peekol Napisano 29 Czerwca 2016 Share Napisano 29 Czerwca 2016 Potwierdzam, teraz jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peekol Napisano 3 Lutego 2017 Share Napisano 3 Lutego 2017 Od jakiegoś czasu forum wygląda u mnie tak: Cała zawartość jest wyśrodkowana... Przy pisaniu postów treść też jest domyślnie wyśrodkowana. Tak ma być czy coś się rozjechało? Efekt powtarza się na różnych przeglądarkach (Chrome desktop i mobilny, IE 11) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 20 Lutego 2017 Share Napisano 20 Lutego 2017 O 3.02.2017 o 10:02, peekol napisał: Cała zawartość jest wyśrodkowana... Przy pisaniu postów treść też jest domyślnie wyśrodkowana. Tak ma być czy coś się rozjechało? Efekt powtarza się na różnych przeglądarkach (Chrome desktop i mobilny, IE 11) Przepraszam przegapiłem ten post. Jak jest u innych? U mnie na Firefox wyświetla się w układzie "do lewej". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robal Napisano 20 Lutego 2017 Share Napisano 20 Lutego 2017 14 minut temu, tomek1 napisał: Przepraszam przegapiłem ten post. Jak jest u innych? U mnie na Firefox wyświetla się w układzie "do lewej". U mnie wszystko normalnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wernicjusz Napisano 21 Lutego 2017 Share Napisano 21 Lutego 2017 U mnie także normalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalvcf Napisano 21 Lutego 2017 Share Napisano 21 Lutego 2017 Tez tak kiedys mialem ale naprawilo sie "samo" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekG Napisano 21 Lutego 2017 Share Napisano 21 Lutego 2017 U mnie na chrome jest jak u Peekola, czasami wystarczy przeładować stronę i jest normalnie ale nie zawsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 25 Lutego 2017 Share Napisano 25 Lutego 2017 Jakieś wszechobecne wirusy opanowały mój sprzęt i ciało. Dysk C wypełniający się w kilkanaście minut do do zera. W telefonie nie mogę otworzyć haczykowej poczty. Klikam w kopertę i natychmiast wywala mnie z portalu. Jak ktoś liczy na korespondencję ze mną, to pozostaje tradycyjnie list, lub nr tele. Pzdr.:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 25 Lutego 2017 Share Napisano 25 Lutego 2017 56 minut temu, jaceen napisał: Jakieś wszechobecne wirusy opanowały mój sprzęt i ciało Jacku, oddaj komputer w fachowe ręce, bo za chwilę stracisz wszystkie materiały z dysku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wernicjusz Napisano 25 Lutego 2017 Share Napisano 25 Lutego 2017 O 3.02.2017 o 10:02, peekol napisał: Od jakiegoś czasu forum wygląda u mnie tak: Cała zawartość jest wyśrodkowana... Przy pisaniu postów treść też jest domyślnie wyśrodkowana. Tak ma być czy coś się rozjechało? Efekt powtarza się na różnych przeglądarkach (Chrome desktop i mobilny, IE 11) Też mi takie coś wyskakuje. Dziwnym zbiegiem okoliczności po dzisiejszej aktualizacji przeglądarki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 25 Lutego 2017 Share Napisano 25 Lutego 2017 Tomku, nie zgłaszał nikt więcej takich przypadków, jak u mnie? Chcę wejść na pocztę i wyrzuca mnie z forum. Nie mam możliwości napisać ani odczytać. Lumia640 nie jest szczytem techniki, ale coś te Lumie nie współpracują z haczykiem. Ma ktoś pomysł, jak to rozwiązać? Ogólnie z przeglądaniem stron nie mam problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 26 Lutego 2017 Share Napisano 26 Lutego 2017 20 godzin temu, jaceen napisał: Tomku, nie zgłaszał nikt więcej takich przypadków, jak u mnie? Chcę wejść na pocztę i wyrzuca mnie z forum. Nie mam możliwości napisać ani odczytać. Lumia640 nie jest szczytem techniki, ale coś te Lumie nie współpracują z haczykiem. Ma ktoś pomysł, jak to rozwiązać? Ogólnie z przeglądaniem stron nie mam problemu. Nie, nikt do tej pory nie zgłaszał takiego problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 27 Lutego 2017 Share Napisano 27 Lutego 2017 Widocznie tylko mój badziew ma osobisty problem z pocztą haczyka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artxyz Napisano 28 Sierpnia 2017 Share Napisano 28 Sierpnia 2017 Jedyna uwaga jaką mam póki co to podział łowisk na okręgi PZW zamiast na województwa, ewentualnie można dopisywać do tematów jakiego okręgu dotyczy woda. Wiem, że można to sobie sprawdzić na internecie ale myślę, że było by to pewne ułatwienie w poszukiwaniu nowych łowisk, a póki porozumienia pomiędzy okręgami nie wyglądają zbyt ciekawie to myślę, że nie jestem jedyną osobą, która czyta posty dotyczące głównie łowisk z okręgu do którego należę. Nie wiem czy temat był już poruszany, nie przeglądałem wszystkich postów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 21 Września 2017 Share Napisano 21 Września 2017 Po czasie poczta zaczęła u mnie działać. Nie wywalało. Niestety, od kilku dni, po zmianach, wyrzuca mnie z forum podczas korzystania z telefonu. Zamiast ślęczeć na forum, będę miał więcej czasu na ryby:) I jeszcze, mnie także drażni mieszanie języków. Trochę po polsku, trochę po angielsku. Cytuj wasyl1968 napisał: Ps 100 % mojej komunikacji z forum to telefon od paru dni mam problem na firmowym telefonie to samo, co chcę zobaczyć to od razu mnie wywala, brak czasu ostatniego postu ( tylko znaczek %) przyznanie reputacji po angielsku, możecie to zweryfikować. Będę wdzięczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wasyl1968 Napisano 21 Września 2017 Share Napisano 21 Września 2017 dopadłem laptoka drugiego syna , czyli nie jest to tylko mój problem , kurna co nie zmienia faktu że w moim przypadku jest problem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 21 Września 2017 Share Napisano 21 Września 2017 Piszcie proszę o wszelkich problemach. Widzę, że po ostatniej aktualizacji forum pojawiły się jakieś drobne problemy. Czy Tapatalk działa Wam prawidłowo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalvcf Napisano 22 Września 2017 Share Napisano 22 Września 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elast93 Napisano 22 Września 2017 Share Napisano 22 Września 2017 U mnie jest to samo na telefonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marienty Napisano 25 Września 2017 Share Napisano 25 Września 2017 Nie mogę się zalogować na forum przez Tapatalk (samsung galaxy j5). Na inne forma wchodzę bez problemu. Ktoś tak jeszcze ma? Co można zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zajac222 Napisano 25 Września 2017 Share Napisano 25 Września 2017 To samo u mnie jest i powiem szczerze że nie pasuje mi to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 25 Września 2017 Share Napisano 25 Września 2017 Tomku, to chyba nie są drobne problemy. Tu nawet o nich nie można napisać, bo z pozycji telefonu wywala z portalu. trzeba kompa pożyczać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wasyl1968 Napisano 6 Października 2017 Share Napisano 6 Października 2017 coś się zmieniło co prawda nie wywala z forum można wszystko przeglądać ale nie idzie się za logować wsystko oczywiście z pozycji telefona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 8 Października 2017 Share Napisano 8 Października 2017 U mnie niestety też problemy. Czasami próbuję coś przeczytać w tele, ale muszę kombinować i wchodzić na forum przez różne zakładki, te które mnie nie wyrzucają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wasyl1968 Napisano 29 Października 2017 Share Napisano 29 Października 2017 piszę z laptoka ale z telefonem dalej jest problem sprawdziłem 5 szt. [ prywatny ,służbowy, żony i dwóch synów ] na każdym jest problem , proszę o weryfikacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi