madi Napisano 14 Marca 2008 Share Napisano 14 Marca 2008 Ja dziś zamówiłam sobie młynek Shimano Alivio 2500RB...Do kompletu oczywiście spin Shimano AX Hyperloop 2.4 5-20g, Shimano rządzi widzę No chyba tak niech Ci dobrze służy.Taaaaaaaaaaaaaakich pstrągów Dzięki wielkie A może i klenio się jakiś pikny trafi z Nysy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
egonix Napisano 15 Marca 2008 Share Napisano 15 Marca 2008 Patbaj zapytaj tego gościa z linku Keri bo podejrzewam, że 730 i 930 są identyczne. Jak Ci się sprawuje ten Spro? Pytam bo chcę kupić blue920 albo reda 1020 do okoniówki i nie wiem który wybrac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kyrtap Napisano 15 Marca 2008 Share Napisano 15 Marca 2008 Witam. Wczoraj zakupiłem gruntówkę Daiwa Apollo 3,6 z ciężarem wyrzutu 30-60 gr. Dzisiaj odbieram Okume Epix Pro. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lary Napisano 15 Marca 2008 Share Napisano 15 Marca 2008 Ostatnie zakupy wczoraj dotarła przesyłka. Spro red arc, Tica libra 3000H, no i kijaszek Dragon Milenium Pike 10-35g. Wszystko wydląda rewelacyjnie jak przetestuję to coś napiszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 15 Marca 2008 Share Napisano 15 Marca 2008 Lary zaszalałeś i to konkretnie Napisz jak Tica się sprawuje - słyszałem, że te nowe co teraz doszły są dużo gorsze od tych starych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lary Napisano 15 Marca 2008 Share Napisano 15 Marca 2008 Wobler trudno będzie i się odnieść do "starej" Ticy ale napewno opiszę wrażenia. Tica będzie przy okoniówce spro przy szczupakówce. Na sucho spro ma bardziej precyzyjny hamulec niż tica (a podobno tika ma rewelacyjny hamulec) przetestuję to napiszę więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stu6-60 Napisano 15 Marca 2008 Share Napisano 15 Marca 2008 Dotarla przesylka z 'wobkami' ale zawieruszyla sie z gumami .Panienka z okienka z usmiechem zaprosila mnie po odbior we Wtorek ,czyli na ewentualny niedzielny test pojada tylko wobki . Pozdro-Radek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keri Napisano 15 Marca 2008 Share Napisano 15 Marca 2008 Na sucho spro ma bardziej precyzyjny hamulec Potwierdzam, hamulec w Spro wydaje sie być świetny.Kupiłem sobie Red 10300 kilka dni temu i nie mam kiedy przetestować go na rybie Myślę ze to dobry zakup. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rav91 Napisano 15 Marca 2008 Share Napisano 15 Marca 2008 Ja dzis kupiłem pierwszą w życiu plecionke mam nadzieje ze wiecej przynent bedzie zostawało w moich pudełkach po wyprawach spiningowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 15 Marca 2008 Share Napisano 15 Marca 2008 rav91 a jaka to plecionka? Jak kupiłeś szajs to się zniechęcisz szybko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lary Napisano 15 Marca 2008 Share Napisano 15 Marca 2008 Kupiłem sobie Red 10300 kilka dni temu i nie mam kiedy przetestować go na rybie Myślę ze to dobry zakup Ja też tak myślę.Nawinąłeś może na niego jakąś plecionkę? Jeśli tak to jaką grubość i ile metrów się na niego zmieści. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rav91 Napisano 15 Marca 2008 Share Napisano 15 Marca 2008 Nazwy nie pamietam bo to kupowana na metry, sprzedawca bardzo ją zachwalał i raczej w konia mnie nie zrobił bo juz obkupuje sie u mniego sporo i nie tylko ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keri Napisano 15 Marca 2008 Share Napisano 15 Marca 2008 Lary, ja człowiek daty starej wiec i upodobania stare. Nawinąłem żyłkę bo plecionki raczej nie lubię. Co do upodobań "starych" to jestem zwolenników właśnie żyłki, obrotówek i wahadłówek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jmk81 Napisano 15 Marca 2008 Share Napisano 15 Marca 2008 zaopatrzyłem się już w kompletny "mundur" wędkarski: Drugie spodnie flectarn, kapelusz flectarn, koszula z długim rękawem flectarn, koszula z krótkim rękawem flectarn no i baseballówka flectarn. O kurtce i pierwszych spodniach pisałem już wcześniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
edmund Napisano 15 Marca 2008 Share Napisano 15 Marca 2008 a ja myslałem że w mundurkach to do szkoły a nie na ryby p KUBO o przepraszam to mundur to do armi. A sobie nic nie kupiłemi jest ok Edmund pozdrowionka do zobaczenia nad wodą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jmk81 Napisano 15 Marca 2008 Share Napisano 15 Marca 2008 KUBO o przepraszam to mundur to do armi. Ale legalnie dostępny do celów cywilnych, dobre maskowanie. Tomek1 wie jaki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 15 Marca 2008 Share Napisano 15 Marca 2008 Drugie spodnie flectarn, kapelusz flectarn, koszula z długim rękawem flectarn, koszula z krótkim rękawem flectarn no i baseballówka flectarn Tomek1 wie jaki. Poszedł Kuba na ryby i tyle go widzieli Ja mam tylko spodnie, bluzę i czapkę uszankę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patbaj Napisano 15 Marca 2008 Share Napisano 15 Marca 2008 masz i tu parę szpulek dzieki wielkie, tak jak pisałem z allegro jestem na bierząco, zadałem pytanie ale cos nie odpowiadaja. Jak Ci się sprawuje ten Spro jeszcze nie wiem, jak bedę miec szpule do czasu łowienia pstragów na nysie 30 marca to dam znac a jak nie to dopiero po boleniach i szczupakach (czyt. maj) ale na sucho jest świetny. mam na jednej szpuli 23 fluo, a na drugiej plecionke chce nawinac i potrzebuje trzeciej na żyłkę 0,20, choc zastanawiam sie nad kupnem drugiego i wtedy z 4 szpulami bede miec full serwis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nightbird Napisano 16 Marca 2008 Share Napisano 16 Marca 2008 witam -shimano catane bx 2.4m 10-30 cw -shimano catane 2500Fa - plecionka power pro fluo 10lb to taki zestawik na spina oby sie udalo jakiegos sandaczyka wyciagnac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bboobb Napisano 16 Marca 2008 Share Napisano 16 Marca 2008 Ale legalnie dostępny do celów cywilnych, dobre maskowanie. Popieram, też używam takowego i sprawuje sie całkiem nieźle, tym bardziej biorąc pod uwagę cenę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
edmund Napisano 17 Marca 2008 Share Napisano 17 Marca 2008 Ja miałem moro z armi amerykanskiej plamiak to mi sie znudziło w tym chodzić a to moro było całe i nie zniszczone aż wzieło i wyrosło ze mnie znaczy ja sie roztyłem na stare latka. Do zobaczenia na wodą w nowych mundurkach, nie zapomnijcie o dystynkcjiach i o oddawaniu honorów Edmund Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sandacz Napisano 17 Marca 2008 Share Napisano 17 Marca 2008 Ja dzis wykupilem zezowlenia na 4 jeziorka, wybulilem az 20 zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skrętek Napisano 18 Marca 2008 Share Napisano 18 Marca 2008 A ja sobie zamówiłem dzisiaj taką okonióweczkę . Konger aviator, 280cm do 10g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lary Napisano 19 Marca 2008 Share Napisano 19 Marca 2008 Skretek będziesz z niej bardzo zadowolony. Posiadam sam takową. Wykonanie i przyjemnośc wędkowania ma sie nijak do niskiej ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciej C. Napisano 19 Marca 2008 Share Napisano 19 Marca 2008 Kupiłem sobie ostatnio taki ponton: http://1.1.1.1/bmi/images26.fotosik.pl/13/4ba3c751c6ee0fd9.jpg Decyzja pod wpływem impulsu, ale jestem zachwycony nową zabawką. Nada się na rybki i na wiele innych wodnych eskapad. Zdjęcie, które dołączyłem pochodzi z innego forum o całkiem innej tematyce, ale od kiedy je zobaczyłem, zachorowałem na taki ponton. Teraz tylko muszę wykombinować sobie taki daszek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi