Skocz do zawartości
Dragon

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Anonymous
Napisano

Piękne Klenie Winko !

dzięki Tobie i ja zdobyłem pare punktów doświadczenia, dzisiaj udalo mi sie w końcu skoczyć na chwilkę nad rzeczkę bo tylko ciągle te jeziora i jeziora. Kleń oczkował aż miło ale mimo biczowania wody i miejscówek na okrągło nie udało mi sie skusić go na żadnego z moich woblerków, ani na sieki ani na bromby lipińskiego, na razie innych nie mam, choć MAYBUG wlasnie mi przyszedł ;D. Dopiero poczciwa obrotówka dała radę - ale ja im jeszcze kiedyś pokażę ;)

najważniejsze ze mam swojego pierwszego klenia w tym roku i to nawet taki już ładniutki ;)

a331c4eb89121e2fcbd274d.450x450.jpg

przynęty na klenia   Dragon
  • Odpowiedzi 181
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Gość Rapa-man
Napisano

Pankowaty,jak już mowiłem dzisiaj nad wodą zajebista płoć,ja niestety dzisiaj na zero,ale 2 fajne branka były :)

Napisano

Winko znowu zaczynasz czarować :cool: i piękne klenie prowokujesz.

pankowaty teraz, to dopiero będzie problem poprawić PB.

Dzisiaj półtorej godziny za sandaczem na Odrze i zero brań.

Napisano

z 40 na 41 czekałem rok bez 4 dni (w ,moim przypadku to jakieś 150 wypadów na ryby), mam nadzieję, że uda się pobić ten rekord w mniej niż 10 lat :)

Napisano
z 40 na 41 czekałem rok bez 4 dni (w ,moim przypadku to jakieś 150 wypadów na ryby), mam nadzieję, że uda się pobić ten rekord w mniej niż 10 lat :)

Na urlop za rok udaj się nad Zalew Wiślany tam będziesz mieć gwarantowane rekordy okonia i płoci, nie wspominając o węgorzu :oops:

Ja przez weekend odpocznę od wędkowania, ale od poniedziałku musowy wypad na jesienne leszcze, bo bardzo, ale to bardzo chodzi za mną drgająca szczytówka :lol:

No i oczywiście gratki dla tych co połowili!

Napisano
Efekt to kilka lipieni.

Piękna sztuka - Ryba którą niestety oglądam tylko w programach wędkarskich :mrgreen:

Ja dziś biegałem po Rudawie - od wlotu do Wisły w górę do 3 mostu.

Efekt 1 spięty kleń pod nogami :roll:

Napisano

Dzisiejszy wypad na ryby kończy mój półtoratygodniowy urlop z wędką :( Dziś brania były raczej rzadkie, ale udało się trafić płotkę 32cm. Urwałem też jedną która mogła być porównywalnych rozmiarów do mojego rekordu (41cm) - i tu dałem ciała bo ryba uciekła ewidentnie z powodu mojego błędu przy holu... Na osłodę trafił się jaź 34 cm:

dsc00068hgc.jpg

Co ciekawe - w pyszczku miał drugi haczyk z przyponem, który owinął się wokół mojego. Można więc powiedzieć, że miał farta że go złowiłem, bo wyciągnąłem mu ten haczyk.

Napisano

Dzisiaj nad wodą efekty słabe, kilkanaście niedużych okoni i kilka mini-sandaczyków, jendak widok pięknej złotej jesieni rekompensuje brak dobrych wyników ;)

94514074.jpg

21616691.jpg

Napisano
Efekt to kilka lipieni.

Piękna sztuka - Ryba którą niestety oglądam tylko w programach wędkarskich :mrgreen:

na co łowiłeś ?miałeś obrotówkę DAM Effezet nr 4 srebną w czerwone paski?
Napisano

Dzisiaj poleciałem chwile na okonie i trafił się jeden 28cm. Chyba wreszcie przełamałem złą passę bo to już drugi wypad z rzędu którego nie kończe o kiju czy z mikro okonkiem. Zdjęcia wstawie kiedyś jak bedę miał czas razem z resztą z tego miesiąca.

Napisano
Efekt to kilka lipieni.

Na lipienie "killer" mówisz?! ...moze lepiej 5tka lub musky killer

Gość Anonymous
Napisano

dzisiaj tak z 12 okoni, głównie drobnica ale trafily sie i takie średniaczki. Za to zrobiłem chyba z 10 kilometrów pieszo i znalazłem kilka ciekawych miejscówek do obłowienia "na zaś" za szczupakiem. Moze jeszcze w tym roku.

Napisano

dzisiaj 3h za sandaczem ja 4 pstryknięcia kumpel też miał kilka i ładny sandacz mu zlaz tzn "usiadł sobie w kamieniach: :lol::neutral: a już myśleliśmy że fatum braku ryby sie przełamie :mrgreen::lol:

Napisano

Niestety coś podobnego. Srebrna w czerwone kropy. Effezeta zamówiłem i ciagle czekam na przesyłkę :neutral:

Napisano

Dziś 5h ze spiningiem nad Wisła. Pierwsza miejscówka kilka rzutów i branie za braniem - okonie :)

Dziś królowały gumki :mrgreen: Na blaszkę zero podbicia.

Największy jaki dziś wpadł to 26 cm.

521c4532515b839c.jpg

Napisano

Wędkowaliśmy z kolegą w niedziele od godz. 7 rano do ok 11.30. Padł okoń równe 30cm i szczupaczek 56cm. Szczupak skusił się na obrotówkę w wersji long z karbowanym skrzydełkiem, natomiast okoń na gumę relaxa ohio na główce 8g z opadu.

(zdjęcia sprzeczne z regulaminem wstawiania zdjęć na forum.Admin)

Napisano
Wędkowaliśmy z kolegą w niedziele od godz. 7 rano do ok 11.30. Padł okoń równe 30cm i szczupaczek 56cm. Szczupak skusił się na obrotówkę w wersji long z karbowanym skrzydełkiem, natomiast okoń na gumę relaxa ohio na główce 8g z opadu.

Pewnie się czepiam ale... zdięcie ze szczupakiem jeszcze ujdzie ale ten okoń...

Co by nie było off-topu, niedzielne spiningowanie na Odrze na zero.

Gość Rapa-man
Napisano

zdjęcie masakraaaaaaaaaaaaa....dzisiaj starorzecze efekt jeden leszczyk 20cm,słabiutko :evil:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Dodaj link lub baner - >

Polecamy

TOKAREX - super oferta pontonów firm Honda, Bush, Fiord, Kolibri, YRT, CHINEE oraz silniki i akcesoria do nich
Dragon
https://www.iparts.pl/
Pomocnik wędkarza
przewodnicywedkarscy.pl
Blog Zwędkowani
TOKAREX - super oferta pontonów firm Honda, Bush, Fiord, Kolibri, YRT, CHINEE oraz silniki i akcesoria do nich

Pontony - TOKAREX - super oferta pontonów firm BUSH, Fiord, YRT i HONDA

Akumulatory żelowe i AGM; Zamów online! do łodzi, jachtów, silników, echosond itp.
www.akumulatory-zelowe.pl

Dodaj link lub baner - >

Partnerzy

Corona-fishing.pl - sklep wędkarski

Telefony, smartfony, tablety - jaki kupić, jaki wybrać?

• Ostatnio przeglądający

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.