vspr Napisano 19 Kwietnia 2011 Share Napisano 19 Kwietnia 2011 cześć, jestem poczatkujacym rybakiem:) witam wszystkich! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mmmisiek23 Napisano 21 Kwietnia 2011 Share Napisano 21 Kwietnia 2011 Cześć wszystkim forumowiczom. W skrócie jestem Misiek , mam 30 lat i mieszkam w Białymstoku. Wędkarstwem zaraził mnie ojciec z którym to jeździłem "na rybki" od kiedy tylko dałem rady utrzymać wędkę. Każdy - no prawie - wolny czas spędzam na terenie Narwiańskiego Parku Narodowego, gdzie przemieszczam się zieloną pychówką ze spinningiem w ręku. Czasami lubię też posiedzieć z federkiem, szczególnie wiosną za jaziem. Tyle wstępu jak ode mnie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radzio57 Napisano 22 Kwietnia 2011 Share Napisano 22 Kwietnia 2011 Jestem Radek mam 28lat i tak naprawdę to dopiero zaczynam przygodę z wędkowaniem bo jak do tej pory to nigdy nie miałem na to czasu a teraz odziedziczyłem mały stawik i coraz bardziej mnie to wciąga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maju Napisano 23 Kwietnia 2011 Share Napisano 23 Kwietnia 2011 Witam wszystkich niewitanych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trout Napisano 24 Kwietnia 2011 Share Napisano 24 Kwietnia 2011 Witam,mam na imie Bartek.Moja ulubiona metoda to odległośćiówka i spinning.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janek Dzbanek Napisano 24 Kwietnia 2011 Share Napisano 24 Kwietnia 2011 Witam Jestem Januszek Wędkuję od kilku lat , ale na poważnie zabrałem się za to dwa sezony temu . Obecnie łowię na spinning i nie zanosi się na razie na zmianę w tym temacie . Po prostu inne metody są za nudne dla mnie . Żyję we Wrocławiu więc na brak łowisk nie narzekam . Najczęściej łowię w granicach miasta , ale jak tylko wygospodaruję więcej wolnego czasu , to eksploruję Odrę na całej długości od Jelcza-Laskowic do Brzegu Dolnego . Od maja do mikołaja . Od świtu do końca świata... Możecie być pewni , że zasypię Was masą trudnych pytań Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andzia Napisano 25 Kwietnia 2011 Share Napisano 25 Kwietnia 2011 Hej, mam na imię Anka. Wędkuję od kilku lat, ale tylko w wakacje na urlopie. Czyli jeden miesiąc w roku głównie na jeziorach kaszubskich. Lubie łowić na spławik. Nie trafiają mi się giganty, ale z każdej rybki się cieszę. Najbardziej podobają mi się Linki. Na spining decyduję się od czasu do czasu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
caprio23 Napisano 26 Kwietnia 2011 Share Napisano 26 Kwietnia 2011 Witam:)Na imię mi Grzesiek,licze sobie 23 lata:)Pochodze z Olsztyna.Trafiłem tutaj aby dowiedzie się czegoś więcej o połowach dużych rybek:)Bede mial napewno dużo pytań))Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martini Napisano 28 Kwietnia 2011 Share Napisano 28 Kwietnia 2011 Witam wszystkich forumowiczów! Jestem Marcin i wędkuje chyba od zawsze Jednak muszę przyznać, że ryby nie przestają mnie zaskakiwać i ciągle uczę się czegoś nowego. Moją ulubioną metodą jest spławik choć nie pogardzę również feederkiem i spinningiem. Pozdrawiam wszystkich serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Tomek O Napisano 1 Maja 2011 Share Napisano 1 Maja 2011 Witam Wszystkich forumowiczów ! Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Azdum Napisano 1 Maja 2011 Share Napisano 1 Maja 2011 Witam mam na Imię Piotrek mam 21 i studiuje ale mam nadzieje że znajdę czas na nasze wspólne hobby pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ggonia85 Napisano 2 Maja 2011 Share Napisano 2 Maja 2011 Witam wszystkich, mam na imię Gosia, mam 25 lat i wędkuje od paru lat, głównie na jeziorach na spławik... choć ostatnio trochę rzeka Warta... jestem z Poznania... Pozdrawiam wszystkich. Gosia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lachman93 Napisano 3 Maja 2011 Share Napisano 3 Maja 2011 Witam wszystkich Na imię mam Patryk Mieszkam w Kędzierzynie-Koźlu Wędkuje już pare lat Najbardziej mnie raduje wędkowanie tyczką i feederkiem Cały czas się kształce i próbuje odkrywać nowe tajniki wędkarstwa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel33 Napisano 3 Maja 2011 Share Napisano 3 Maja 2011 Witam, Nazywam sie Paweł, mieszkam w okolicy Legionowa nad Zalewem Zegrzyńskim. Wędkarstwem interesuję się od wielu lat, moją ulubioną techniką jest spinningowanie. Pozdrawiam Wszyskich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek. Napisano 3 Maja 2011 Share Napisano 3 Maja 2011 Witam wszystkich serdecznie. Łowię rybki od 30 lat głównie na spławik i pickery, oraz trochę spinning. Sporo czasu nad wodą spędziłem przez te wszystkie lata, i niejedną rybkę mam na rozkładzie. Życzę samych przyjemności nad wodą dla wszystkich kolegów po kiju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bolesław Napisano 4 Maja 2011 Share Napisano 4 Maja 2011 Witam wszystkich jestem tu nowy a wędkuję od ośmiu lat Moim marzeniem jest sum taki przynajmniej po trzydziestce . Nie żebym był głodny no chyba że sukcesu Tak naprawdę większość zdobyczy wypuszczam i wszystkich do tego namawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
the_elite Napisano 4 Maja 2011 Share Napisano 4 Maja 2011 Witam , jestem Karol mam prawie 16 lat ,pochodzę ze Starych Prus (taka wiocha miedzy Stargardem Gd. a Czerskiem) wędkuje już około roku głównie na spławik i spining czasami na żywca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bluu Napisano 6 Maja 2011 Share Napisano 6 Maja 2011 Witam Powracam do wędkowania po paru latach przerwy. Kartę wędkarską mam od 1982roku. Przerwa więc jest dość duża,no i......dość dużo się zmieniło. Pierwszą wędkę jaką kupiłem to kij z bambusa . Teraz zaczynam od feederów i bolonki. O rany.... jakie nazwy! ;-D pozdrawiam ze Stargardu Szczecińskiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unises Napisano 8 Maja 2011 Share Napisano 8 Maja 2011 Pierwszą wędkę jaką kupiłem to kij z bambusa . Teraz zaczynam od feederów i bolonki. O rany.... jakie nazwy! ;-D Przyjmij to na klatę , bez egzaltacji z tego co pamiętam jak kiedyś (nawet jeszcze w końcówce lat 80 tych) podczas rozmowy padło stwierdzenie; łowie na spining.., to też jeszcze co poniektórzy wytrzeszczali gały, jak byś był 'Pan Zagranica' Przy okazji witam na forum bluu Ciebie, i wszystkich "Nowych" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomik Napisano 8 Maja 2011 Share Napisano 8 Maja 2011 Również witam wszystkich nowych uzytkowników I przypominam, że forum jest tak skonstruowane, że można pisać także w innych tematach Do czego szczególnie zachęcam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kowal82 Napisano 9 Maja 2011 Share Napisano 9 Maja 2011 Witam wszystkich "po kiju" Płock się kłania. Wędkuje od 8 roku życia. Ostatnio troszkę mniej, ale najwyższy czas nadrobić straty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radek t. Napisano 9 Maja 2011 Share Napisano 9 Maja 2011 Witam.Pochodze Ciechocinka.Lowie juz na oko z 18 lat,z malymi przerwami.Glownie grunt i spining.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalw Napisano 11 Maja 2011 Share Napisano 11 Maja 2011 Cześć. Jestem Michał - wędkuje już od parunastu lat... raczej bez wielkich okazów... lubię spławik i picker... wędkuje głównie na jeziorach wokół Poznania...lub dalej na wakacyjnych wyjazdach... no i trochę na dorszach w Kołobrzegu. Co tam jeszcze... forum przeglądam już od paru lat i korzystam z Waszych porad... lecz dopiero teraz postanowiłem się zarejestrować. To chyba tyle na początek. Pozdrawiam wszystkich serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robal Napisano 12 Maja 2011 Share Napisano 12 Maja 2011 michalw, witam serdecznie kolegę z Poznania , jak i pozostałych nowych userów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raczej Napisano 12 Maja 2011 Share Napisano 12 Maja 2011 witam wszystkich. Warszawa + okolice, pozdrawiam wędkarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi