RFA Napisano 23 Lutego 2008 Share Napisano 23 Lutego 2008 Witam wszystkich, mam na imię Rafał, 16 lat, mieszkam w OSW i tam chodzę do szkoły (3LO). Wędkuje dopiero rok, robie to bardzo amatorsko i narazie bez żadnych większych sukcesów. Interesuje się oczywiście wędkarstwem, dziewczynami , tenis ziemny, siatkówka, F1 i muzyką. To by było na tyle o mnie. P.S. Nie śmiejcie sie z mojej niewiedzy POZDRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karolik Napisano 23 Lutego 2008 Share Napisano 23 Lutego 2008 Witam wszystkich forumowiczów! Mam na imię Karol Pochodzę z okolic Wrocławia. Wędkuję od 6 roku życia. Od jakichś 8 lat głównie spining. Ulubione łowiska to Bystrzyca, Kaczawa, Odra, Czarna Woda i Mietków. Zainteresowania to przede wszystkim wędkarstwo botanika, fotografia i wszystko co z przyrodą związane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unises Napisano 23 Lutego 2008 Share Napisano 23 Lutego 2008 Witam Serdecznie Wszystkich Entuzjastów, Amatorów i Zawodowców ps. Hey RFA zmień sobie motto pod nickiem, bo za to, możesz zebrać "plaskacza" na starcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RFA Napisano 23 Lutego 2008 Share Napisano 23 Lutego 2008 Unises sory za ten podpis ... ale przyzwyczajenia z innego forum POZDRO P.S. Tak chyba może byc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaross Napisano 23 Lutego 2008 Share Napisano 23 Lutego 2008 Witam serdecznie wszystkich nowych uzytkownikow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macio343 Napisano 24 Lutego 2008 Share Napisano 24 Lutego 2008 CZEŚĆ nazywam się Maciek i mieszkam w Rudzie Ślaskiej wędkuje od 3 lat i jestem początkującym spinngistą moją ulubioną mtodą łowienia jest spinnig POZDRAWIAM WSZYSTKICH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 24 Lutego 2008 Share Napisano 24 Lutego 2008 Kolejny imiennik Witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fish_Hunter Napisano 25 Lutego 2008 Share Napisano 25 Lutego 2008 Witam Wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
januszwol Napisano 25 Lutego 2008 Share Napisano 25 Lutego 2008 witam jestem początkującym łowcą . jestem z okolic niska nad sanem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandigo Napisano 26 Lutego 2008 Share Napisano 26 Lutego 2008 WITAM WSZYSTKICH FORUMOWICZÓW SERDECZNIE!!!! NAZYWAM SIĘ JAKUB MAM 27LTA I MIESZKAM W KRAKOWIE WĘDKUJE NA POWAŻNIE 8 LAT NIESTETY BEZ SZCZEGÓLNYCH OSIĄGNIĘĆ MOJE ULUBIONE METODY TO GRUNT I SPŁAWIK OD 2 LAT ODKRYWAM SPINING ULUBIONE ŁOWISKA TO WISŁA ,DUNAJEC JEZIORO ORAWSKIE KRYSPINÓW I BRZEGI ULUBIONE RYBKI KAZDA KTORA MA POWYZEJ 5CM I JEST NA MOIM HACZYKU. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 26 Lutego 2008 Share Napisano 26 Lutego 2008 Witam wszystkich niewitanych mandigo błagam wyłącz Caps Lock'a bo pisanie dużymi literami odbierane jest w sieci jakbyś się wydzierał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
element52 Napisano 26 Lutego 2008 Share Napisano 26 Lutego 2008 NAZYWAM SIĘ JAKUB MAM 27LTA I MIESZKAM W KRAKOWIE Witam imiennika Mieszkam w okolicach Krakowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madrej Napisano 26 Lutego 2008 Share Napisano 26 Lutego 2008 witam wszystkich mam na imię paweł mam16lat łowie od 4lat z tatą najchętniej łowie na spining na zbiorniku jeziorsko i rzece po niżej czasami jeżdzimy gdzieś indziej kilka razy bylem na dorszu. najczęściej łowie bolenie okonie sandacze(rekord 3.70kg 70 cm) po za tym nie mam zadnych większych rekordów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
voivod Napisano 26 Lutego 2008 Share Napisano 26 Lutego 2008 Strzałka . Daniel z Gliwic lat 35, wędkuję od szkoły podstawowej. Od czterech lat na karpiowym szlaku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Astarot Napisano 26 Lutego 2008 Share Napisano 26 Lutego 2008 Witam, Łukasz lat 21 studenta z okolic wa-wy sie kłania i pozdrawia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jmk81 Napisano 26 Lutego 2008 Share Napisano 26 Lutego 2008 Witam imiennika Również witam imiennika jak i wszystkich nowo przybyłych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 27 Lutego 2008 Share Napisano 27 Lutego 2008 Witam wszystkich nowych a szczególnie Daniela, z którym miałem przyjemność spotkać się "na żywo" w Rybniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anonymous Napisano 27 Lutego 2008 Share Napisano 27 Lutego 2008 Witam Wszystkich jestem nowy mam 38 lat mieszkam w szczecinie napaliłem się strasznie na wędkowanie na morzu z kutra w sobotę pierwsza wyprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adiemusek Napisano 27 Lutego 2008 Share Napisano 27 Lutego 2008 Z tej strony Zielona Góra, 23 lata na karku, łowię od kilku lat na rzekach i jeziorach. Róznymi metodami. Za wyjątkiem żywcówki której nie uznaje:> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomik Napisano 27 Lutego 2008 Share Napisano 27 Lutego 2008 Witam wszystkich bardzo serdecznie. Witam Wszystkich jestem nowy mam 38 lat mieszkam w szczecinie napaliłem się strasznie na wędkowanie na morzu z kutra w sobotę pierwsza wyprawa Tym po raz trzeci lub kolejny przypominam, że na forum nie ma konieczności posiadania wielu kont i przebywania pod wieloma postaciami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojciech_z Napisano 2 Marca 2008 Share Napisano 2 Marca 2008 Witam, Południowa Wielkopolska, ryb mało ale pasja od dzieciństwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rado90 Napisano 2 Marca 2008 Share Napisano 2 Marca 2008 Witam wszystkich, mam na imię Radek, jestem z Płocka, mam 18 lat, łowię od lat dziesięciu przede wszystkim na spławik oraz na grunt ale mam zamiar zacząć zabawę ze spinningem(oczywiście gruntu i spławika nie rzucę)... rekordami się nie chwalę gdyż wędkuję dla przyjemności i relaksu... POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jmk81 Napisano 2 Marca 2008 Share Napisano 2 Marca 2008 Witam wszystkich Witamy witamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filip2429 Napisano 2 Marca 2008 Share Napisano 2 Marca 2008 Witam wszystkich wędkarzy. Nazywam się Marcin i mieszkam w Siedlcach. Wędkuje dość rzadko ale uwielbiam to Moją ulubioną metodą jest chyba grunt. Liczę na pomoc innych w rozszerzaniu mojej małej wiedzy wędkarskiej Do tej pory najlepsze efekty i przygody wędkarskie miałem nad jeziorem Solińskim. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hexman Napisano 2 Marca 2008 Share Napisano 2 Marca 2008 filip2429, witaj! Na forum znajdziesz odpowiedzi na wszystkie swoje pytania, jeżeli nie znajdziesz to załóż nowy temat a postaramy Ci się wszyscy pomóc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi