Wicher Napisano 24 Lutego 2012 Napisano 24 Lutego 2012 Cześć witam miłośników i fanatyków wedkarstwa do których i niestety należę ja. Wedkuję już 25 latek i jeszcze mi mało, a teraz wkręciłem synka i żona jest w opozycji, mam nadzieję że będzie to konstruktywna opozycja. Pozdrawiam Jurek. Cytuj
Esox-Lucius Napisano 28 Lutego 2012 Napisano 28 Lutego 2012 Witajcie Jestem Artur mam 32 lata,wędkuje odkąd pamiętam.Jestem zapalonym spinningistą. Od czterech lat staruje w zawodach spinningowych w krakowskiej lidze spinningowej. Jestem również członkiem SSR. Gorąco pozdrawiam wszystkich użytkowników forum. Cytuj
Arek-Karp Napisano 29 Lutego 2012 Napisano 29 Lutego 2012 Witam.Na imię mam Arek. Wędkuję 26 lat. Od 12 lat zajmuje sie wędkarstwem karpiowym. Sporadycznie bawię się spławikiem oraz fedderem. ups......tu sie pomyliłem mam 36 lat................ Cytuj
Norbi125 Napisano 2 Marca 2012 Napisano 2 Marca 2012 Witam. Mam na imię Norbert. Jestem z Ostrowa Wielkopolskiego. Mam 15 lat i wędkuje już od najmłodszego. Łowię przeważnie tyczka ,picker, odległościówka i od tego roku sumiarstwo. Jeśli jest też ktoś z Ostrowa prosiłbym o kontakt na PW. Można by się na wspólne wędkowanie umówić. Pozdrawiam Norbi. Cytuj
dziubek Napisano 5 Marca 2012 Napisano 5 Marca 2012 Witam wszystkich nazywam się Łulasz piszę z Polkowic łowię bardzo długo nawet nie pamiętam od kiedy można powiedzieć ze od zawsze hehhe . moja ulubiona metoda to spławik zestaw skrócony . Cytuj
smakosz_ryb Napisano 6 Marca 2012 Napisano 6 Marca 2012 Witam. Mam na imie Kamil, pochodze z pomorskiego, aktualnie zamieszkuje okolice Leszczyna, głównie łowię spławikowo, choć posiadam także pokaźną kolekcje przynęt spinningowych. Pozdrawiam wszystkich. Cytuj
CAROL Napisano 6 Marca 2012 Napisano 6 Marca 2012 Witam wszystkich Karol lat 38 okolice Kalisza Wędkuję już parę ładnych lat a ponieważ mieszkam niedaleko zbiornika Murowaniec więc przeważnie tam wędkuję POZDRAWIAM Cytuj
zsunaj Napisano 6 Marca 2012 Napisano 6 Marca 2012 Witam wszystkich . Na imię mam Janusz lat 50 Mieszkam na pojezierzu Łęczyńsko- Włodawskim. Ulubiona metoda to spławik który najczęściej moczę w j. Rogóźno. Cytuj
GurskyMarcus Napisano 8 Marca 2012 Napisano 8 Marca 2012 Witam wszystkich. Mam na imię Mariusz lat 36. W 2011 zainteresowałem wędkarstwem byłem na dwóch zasiadkach karpiowych rezultaty mizerne, za dwa tygodnie wyjeżdżam do Kolumbii Brytyjskiej(Kanada) i zacząłem interesować się spinningiem i łososiami. Cytuj
JakubUrsynow Napisano 9 Marca 2012 Napisano 9 Marca 2012 WItam wszystkich. Jakub z Wawy, fan spławika i spinningu:) Cytuj
Maniusz Napisano 11 Marca 2012 Napisano 11 Marca 2012 Witam. Mam na imię Mariusz mam 26 lat i jestem z Lubuskiego pozdrawiam Cytuj
Adam s53 Napisano 11 Marca 2012 Napisano 11 Marca 2012 Mam na imie Adam, mieszkam w Parzycach niedaleko Bolesławca, wędkuję około 1,5 roku wędkuje raczej na stawach, ulubiona zdobycz lin 30cm Inne pasje motoryzacja,sport Cytuj
majki83 Napisano 11 Marca 2012 Napisano 11 Marca 2012 Witam. Mateusz lat 29 Kraków. Wędkuję "od dziecka" z dłuższą przerwą Cytuj
Luckycatch Napisano 14 Marca 2012 Napisano 14 Marca 2012 Witam serdecznie wszystkich forumowiczów! Nazywam się Jacek, mieszkam na Podlasiu. Wędkuję głównie na rzece Biebrza metodą spinningową, gruntową i spławikową. Jednocześnie chciałbym serdecznie podziękować wszystkim użytkownikom za to, że uczynili ten portal bardzo bogatym kompendium wiedzy na temat wędkarstwa. Dzięki Wam Szanowni Koledzy znalazłem odpowiedzi na wiele nurtujących mnie pytań. Cytuj
R_A_P_A Napisano 14 Marca 2012 Napisano 14 Marca 2012 witam ,imię piotr ,lat ooooo 50 ,moczykij od 40 . Ulubione miejsca to bieszczady i rejony bornego . Cytuj
Gość gaggatek Napisano 15 Marca 2012 Napisano 15 Marca 2012 Siema. Jestem Łukasz mam 19 lat i wędkuje od 14-go roku życia. Najbardziej lubię łowić na grunt w porach nocnych (ale w dzień też) w 2011 r. nabrałem doświadczenia od zawodowego wędkarza... Jestem już bardziej zaawansowany.Widzę że to forum jest pełne zapaleńców. Łowię nad J. Żywieckim Pozdrawiam Cytuj
Hak Anglerski Napisano 17 Marca 2012 Napisano 17 Marca 2012 Witam ,mam na imię Sławek,pochodzę z Łodzi,uprawiam łowienie trzecią dekadę .Pozdrawiam wędkarską brać Cytuj
bassfun Napisano 17 Marca 2012 Napisano 17 Marca 2012 Witam kolegów. Mam na imię piotrek i jestem pstrągarzem. Okazjonalnie uprawiam spławikarstwo gdy nad rzeką krzaki i komary:) Aha i coraz bardziej ubolewam nad stanem krakowskich rzek ;/ Pozdrawiam. Cytuj
rompacz Napisano 20 Marca 2012 Napisano 20 Marca 2012 Witam Z tej strony Szymon z Krakowa. Po 10 latach łowienia głównie na muchę chcę spróbować poważniej spinningu i gruntu, dlatego zarejestrowałem się na forum w poszukiwaniu porad Pozdrawiam wszystkich i taaakiej ryby w nowym sezonie! Cytuj
pershing29 Napisano 20 Marca 2012 Napisano 20 Marca 2012 witam wszystkich milosnikow wedkowania mam na imie daniel lat 29 lowie odkad pamietam mam nadzieje ze sie lepiej poznamy i podziele sie rownierz ze swoimi metodami itd. pozdrawiam i kije w reke i na lowy hej Cytuj
gregory122 Napisano 21 Marca 2012 Napisano 21 Marca 2012 Witam mam na imię Grzegorz lat 28 wędkuję od kiedy sięgam pamięcią Mieszkam w Nowym Dworze Mazowieckim . Wędkuję w dolinie trzech pięknych rzek Wisły Narwi i Wkry Mam nadzieje że bedzięcie pomocni w niektórych sprawach a i że ja bede mógł uraczyć kogoś swoją radą . Cytuj
majkel44 Napisano 21 Marca 2012 Napisano 21 Marca 2012 Witam mam na imię Michał jestem z Piły...mieszkam przy samej Gwdzie więc wiem o niej bardzo dużo wędkuje od dziecka...pozostałe pasje to motoryzacja (wyścigi KJS) , Narty (wodne i zimowe szaleństwo ) Pozdrawiam !!! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi