edmund Napisano 8 Czerwca 2008 Share Napisano 8 Czerwca 2008 http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/dc7c6c63f7125e15.html dostałem od kolegi i nie wiem do czego to służy na pewno do wędkowania Edmund Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supersobi Napisano 8 Czerwca 2008 Share Napisano 8 Czerwca 2008 Cieżarki rzutowe... do sportowego rzucania "na trawie" (na odległość, do celu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ESSOX Napisano 9 Czerwca 2008 Share Napisano 9 Czerwca 2008 Flagę " POLSKA 2008 "...................................fajnie bo 10 piw dawali gratis ........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes D. Napisano 9 Czerwca 2008 Share Napisano 9 Czerwca 2008 Piora i haczyki na moje tajne killerki do bocznego troka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sandacz Napisano 9 Czerwca 2008 Share Napisano 9 Czerwca 2008 zylka Trabucco T-Force Feeder zestaw srucin 120g 10 kretlikow 3 dychy poszly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homegeon Napisano 9 Czerwca 2008 Share Napisano 9 Czerwca 2008 *Obrotówka Blue Fox Vibrax 1 - 4g *Obrotówka Mepps Black Furry 1 *2x Wobler Gloog Hektor 3.5cm *2x Stalki Konger SteelFlex *7szt Twisterków -------------------------------------------- = 47.1 pln Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
edmund Napisano 10 Czerwca 2008 Share Napisano 10 Czerwca 2008 http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/8ca70e8e5f19f8f1.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/91852e5260237f99.html latarka z biedronki 19.99zeta diody 9 bateri AA lub akumulatory ale swieci na trzech bateriach Edmund Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 11 Czerwca 2008 Share Napisano 11 Czerwca 2008 a ja kupiłem dwie te wypasione gumy javallon imakatsu 16 cm prosto z japoni podobno, kiedy zobaczyłem jak zachowują się w wodzie nie mogłem się oprzeć chociaż 16 zł za jedną + haczyki po 3,50 no i koszt przesyłki mam nadzieje że było warto....... bo jak zerwe przy pierwszym wyjezdzie to nie wiem co zrobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homegeon Napisano 11 Czerwca 2008 Share Napisano 11 Czerwca 2008 to wejdziesz po nie do wody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maju Napisano 11 Czerwca 2008 Share Napisano 11 Czerwca 2008 kołowrotek robinson cetus żyłkę robinson tanaka(0.22) zanętę sensas bremes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homegeon Napisano 13 Czerwca 2008 Share Napisano 13 Czerwca 2008 Shimano Stradic 4000 FI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jeux Napisano 13 Czerwca 2008 Share Napisano 13 Czerwca 2008 widze zę zakupy extra mnie na takie nie stać ja jak bym mógł to przeznaczył bym jeden procent na jakieś cele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
retro Napisano 13 Czerwca 2008 Share Napisano 13 Czerwca 2008 Kij Cupido Scandica 240cm 10-30g Kolowrotek Mikado Temtation Plecionka Jaxon 0,12 Blacha Cupido Lota Holo Wahadlowka Jaxon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stu6-60 Napisano 13 Czerwca 2008 Share Napisano 13 Czerwca 2008 Homegeon, wyglada niezle a zwlaszcza "korba" . Pozdro-Radek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homegeon Napisano 13 Czerwca 2008 Share Napisano 13 Czerwca 2008 Osobiście wolałbym podwójną solidną korbkę ale nie ma co wybrzydzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojciech Napisano 13 Czerwca 2008 Share Napisano 13 Czerwca 2008 Osobiście wolałbym podwójną solidną korbkę ale nie ma co wybrzydzać wybrzydzać co nie ma ale radze podwójną jakoś lepiej to wszystko " chodzi " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homegeon Napisano 13 Czerwca 2008 Share Napisano 13 Czerwca 2008 wiem, mam Super GT z podwójną i na żadną inną bym nie zmienił, o wiele wygodniej się kręci wolałbym dokupć ewentualnie będę zmieniał może ma ktoś dostęp do takich rzeczy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rado90 Napisano 14 Czerwca 2008 Share Napisano 14 Czerwca 2008 -zanęta leszcz specjal -copra melasse -coco belge -atraktor zapachowy "miód" -ciasto piernikowe -kukurydza konserwowa -płatki jęczmienne -haczyki nr 6 "OWNER" Typowo leszczowy zestaw . Dodam, że zakupów dokonałem po podpowiedzi z innego postu. Za wszystko zapłaciłem dokładnie 37 zł. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stu6-60 Napisano 14 Czerwca 2008 Share Napisano 14 Czerwca 2008 wybrzydzać co nie ma ale radze podwójną wiem, mam Super GT z podwójną i na żadną inną bym nie zmienił Tyle ze podwojna nie jest dzis "trendy" .Cienka, polerowana(bez lakieru) i lekko wygieta to dzis No.1 . Pozdro-Radek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek150 Napisano 14 Czerwca 2008 Share Napisano 14 Czerwca 2008 Nowy kolowrotek do matcha i zylka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 14 Czerwca 2008 Share Napisano 14 Czerwca 2008 Dzisiaj zawitaliśmy do Sulejowa, i nabylismy takie cuś do lekkiego remontu Facetowi zabrali kartę wędkarską (ciekawe za co swoją drogą ), wiec wyprzedaje wszystko, łódź robił sam, pływał nią po zalewie Sulejowskim. Stan idealny w zasadzie trzeba tylko zedrzeć farbę położyć nową matę z żywicą i pomalować - koszt zakupu: 150 pln Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hexman Napisano 14 Czerwca 2008 Share Napisano 14 Czerwca 2008 trini, daj znać jak sie spisuje nowa łajba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobtainer Napisano 15 Czerwca 2008 Share Napisano 15 Czerwca 2008 Dragon Infinity 5-25g + Team Daiwa 2508 D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drizzt Napisano 15 Czerwca 2008 Share Napisano 15 Czerwca 2008 a ja kupiłem dwie te wypasione gumy javallon imakatsu 16 cm prosto z japoni podobno, kiedy zobaczyłem jak zachowują się w wodzie nie mogłem się oprzeć chociaż 16 zł za jedną + haczyki po 3,50 no i koszt przesyłki mam nadzieje że było warto....... bo jak zerwe przy pierwszym wyjezdzie to nie wiem co zrobie Napisz w tem."jak było na rybach"(eee... czy jakoś tak) jak sie sprawuje ta przynęta:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzyś xD Napisano 15 Czerwca 2008 Share Napisano 15 Czerwca 2008 Dziś aparat zakupiony ! ! ! Canon PowerShot A590 IS Wreszcie bede uwieczniał rybki nie z telefonu z badziewną jakością tylko z porządnej kompaktowej cyfróweczki :> Pierwsze rybki juz zdjecia mialy, nie za udane ale sie naucze Pozdrawiam Krzyś Ps. Tak jak pisalem po maturkach sie rozkręce z postami i z samym wędkarstwem Jeszcze kilka zakupów mnie czeka w tym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi