Fido Angellus Napisano 25 Lutego 2022 Share Napisano 25 Lutego 2022 6 godzin temu, Aalbatross napisał: Złota, ale skromna mam nadzieję, że w weekend uda się przetestować Co to bo nie za bardzo widać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aalbatross Napisano 25 Lutego 2022 Share Napisano 25 Lutego 2022 Crazy fish ebisu gold 2 0.6-5 gramów 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej321 Napisano 22 Marca 2022 Share Napisano 22 Marca 2022 Sum w zalewie Wiślańskim pożarł wędkarza! Więcej info - https://rybaforum.pl/zaginiecia/wislanski-potwor-z-loch-ness-prawdopodobnie-powiazany-z-zaginieciem-wedkarza/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wasyl1968 Napisano 21 Maja 2022 Share Napisano 21 Maja 2022 Pakiet startowy po kradzieży , ps. jak się żona dowie ile wydałem to mi łeb urwie 👿 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krawczynski Napisano 23 Maja 2022 Share Napisano 23 Maja 2022 Mój ostatni zakup to obrotówki Sneck - polecam! Świetna jakość i wykonanie, zresztą jak wszystko od Sneck Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wasyl1968 Napisano 18 Czerwca 2022 Share Napisano 18 Czerwca 2022 W końcu mam zestaw na grubego zwierza , kijek 2,70 Robinson big mama ćw do 70 gr. młynek też Robinson Raptor 5000 ( oglądałem też daiwe ninja 5000 ale wydawała mi się mała , z kolei royobi zauber tej wielkości powala wagą ) do tego pletka 0,20 8 splotowa i przypony tytanowe ( ponoć rewelacja ) jutro rano testy 💪 na grubo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wasyl1968 Napisano 18 Czerwca 2022 Share Napisano 18 Czerwca 2022 No i fotka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zajac222 Napisano 18 Czerwca 2022 Share Napisano 18 Czerwca 2022 8 godzin temu, wasyl1968 napisał: W końcu mam zestaw na grubego zwierza , kijek 2,70 Robinson big mama ćw do 70 gr. młynek też Robinson Raptor 5000 ( oglądałem też daiwe ninja 5000 ale wydawała mi się mała , z kolei royobi zauber tej wielkości powala wagą ) do tego pletka 0,20 8 splotowa i przypony tytanowe ( ponoć rewelacja ) jutro rano testy 💪 na grubo Życzę dobrego chrzestu tego zestawu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ESSOX Napisano 19 Czerwca 2022 Share Napisano 19 Czerwca 2022 Pewnie mu te sumy Jacenowe w głowie namieszały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wasyl1968 Napisano 19 Czerwca 2022 Share Napisano 19 Czerwca 2022 6 godzin temu, ESSOX napisał: Pewnie mu te sumy Jacenowe w głowie namieszały Taki mamy klimat we Wrocławiu 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nowy95 Napisano 20 Czerwca 2022 Share Napisano 20 Czerwca 2022 Ja w środę kupiłem sobie taki zestaw. Uzupełnienie towaru szczupakowego. Bardzo dobre gumy koledzy polecam. A no i oczywiście zrobiłem zakupy przez internet u nich na stronie https://wielkaryba.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wasyl1968 Napisano 25 Czerwca 2022 Share Napisano 25 Czerwca 2022 Kurna wszyscy wyciągają ryby a ja nie mam czasu 👿 póki co zbroję się dalej , trochę inspiracji Jacka , ciekawy jestem raczkiem firmy wob-art 5 cm. 6gr. tonący 🤔 ktoś ma doświadczenie z wyrobami tej firmy ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elast93 Napisano 25 Czerwca 2022 Share Napisano 25 Czerwca 2022 3 godziny temu, wasyl1968 napisał: Kurna wszyscy wyciągają ryby a ja nie mam czasu 👿 póki co zbroję się dalej , trochę inspiracji Jacka , ciekawy jestem raczkiem firmy wob-art 5 cm. 6gr. tonący 🤔 ktoś ma doświadczenie z wyrobami tej firmy ? Ja używam wobków ukleja vibro od wob art, są porządnie wykonane mają dobre kotwice i coś tam nawet na to złowiłem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moczykij Napisano 25 Czerwca 2022 Share Napisano 25 Czerwca 2022 5 godzin temu, wasyl1968 napisał: ... ktoś ma doświadczenie z wyrobami tej firmy ? Kałużnice, żółtobrzeżki i inne żuki Wob-Art są w moim arsenale od kilku lat. Każdą ewentualną stratę staram się uzupełniać z nawiązką, bo warto je mieć. Jestem pewien, że i Ty będziesz zadowolony ze swojego raczka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moczykij Napisano 6 Lipca 2022 Share Napisano 6 Lipca 2022 Karmienia zajawki na konfrontowanie małych wahadełek z Odrą ciąg dalszy Wczoraj przyszły i od razu po pracy pojechały nad rzekę - wahadełka Grzegorza Wadeckiego "Riomes". Piękna robota, a sama praca... interesująca, ale myślę, że muszę się nimi dłużej pobawić, by wydobyć ich prawdziwy blask. Póki co prawie 4 godziny w wodzie i 4 rybki oszukane (3 okonki i szczupaczek), więc jak na lipcowe popołudnie - nieźle 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marienty Napisano 7 Lipca 2022 Share Napisano 7 Lipca 2022 Ściągnięte z chińskiego allegro. Najmniejsze jakie znalazłem - 7,5 cm. Boleń, szczupak, okoń a może kleń? Zobaczymy. Mam tylko nadzieję, że będą dobrze kręcić ogonkiem 😉 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ESSOX Napisano 15 Lipca 2022 Share Napisano 15 Lipca 2022 U mnie pojawiła się jakaś wykałaczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchi Napisano 16 Lipca 2022 Share Napisano 16 Lipca 2022 Małe zakupy z myślą o okoniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebaZG Napisano 16 Lipca 2022 Share Napisano 16 Lipca 2022 W dniu 7.07.2022 o 12:56, Marienty napisał: Ściągnięte z chińskiego allegro. Najmniejsze jakie znalazłem - 7,5 cm. Były już testy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marienty Napisano 16 Lipca 2022 Share Napisano 16 Lipca 2022 (edytowane) 5 godzin temu, SebaZG napisał: Były już testy? Były. Bardzo ładnie kręcą i bąbelkują już przy wolnym prowadzeniu. Tylko sprawdzałem i nie łowiłem dłużej niż 5 minut. Woblery z potencjałem. Z tego linka: https://pl.aliexpress.com/item/1005004013111384.html?spm=a2g0o.order_detail.0.0.3a8743ceXztVHK&gatewayAdapt=glo2pol Edytowane 16 Lipca 2022 przez Marienty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 16 Lipca 2022 Share Napisano 16 Lipca 2022 W dniu 7.07.2022 o 12:56, Marienty napisał: Najmniejsze jakie znalazłem - 7,5 cm. Znalazłem jeszcze mniejsze, River2Sea Whopper Plopper 60 Fat Body Zamówiłem z tej serii w wersji 130mm, bo tego największego 190mm chyba swoim sprzętem nie ogarnę;) A mam na niego chrapkę:))) Dostawa 2-3 dni:) W poniedziałek będę wiedział, co mam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wasyl1968 Napisano 26 Lipca 2022 Share Napisano 26 Lipca 2022 No i rodzinka w komplecie 😜 dzisiaj doszła Adusta + maleństwa , ciekawy jestem tym drobiazgiem , w sobotę w nocy próby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wasyl1968 Napisano 26 Lipca 2022 Share Napisano 26 Lipca 2022 Nie weszło zdjęcie rodzinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 26 Lipca 2022 Share Napisano 26 Lipca 2022 28 minut temu, wasyl1968 napisał: rodzinka w komplecie 😜 Fajne przynęty. Rada to, bezapelacyjnie kotwice i kółka do wymiany. Przynajmniej w tych dużych crawlerach. Mała cykada SG jest b.dobrą przynętą, ale jednocześnie koszmarnie awaryjna. Uprzedzałem w swoich postach i nie jest to bezpodstawne stwierdzenie. Ta większa z dwoma kotwiczkami dłużej wytrzymała. Jednak po kilku braniach i tak skrzydła odpadły. Mała, przy pierwszym zakupie, też coś zdążyła połowić. Rozwiązanie to samo i to samo spotkało skrzydła. Kupiłem wbrew sobie jeszcze jedną i co... w trzecim rzucie odstrzeliłem i zostało kalectwo. Nigdy więcej. U znajomego było podobnie. Oby u innych się nie sprawdziło, to moje czarne proroctwo:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wasyl1968 Napisano 26 Lipca 2022 Share Napisano 26 Lipca 2022 Dzięki Jacek za rady , faktycznie duże kotwice do wymiany , strasznie liche 🤔 , gówniaki będą mieli premierę za dwa tygodnie w Lubniewicach 🤗 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi