty na niedzielę w moich rejonach , od 21 do 24 , jedno chyba branie lub przeciągnąłem po grzbiecie bo w " kotlecie " ostatnia kotwica cała w śluzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 11 Czerwca 2022 Share Napisano 11 Czerwca 2022 17 godzin temu, wasyl1968 napisał: może przyszły tydzień ? Konkrety panie, konkrety;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wasyl1968 Napisano 11 Czerwca 2022 Share Napisano 11 Czerwca 2022 W środę wieczorem wracam że Szczecina , może z czwartku na piątek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 11 Czerwca 2022 Share Napisano 11 Czerwca 2022 Prognoza na czwartek ☀️25°C/🌙14°C, ☔2% Dla mnie może być. Pytanie brzmi: Gdzie? Z czym, po co i dlaczego?:))) Dla wygody i wielu innych względów proponuję stabilne miejsca przy Serbskiej/Osobowicka, lub po drugiej stronie odcinek od m.Osobowickiego/Pasterska w stronę cypla. Kanał powodziowy jest b.niestabilny i ostatnio nie chce mi się w błocie i w gumiaczkach walczyć z błotem. A ponoć teraz tam wysoki stan. Ktoś ma inną propozycję? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wasyl1968 Napisano 11 Czerwca 2022 Share Napisano 11 Czerwca 2022 Moja propozycja jest taka , spotykamy się w marinie kleczków , trochę bajery po piwie i do boju ,jest wybór jest kanał i odra , zaletą tego miejsca jest to że jest jasno i dojście do wody jest komfortowe , po mojej stronie ( od ul serbskiej są stromizny i można zjechać do wody ) a na co się nastawiamy 🤔 ja pewnie na arapaje 😉 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wasyl1968 Napisano 15 Czerwca 2022 Share Napisano 15 Czerwca 2022 Właśnie wróciłem z wojaży , czyli co ? ktoś jutro będzie ? wypić piwo , po bajerzyć i powędkować ? ( relacja Jacka daje nadzieję ) 21pierwsza marina kleczków ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 16 Czerwca 2022 Share Napisano 16 Czerwca 2022 15 godzin temu, wasyl1968 napisał: 21pierwsza marina kleczków ? Czy ktoś będzie, czy nie, to ja i tak będę wcześniej z tyłu mariny z żabkami. A o 21-ej wolałbym być na Odrze. Oby tylko wodę upuścili na jazie. To ważne. A piwko proponuję tym co będą o 20:00:) PS Trochę martwi mnie prognoza pogody. Źródło radar&satelita Windy.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wasyl1968 Napisano 16 Czerwca 2022 Share Napisano 16 Czerwca 2022 Ok czyli 20sta będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi