Michcio Napisano 10 Lutego 2009 Share Napisano 10 Lutego 2009 i kolena partia zakupów: - żyłka dragon milennium trout 0.20 - krętliki z agrafkami Spinwala 16 i 18 - 4 woblery kenart 3,5 cm model winner - rapala super shad rap 14 cm/45g - rapala x-rap shad 13 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dawido Napisano 10 Lutego 2009 Share Napisano 10 Lutego 2009 - trzy blaszki Effzett w rozmiarach 0, 1 i 2, które mi doradził Nasz Kolega, Orwon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
edmund Napisano 10 Lutego 2009 Share Napisano 10 Lutego 2009 Biedny emeryt też sobie kupił żyłeczke DINO DYNAMIC 0,16 3,90kg w sklepie Moczykij za 7,50 za 150m Do zobaczenia nad wodą Edmund Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greenlife Napisano 10 Lutego 2009 Share Napisano 10 Lutego 2009 Greenlife, co ty na dorsze z własnej łódki się wybierasz?? Myślałem nad tym, ale bym musiał wypływać w okolicach Władysławowa-Helu. Za duże prądy na pływadełko - by mnie wyrzuciło na brzeg w okolicach trójmiasta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz_st Napisano 10 Lutego 2009 Share Napisano 10 Lutego 2009 jak narazie zakupionych tylko 10 woblerów rapali, głownie łamańce, kołowrotek Penn Captiva 4000. a w planach jeszcze daiwa powermesh 20-60g do ciezszego spiningu, penn slammer albo inna maszyna do ciezkiego spinningu i pewnie kilka innych rzeczy jak sie uda w tym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jimijons Napisano 12 Lutego 2009 Share Napisano 12 Lutego 2009 - MIKADO LEXUS SAPPHIRE SPIN /13gr - PLECIONKA POWERPRO 0,15 - KILKA WOBLERKOW RAPALI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zdrapek Napisano 12 Lutego 2009 Share Napisano 12 Lutego 2009 Kręciołek Okuma trawertine TRB 55P.S. a czy wie ktoś czy do nich jest gwarancja pisemna? Zawsze jak kupujesz kołowrotek czy wędzisko i wiele innych rzeczy jako potwierdzenie zakupu dostajesz paragon a do kołowrotka powinna być dołączona karta gwarancyjna. Jak nie masz karty gwarancyjnej nie ma problemu bo reklamacje uwzględnia się na podstawie paragonu a kartę gwarancyjną można wypisać dopiero przy składaniu ewentualnej reklamacji. Jak natomiast nie masz paragonu lub innego dowodu zakupu (jeśli sprzedawca jeszcze nie ma obowiązku prowadzenia kasy fiskalnej - rzadko) no to już jest KLOPS. Czyli najważniejsze to zachować paragon i go skserować bo po pewnym czasie tusz może wyblaknąć i też dowodu zakupu nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wito Napisano 12 Lutego 2009 Share Napisano 12 Lutego 2009 zdrapek, a jak ja mam samą kartę gwarancyjną (na szczęście jest pieczątka) . To mogę w razie reklamacji iść do sklepu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zdrapek Napisano 12 Lutego 2009 Share Napisano 12 Lutego 2009 zdrapek, a jak ja mam samą kartę gwarancyjną (na szczęście jest pieczątka) . To mogę w razie reklamacji iść do sklepu ? A co z paragonem.. jeśli kupiłeś kołowrotek parę dni temu to idż do sklepu i porozmawiaj ze sprzedawcą. Zawsze możesz zwrócić zakupiony towar do 7 dni bez podania przyczyny jeśli produkt nie nosi śladow uzytkowania a opakowanie jest w stanie nienaruszonym. Wyłącza się z tego kilka rzeczy np. bieliznę osobistą ale nie kołowrotki. Sama karta gwarancyjna (nawed podbita) nie stanowi podstawy do uwzględnienia reklamacji - w tej kwstji dużo zależy od sprzedawcy może ale nie musi uznać reklamacji. Ps. Ten kręcioł jest naprawdę dobry - będziesz z niego zadowolony' dobry wybór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giepol Napisano 12 Lutego 2009 Share Napisano 12 Lutego 2009 Dołączam do "chwalących się" z zakupu: dziś doszła paczka a w niej dwa kijki- - PINNACLE IM 8 VISION 6' c.w. 7-21g - PINNACLE PWT PRO 6'6'' c.w.10-30g oraz multiplikator: - KONGER IMPERIAL MULTI CAST 5200 LH to tak na początek,teraz zostają szczegóły (żyłka,przypony,gumy,blaszki) a podobno diabeł tkwi w szczegółach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzyś xD Napisano 15 Lutego 2009 Share Napisano 15 Lutego 2009 Może nie kupiłem ale za to dostałem prezent walentynkowy od dziewczyny ;P oraz przy okazjii zdjęcie opłaconej karty (129 zł w okręgu tarnobrzeskim, kole nr 11 Ćmielów) ~~ yyy dali mi takie ładne niebieskie ze znaczkiem PZW, chyba powinienem w tym karte nosic;D http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/2d95ba4bc74377a6.html Pozdrawiam Krzyś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skunk Napisano 15 Lutego 2009 Share Napisano 15 Lutego 2009 Kołowrotek SPRO Blue Arc 7500 i żyłki Browninga do feederków i odległościówek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 16 Lutego 2009 Share Napisano 16 Lutego 2009 W związku z obfitymi opadami śniegu i tzw. świrem wędkarskim kupiłem sobie książkę T. Zalewskiego "Leszcz" Zawsze to jakiś kontakt z tym pięknym hobby a i nie jest wstydem korzystać z wiedzy i doświadczenia innych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stu6-60 Napisano 17 Lutego 2009 Share Napisano 17 Lutego 2009 Wedzisko f-y Mitchell, seria Chalange,surf 393 plus Okuma Eos. Koszt calosci...32 EURO Wszelakie obnizki i promocje to akurat dobra strona kryzysu Pozdro-Radek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lary Napisano 17 Lutego 2009 Share Napisano 17 Lutego 2009 Może nie kupiłem ale za to dostałem prezent walentynkowy od dziewczyny ;P no to teraz na tego wobka same samce będą brały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brosaczony Napisano 17 Lutego 2009 Share Napisano 17 Lutego 2009 A ja kupiłem 100 sztuk twisterków i riperów firmy Cabela. Super jakość zapowiadają się fantastyczne wypady nad wodę. Dla zainteresowanych. Można to dostać na allegro za 40zł z przesyłką od Pana fabart_2008. Poza tym 60sztuk przyponów stalowych izolowanych za 28zł z przesyłką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homegeon Napisano 17 Lutego 2009 Share Napisano 17 Lutego 2009 [glow=darkred]Spodniobuty Lemigo Lexpo[/glow] [glow=darkred]Daiwa Exceler 2500 (amerykańska wersja) 1x Rapala Shad Rap 9 - B 2x Rapala 5cm DT 6 - BG/BSD[/glow] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jimijons Napisano 17 Lutego 2009 Share Napisano 17 Lutego 2009 Witam Ja dzisiaj kupiłem sobie do mojej okonióweczki MIKADO LEXUS SAPPHIRE SPIN /13gr, kręciołka Shimano Catanke 2500Fa oraz kilka woblerków GLOOGA, BONITO i UGLY DUCKLING Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ivan Napisano 17 Lutego 2009 Share Napisano 17 Lutego 2009 Ja kupiłem pokrowiec na karpiówki... i inne + gratisy;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skunk Napisano 19 Lutego 2009 Share Napisano 19 Lutego 2009 Właśnie przyszedł z allegro nowy kijek morski Cupido Captain Pirat Gold 270cm c.w.100-200g. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ivan Napisano 19 Lutego 2009 Share Napisano 19 Lutego 2009 Dzis kupiłem dwa woblerki z tej http://www.kenart.pl/ firmy z serii "Baster". Nie wiem jak pracuja ale planowalem cos na okonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dudi Napisano 19 Lutego 2009 Share Napisano 19 Lutego 2009 2 Okumy powerliner 865 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zdrapek Napisano 19 Lutego 2009 Share Napisano 19 Lutego 2009 2 Okumy powerliner 865 Jak pierwsze wrażenia z tych kręciołków? (w tym sezonie wchodzi powerliner pro). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skrzynka Napisano 20 Lutego 2009 Share Napisano 20 Lutego 2009 spławik samozacinający z allegro za 32zł zobacze co to za nasz Polski wynalazek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 20 Lutego 2009 Share Napisano 20 Lutego 2009 spławik samozacinający z allegro za 32zł zobacze co to za nasz Polski wynalazek_________________ Ale wiele sobie nie obiecuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi