vspr Napisano 19 Kwietnia 2011 Napisano 19 Kwietnia 2011 cześć, jestem poczatkujacym rybakiem:) witam wszystkich! Cytuj
mmmisiek23 Napisano 21 Kwietnia 2011 Napisano 21 Kwietnia 2011 Cześć wszystkim forumowiczom. W skrócie jestem Misiek , mam 30 lat i mieszkam w Białymstoku. Wędkarstwem zaraził mnie ojciec z którym to jeździłem "na rybki" od kiedy tylko dałem rady utrzymać wędkę. Każdy - no prawie - wolny czas spędzam na terenie Narwiańskiego Parku Narodowego, gdzie przemieszczam się zieloną pychówką ze spinningiem w ręku. Czasami lubię też posiedzieć z federkiem, szczególnie wiosną za jaziem. Tyle wstępu jak ode mnie. Pozdrawiam Cytuj
radzio57 Napisano 22 Kwietnia 2011 Napisano 22 Kwietnia 2011 Jestem Radek mam 28lat i tak naprawdę to dopiero zaczynam przygodę z wędkowaniem bo jak do tej pory to nigdy nie miałem na to czasu a teraz odziedziczyłem mały stawik i coraz bardziej mnie to wciąga Cytuj
trout Napisano 24 Kwietnia 2011 Napisano 24 Kwietnia 2011 Witam,mam na imie Bartek.Moja ulubiona metoda to odległośćiówka i spinning.pozdrawiam Cytuj
Janek Dzbanek Napisano 24 Kwietnia 2011 Napisano 24 Kwietnia 2011 Witam Jestem Januszek Wędkuję od kilku lat , ale na poważnie zabrałem się za to dwa sezony temu . Obecnie łowię na spinning i nie zanosi się na razie na zmianę w tym temacie . Po prostu inne metody są za nudne dla mnie . Żyję we Wrocławiu więc na brak łowisk nie narzekam . Najczęściej łowię w granicach miasta , ale jak tylko wygospodaruję więcej wolnego czasu , to eksploruję Odrę na całej długości od Jelcza-Laskowic do Brzegu Dolnego . Od maja do mikołaja . Od świtu do końca świata... Możecie być pewni , że zasypię Was masą trudnych pytań Pozdrawiam Cytuj
Andzia Napisano 25 Kwietnia 2011 Napisano 25 Kwietnia 2011 Hej, mam na imię Anka. Wędkuję od kilku lat, ale tylko w wakacje na urlopie. Czyli jeden miesiąc w roku głównie na jeziorach kaszubskich. Lubie łowić na spławik. Nie trafiają mi się giganty, ale z każdej rybki się cieszę. Najbardziej podobają mi się Linki. Na spining decyduję się od czasu do czasu. Pozdrawiam Cytuj
caprio23 Napisano 26 Kwietnia 2011 Napisano 26 Kwietnia 2011 Witam:)Na imię mi Grzesiek,licze sobie 23 lata:)Pochodze z Olsztyna.Trafiłem tutaj aby dowiedzie się czegoś więcej o połowach dużych rybek:)Bede mial napewno dużo pytań))Pozdrawiam:) Cytuj
martini Napisano 28 Kwietnia 2011 Napisano 28 Kwietnia 2011 Witam wszystkich forumowiczów! Jestem Marcin i wędkuje chyba od zawsze Jednak muszę przyznać, że ryby nie przestają mnie zaskakiwać i ciągle uczę się czegoś nowego. Moją ulubioną metodą jest spławik choć nie pogardzę również feederkiem i spinningiem. Pozdrawiam wszystkich serdecznie. Cytuj
Gość Tomek O Napisano 1 Maja 2011 Napisano 1 Maja 2011 Witam Wszystkich forumowiczów ! Pozdrawiam. Cytuj
Azdum Napisano 1 Maja 2011 Napisano 1 Maja 2011 Witam mam na Imię Piotrek mam 21 i studiuje ale mam nadzieje że znajdę czas na nasze wspólne hobby pozdrawiam serdecznie Cytuj
ggonia85 Napisano 2 Maja 2011 Napisano 2 Maja 2011 Witam wszystkich, mam na imię Gosia, mam 25 lat i wędkuje od paru lat, głównie na jeziorach na spławik... choć ostatnio trochę rzeka Warta... jestem z Poznania... Pozdrawiam wszystkich. Gosia Cytuj
lachman93 Napisano 3 Maja 2011 Napisano 3 Maja 2011 Witam wszystkich Na imię mam Patryk Mieszkam w Kędzierzynie-Koźlu Wędkuje już pare lat Najbardziej mnie raduje wędkowanie tyczką i feederkiem Cały czas się kształce i próbuje odkrywać nowe tajniki wędkarstwa:) Cytuj
pawel33 Napisano 3 Maja 2011 Napisano 3 Maja 2011 Witam, Nazywam sie Paweł, mieszkam w okolicy Legionowa nad Zalewem Zegrzyńskim. Wędkarstwem interesuję się od wielu lat, moją ulubioną techniką jest spinningowanie. Pozdrawiam Wszyskich Cytuj
Darek. Napisano 3 Maja 2011 Napisano 3 Maja 2011 Witam wszystkich serdecznie. Łowię rybki od 30 lat głównie na spławik i pickery, oraz trochę spinning. Sporo czasu nad wodą spędziłem przez te wszystkie lata, i niejedną rybkę mam na rozkładzie. Życzę samych przyjemności nad wodą dla wszystkich kolegów po kiju. Cytuj
Bolesław Napisano 4 Maja 2011 Napisano 4 Maja 2011 Witam wszystkich jestem tu nowy a wędkuję od ośmiu lat Moim marzeniem jest sum taki przynajmniej po trzydziestce . Nie żebym był głodny no chyba że sukcesu Tak naprawdę większość zdobyczy wypuszczam i wszystkich do tego namawiam . Cytuj
the_elite Napisano 4 Maja 2011 Napisano 4 Maja 2011 Witam , jestem Karol mam prawie 16 lat ,pochodzę ze Starych Prus (taka wiocha miedzy Stargardem Gd. a Czerskiem) wędkuje już około roku głównie na spławik i spining czasami na żywca. Cytuj
bluu Napisano 6 Maja 2011 Napisano 6 Maja 2011 Witam Powracam do wędkowania po paru latach przerwy. Kartę wędkarską mam od 1982roku. Przerwa więc jest dość duża,no i......dość dużo się zmieniło. Pierwszą wędkę jaką kupiłem to kij z bambusa . Teraz zaczynam od feederów i bolonki. O rany.... jakie nazwy! ;-D pozdrawiam ze Stargardu Szczecińskiego. Cytuj
Unises Napisano 8 Maja 2011 Napisano 8 Maja 2011 Pierwszą wędkę jaką kupiłem to kij z bambusa . Teraz zaczynam od feederów i bolonki. O rany.... jakie nazwy! ;-D Przyjmij to na klatę , bez egzaltacji z tego co pamiętam jak kiedyś (nawet jeszcze w końcówce lat 80 tych) podczas rozmowy padło stwierdzenie; łowie na spining.., to też jeszcze co poniektórzy wytrzeszczali gały, jak byś był 'Pan Zagranica' Przy okazji witam na forum bluu Ciebie, i wszystkich "Nowych" Cytuj
tomik Napisano 8 Maja 2011 Napisano 8 Maja 2011 Również witam wszystkich nowych uzytkowników I przypominam, że forum jest tak skonstruowane, że można pisać także w innych tematach Do czego szczególnie zachęcam Cytuj
Kowal82 Napisano 9 Maja 2011 Napisano 9 Maja 2011 Witam wszystkich "po kiju" Płock się kłania. Wędkuje od 8 roku życia. Ostatnio troszkę mniej, ale najwyższy czas nadrobić straty Cytuj
radek t. Napisano 9 Maja 2011 Napisano 9 Maja 2011 Witam.Pochodze Ciechocinka.Lowie juz na oko z 18 lat,z malymi przerwami.Glownie grunt i spining.Pozdrawiam. Cytuj
michalw Napisano 11 Maja 2011 Napisano 11 Maja 2011 Cześć. Jestem Michał - wędkuje już od parunastu lat... raczej bez wielkich okazów... lubię spławik i picker... wędkuje głównie na jeziorach wokół Poznania...lub dalej na wakacyjnych wyjazdach... no i trochę na dorszach w Kołobrzegu. Co tam jeszcze... forum przeglądam już od paru lat i korzystam z Waszych porad... lecz dopiero teraz postanowiłem się zarejestrować. To chyba tyle na początek. Pozdrawiam wszystkich serdecznie. Cytuj
Robal Napisano 12 Maja 2011 Napisano 12 Maja 2011 michalw, witam serdecznie kolegę z Poznania , jak i pozostałych nowych userów. Cytuj
Raczej Napisano 12 Maja 2011 Napisano 12 Maja 2011 witam wszystkich. Warszawa + okolice, pozdrawiam wędkarzy Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi