Gość wobler129 Napisano 8 Marca 2008 Share Napisano 8 Marca 2008 Wymieniłem się z kolegą i mam 2 niemieckie gumy - super miękkie - jeszcze takich nie widziałem A jak świetnie pracują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
policja997997 Napisano 8 Marca 2008 Share Napisano 8 Marca 2008 a ja zakupilem wedeczke Konger Carbomaxx Tele Float Combo Travel 4,10m kołowrotek; KONGER IMPERIAL FIGHTER 520 HAMULEC WALKI Haczyki.10 Paczke pinek Podbierak;teleskopowy 2m wage do 22kilo na rybki:D:Dwraz z metrówka Siatka wędkarska 35x100cm Konger i komplet 10 spławików Plus drobne dodatki stoperki przypon zyłka w planach jeszcze zaneta niestety tylko dwa obrazki sie zmiesciły:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 8 Marca 2008 Share Napisano 8 Marca 2008 wage do 22kilo na rybki Kurcze - to na te tegoroczne rybki za małą górną granicę ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
policja997997 Napisano 9 Marca 2008 Share Napisano 9 Marca 2008 a no tez tak własnie myslałem:D:D mozecie polecic mi jakis dobry spining kijeczek najlepiej kongera do 100 120 z kołowrotkiem tez najlepiej konger:D pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomaso1973 Napisano 12 Marca 2008 Share Napisano 12 Marca 2008 Witam a o to mój zakupik na sezon , jeszcze nie rozpoczołem. Kołowrotek: Shimano Twin Power 4000 XT-RA Wędeczka: Shimano Technium DF AX 270ML Niestety sprzęt używany ,nowy trochę drogi jak na mnie, ale w idealnym stanie , mam nadzieję że mi trochę posłuży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
galuch Napisano 12 Marca 2008 Share Napisano 12 Marca 2008 KONIEC ZAKUPÓW (głównych) Dzisiaj ostatnią rzeczą jaką kupiłem były ciężarki 70, 100 i 121g różnych kształtów. MOŻNA JUŻ ŁOWIĆ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martinezg Napisano 12 Marca 2008 Share Napisano 12 Marca 2008 A ja dzisiaj kupiłem kręcioła Abu cardinal 305 FR i zadowolony wróciłem do domu. W domu nawinąłem nowiutką żyłeczkę na nowy kołowrotek i na moje nieszczęście okazało się że nierówno nawija żyłkę na szpule :/ jutro czeka mnie ponowna wizyta w sklepie z reklamacją:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
galuch Napisano 12 Marca 2008 Share Napisano 12 Marca 2008 W domu nawinąłem nowiutką żyłeczkę na nowy kołowrotek i na moje nieszczęście okazało się że nierówno nawija żyłkę na szpule :/ jutro czeka mnie ponowna wizyta w sklepie z reklamacją:/ POdobno te modele tak mają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patbaj Napisano 12 Marca 2008 Share Napisano 12 Marca 2008 Ja tez już prawie zakończyłem swoje zakupy, parę woblerków dokupiłem, wkońcu zdecydowałem się na nowe wodery jeszcze tylko plecionka PP została do zakupu i szpula do Spro Blue Arc 730 (moze wie ktoś gdzie ją kupić?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzech76 Napisano 12 Marca 2008 Share Napisano 12 Marca 2008 Witam! Kupiłem dzisiaj spina TD Silver Edition 2.70 cw 10-28 (zamiast Pike). Akcja jak w pike tylko lepszy osprzęt. Dla mnie to jest nr 1 w spinningach do 300zł. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martinezg Napisano 13 Marca 2008 Share Napisano 13 Marca 2008 dzisiaj kupiłem wędkę York safari carp 360/2,75 oraz żyłkę Trabucco 0.30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lary Napisano 13 Marca 2008 Share Napisano 13 Marca 2008 upiłem dzisiaj spina TD Silver Edition 2.70 cw 10-28 (zamiast Pike) Można wiedzieć ile dałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 13 Marca 2008 Share Napisano 13 Marca 2008 Genialny wędkarski towar - myślę, że warto wyłożyć parę złotych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lary Napisano 13 Marca 2008 Share Napisano 13 Marca 2008 Genialny wędkarski towar - myślę, że warto wyłożyć parę złotych Też jestem tego samego zdania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzech76 Napisano 13 Marca 2008 Share Napisano 13 Marca 2008 upiłem dzisiaj spina TD Silver Edition 2.70 cw 10-28 (zamiast Pike) Można wiedzieć ile dałeś? Witaj Lary! Kosztował mnie 280zł (po rabacie). Sklep u mnie w mieście. Naprawdę fajny kijek. Warto go przynajmniej sprawdzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozi Napisano 13 Marca 2008 Share Napisano 13 Marca 2008 To ja też się pochwalę. Tym razem kołowrotek z przeznaczeniem do matchówki. Cena - 114 pln Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sandacz Napisano 14 Marca 2008 Share Napisano 14 Marca 2008 Do mnie przyszla dzis kasiazka "Sztuka lowienia ryb w rzece" Jacka Jozwiaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 14 Marca 2008 Share Napisano 14 Marca 2008 Jacka Jozwiaka Zawdzięczam mu wiele rzeczy. Dowiedziałem się także, że wędkuje bardzo mało - nie wiem czy ze względu na zdrowie, czy po prostu "wyrósł" z tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_barti_ Napisano 14 Marca 2008 Share Napisano 14 Marca 2008 Drobne rzeczy, typu żyłeczki, haczyki, spławiki, gumy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
egonix Napisano 14 Marca 2008 Share Napisano 14 Marca 2008 szpula do Spro Blue Arc 730 (moze wie ktoś gdzie ją kupić?) Poszukaj na allegro. Ostatnio gość miał za 30 czy 40 złociszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patbaj Napisano 14 Marca 2008 Share Napisano 14 Marca 2008 Poszukaj na allegro szukam cały czas... A moze ktoś wie gdzie jest serwis autoryzowany SPRO, i może macie do nich numer telefonu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keri Napisano 14 Marca 2008 Share Napisano 14 Marca 2008 szukam cały czas... masz i tu parę szpulek ; http://allegro.pl/search.php?string=spro+szpula&us_id=5020616&country=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marewel Napisano 14 Marca 2008 Share Napisano 14 Marca 2008 W końcu wymarzona wędka: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 14 Marca 2008 Share Napisano 14 Marca 2008 Ja dziś zamówiłam sobie młynek Shimano Alivio 2500RB... Do kompletu oczywiście spin Shimano AX Hyperloop 2.4 5-20g, w tym miejscu serdecznie dziękuję mańkowi za wymacanie go i polecenie na pstrągowanie oraz romanowi gawlas za wystawienie pozytywnej opinii i wybicie z głowy innego zakupu Jak tylko paczka przyjdzie nie omieszkam poinformować o pierwszych wrażeniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keri Napisano 14 Marca 2008 Share Napisano 14 Marca 2008 Ja dziś zamówiłam sobie młynek Shimano Alivio 2500RB...Do kompletu oczywiście spin Shimano AX Hyperloop 2.4 5-20g, Shimano rządzi widzę niech Ci dobrze służy.Taaaaaaaaaaaaaakich pstrągów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi