RSM Napisano 11 Stycznia 2018 Share Napisano 11 Stycznia 2018 Dzisiaj miałem zaledwie pół godziny nad wodą. Spacerowałem niedaleko Jaceena, poniżej mostu na żernikach. Woda trudna do "czytania" : Ale udało się coś wydłubać. 28 cm. Wreszcie nie jestem na 0 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bacyk Napisano 12 Stycznia 2018 Share Napisano 12 Stycznia 2018 Panowie, przypominam: może dzisiaj być "grubo" 😎 http://m.filmweb.pl/video/zwiastun/nr+1-44940 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bacyk Napisano 12 Stycznia 2018 Share Napisano 12 Stycznia 2018 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
McGregor Napisano 12 Stycznia 2018 Share Napisano 12 Stycznia 2018 No ładnie tu się dzieje Ja dopiero w środę opłacę kartę w swoim kole. I ruszam nad wodę. Podsumowania za rok 2017 nie robiłem, ponieważ Ślęzę odpuściłem zupełnie w drugiej połowie 2017 roku. Pozdrawiam wszystkich Ligowców! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 12 Stycznia 2018 Share Napisano 12 Stycznia 2018 Łagodna zima i wczesna wiosna, to dobry czas na poznawanie ślumpy. Jeżeli ktoś będzie odkładał na później, to rzeczka przegra z atrakcyjniejszymi wodami. Tu nie ma złudzeń. Zacznie się czas na jazie, szczupaki, sumy i pozamiatane. Ci, co teraz punktują robią bardzo dobry ruch. Gdy uzbiera się baza, to pozostanie tylko od czasu do czasu spróbować wyśrubować wynik. W styczniu 7 punktujących? Tego jeszcze nie grali:) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RSM Napisano 12 Stycznia 2018 Share Napisano 12 Stycznia 2018 Dzisiaj ponownie pół godzinki. Rzeka bez zmian: Ale ryba urosła kilka cm: Klenik 32cm na 2" kajtka czarno czerwonego. Niestety nie dam rady się z wami dzisiaj spotkać. Nie mam z kim brzdąców zostawić. Miłej zabawy. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peekol Napisano 12 Stycznia 2018 Share Napisano 12 Stycznia 2018 @RSM jeszcze kilka wyjść i będzie 50 1 godzinę temu, RSM napisał: Niestety nie dam rady się z wami dzisiaj spotkać. Nie mam z kim brzdąców zostawić. Miłej zabawy. Żałuj Ja właśnie jestem w drodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MARCIN82 Napisano 13 Stycznia 2018 Share Napisano 13 Stycznia 2018 Dzięki Panowie za spotkanie! Popili pogadali a teraz nad wodę Załączam także taką nowinkę PZW http://www.pzw.org.pl/wroclaw/wiadomosci/162950/60/ubezpieczenie_wedkarzy 1 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gryzon Napisano 13 Stycznia 2018 Share Napisano 13 Stycznia 2018 Dziękuję również za spotkanie. Było super frekwencja ogromnaza chwile Rejs będzie za mały. Jak zwykle opuściłem lokal mądrzejszy. Pozdrawiam wszystkich do następnego razu. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wasyl1968 Napisano 13 Stycznia 2018 Share Napisano 13 Stycznia 2018 jak zwykle człowiek uczy się całe życie. 😉 atmosfera bardzo luźna i otwarta dużo opowiadań , opisów i porad 😁 tylko przydał by się parytet 😁 bo z zewnątrz to wyglądało trochę na " błękitną ostrygę " 😉 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peekol Napisano 13 Stycznia 2018 Share Napisano 13 Stycznia 2018 Ja też dziękuję! Naprawdę miło było znowu Was spotkać i poznać nowe twarze. Tym razem było naprawdę gruuubo Frekwencja super a najwytrwalsi spędzili na wędkarskiej 'bajerze' przeszło dziewięć godzin! - ja ochrypłem  Ps. Patryk dzięki za podwózkę, jesteś Wielki! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Booryss Napisano 13 Stycznia 2018 Share Napisano 13 Stycznia 2018 Wczoraj 99% z nas wprowadziło element baśniowy aby opowieści były jeszcze bardziej kolorowe i ciekawe😎 Dziś trochę późno ale jednak odparowywujemy alko nad wodą w składzie Ja Baca Odys Jarosław 😎 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wasyl1968 Napisano 13 Stycznia 2018 Share Napisano 13 Stycznia 2018 mam prośbę do kolegi który pokazywał mikro agrafki ( te do 4 kg. ) wrzuć zdjęcie opakowania będę zobowiązany 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 13 Stycznia 2018 Share Napisano 13 Stycznia 2018 Mam nadzieję, że wszyscy wrócili zadowoleni ze spotkania. REJS PUB został całkowicie opanowany przez wędkarzy. Dziękuję za rezerwację, za prezenty, za przybycie i zrobienie rekordowej frekwencji. Była też okazja pogratulować zwycięzcy Ligi Ślęzy 2017. Jacolan, jesteś wielki!:) Dyplom dla Jacka wykonał Piotr ( z lewej strony). Tradycyjnie poleciały gadżety wędkarskie do kapelusza. Nie mam zdjęć wszystkich upominków, ale kilka udało się zrobić. Jak się spotkają twórcy woblerów, to wiadomo, że wióry polecą;) I coś, co mnie się przydarzyło. Okazuje się, że pewna grupa, której przywódcą jest... chce koniecznie usadzić mnie na krzesełku.:))) Przyda się, dziękuję:) ale kukurydzę zabiorę na jeden z wypadów i będę Ci kolego nęcił nią lipienie:))) 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Odys80 Napisano 13 Stycznia 2018 Share Napisano 13 Stycznia 2018 @Booryss w znakomitym nastroju po wczorajszo/dzisiejszym spotkaniu Haczykowców, modli się o pierwsze ryby. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marienty Napisano 13 Stycznia 2018 Share Napisano 13 Stycznia 2018 Kolejne super spotkanie. Cieszę się, że udało mi się pojawić chociaż na chwilę. Nawet nie zdążyłem pogratulować koledze @jacolan - zrobię to przy najbliższej okazji. Wobler do kapelusza też nie zginie. Do zobaczenia nad wodą! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Booryss Napisano 13 Stycznia 2018 Share Napisano 13 Stycznia 2018 11 minut temu, Odys80 napisał: @Booryss w znakomitym nastroju po wczorajszo/dzisiejszym spotkaniu Haczykowców, modli się o pierwsze ryby. I ta skuteczna motoda dała dziś kilka rybek 😎 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ESSOX Napisano 13 Stycznia 2018 Share Napisano 13 Stycznia 2018 53 minuty temu, Odys80 napisał: @Booryss w znakomitym nastroju po wczorajszo/dzisiejszym spotkaniu Haczykowców, modli się o pierwsze ryby. Jak wędkarz z Czarnobyla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RSM Napisano 13 Stycznia 2018 Share Napisano 13 Stycznia 2018 Spotkanie inspirujące zacząłem przygotowania do robótek ręcznych: Pozdrawiam. Dzięki wszystkim za rady, opinie i opowieści. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gryzon Napisano 13 Stycznia 2018 Share Napisano 13 Stycznia 2018 46 minut temu, RSM napisał: Spotkanie inspirujące zacząłem przygotowania do robótek ręcznych: Pozdrawiam. Dzięki wszystkim za rady, opinie i opowieści. Super pomoc tez taki mam. Ale problemem jest futerko które przestaje trzymać. Zamów se same futerko samozaciskowe jak w wiertarce i bedzie sam cud miód malia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oldBolo Napisano 13 Stycznia 2018 Share Napisano 13 Stycznia 2018 Przyłączam się do podziękowań za fajne spotkanie. (dziś cztery brania - dwa na brzegu ale krótkie na suchą) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacolan Napisano 14 Stycznia 2018 Share Napisano 14 Stycznia 2018 Miło było szybko się skończyło. Jak się kładłem do łóżka to chwilę później rodzinka się budziła. Patryk brawo Ty! Dzięki! Teraz atak nad wodę czas rozpocząć. Tzn.przeczekać niekorzystne warunki pogodowe Statuetka stoi na komodzie. Mam nadzieję, że każdy idąc nad wodę pomyśli o tym co tam jest napisane 22 godziny temu, wasyl1968 napisał: mam prośbę do kolegi który pokazywał mikro agrafki ( te do 4 kg. ) wrzuć zdjęcie opakowania będę zobowiązany 😉 Tak wyglądają: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artxyz Napisano 14 Stycznia 2018 Share Napisano 14 Stycznia 2018 23 godziny temu, Booryss napisał: Co to za rzeczka? Pamiętam podobną z lat 90tych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wasyl1968 Napisano 14 Stycznia 2018 Share Napisano 14 Stycznia 2018 dzięki Jacolan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tom@ha Napisano 14 Stycznia 2018 Share Napisano 14 Stycznia 2018 2 godziny temu, artxyz napisał: Co to za rzeczka? Pamiętam podobną z lat 90tych. tak, jest duże prawdopodobieństwo, że to TA rzeczka, o której myślisz. Serio 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi