tomek1 Napisano 20 Maja 2020 Share Napisano 20 Maja 2020 3 godziny temu, ESSOX napisał: To jednak nie PW tylko jakieś wiadomości pomiędzy zainteresowanymi osobami ale widoczne dla wszystkich . Bez sensu jak dla mnie i tak. To coś jak publiczny komentarz do profilu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ESSOX Napisano 22 Maja 2020 Share Napisano 22 Maja 2020 Ale dalej nie kumam w jakim celu, po co i dlaczego coś takiego tu istnieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abra1711 Napisano 23 Maja 2020 Share Napisano 23 Maja 2020 (edytowane) W dniu 22.05.2020 o 20:37, ESSOX napisał: Ale dalej nie kumam w jakim celu, po co i dlaczego coś takiego tu istnieje Edytowane 23 Maja 2020 przez abra1711 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 8 Grudnia 2020 Share Napisano 8 Grudnia 2020 Czy na stronie portalu tylko ja widzę takie niezrozumiałe teksty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Larry_blanka Napisano 9 Grudnia 2020 Share Napisano 9 Grudnia 2020 10 godzin temu, jaceen napisał: Czy na stronie portalu tylko ja widzę takie niezrozumiałe teksty? Ja mam to samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 9 Grudnia 2020 Share Napisano 9 Grudnia 2020 14 godzin temu, jaceen napisał: Czy na stronie portalu tylko ja widzę takie niezrozumiałe teksty? W tym miejscu są wyświetlane najnowsze posty na forum. Z jakiegoś powodu posty zablokowane przez ochronę antyspamową były tam widoczne. Wpisałem swoje posty w tych tematach i jako ostatnie są widoczne prawidłowo. Gdyby problem się powtarzał, proszę o info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 9 Grudnia 2020 Share Napisano 9 Grudnia 2020 Jest tak Tomku, jak piszesz. Jednak po jakimś czasie najnowsze posty znikają i pojawiają się te dziwne teksty. Na forum są niewidoczne a na stronie portalu tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wasyl1968 Napisano 9 Grudnia 2020 Share Napisano 9 Grudnia 2020 U mnie wszystko po staremu czyli normalnie ( korzystam tylko z telefonu ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 21 Grudnia 2020 Share Napisano 21 Grudnia 2020 Nie ma znaczenia, komputer, czy telefon, zdarza się to nagminnie. Chcąc zobaczyć informacje ze strony portalu, widzę często takie kwiatki. Każdy świeży wpis powoduje, że na krótką chwilę tego typu wiadomości nie widać. Wystarczy dzień lub dwa bez nowych tematów i pojawiają się na nowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 19 Maja 2021 Share Napisano 19 Maja 2021 Cześć. Tylko ja nie mogę znaleźć wątku "Okoń 2001"? Liga okoniowa dostała czerwoną kartkę?:) pzdr:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarianoItaliano85 Napisano 19 Maja 2021 Share Napisano 19 Maja 2021 9 godzin temu, jaceen napisał: Cześć. Tylko ja nie mogę znaleźć wątku "Okoń 2001"? Liga okoniowa dostała czerwoną kartkę?:) pzdr:) Ja to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 19 Maja 2021 Share Napisano 19 Maja 2021 Temat jest już na swoim miejscu. Zaginął przy czyszczeniu spamu.😉 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 26 Sierpnia 2021 Share Napisano 26 Sierpnia 2021 Przez parę godzin mógł być problem z dostępem do forum. Dajcie proszę znać czy teraz jest wszystko ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 26 Sierpnia 2021 Share Napisano 26 Sierpnia 2021 Działa👍 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marienty Napisano 5 Czerwca 2022 Share Napisano 5 Czerwca 2022 Od paru dni (chyba od momentu chwilowych kłopotów z domeną haczyka) nie mogę wejść na stronę/forum przez domowe WI-FI. Próbowałem na 2 komputerach i 3 telefonach. Kiedy wchodzę przez internet GSM to nie ma problemu. Kiedy na dowolnym urządzeniu wchodzę przez WI-FI, pojawia się poniższy komunikat. Ma ktoś może pomysł jak sobie z tym poradzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrutone Napisano 5 Czerwca 2022 Share Napisano 5 Czerwca 2022 A ja widziałem ten tekst dziś wcześniej jak próbowałem wejść na forum przez gsm. Teraz wchodzę przez Wi-Fi i jest ok. Tak, że to chyba chodzi o coś innego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 5 Czerwca 2022 Share Napisano 5 Czerwca 2022 45 minut temu, Marienty napisał: Od paru dni (chyba od momentu chwilowych kłopotów z domeną haczyka) nie mogę wejść na stronę/forum przez domowe WI-FI. Próbowałem na 2 komputerach i 3 telefonach. Kiedy wchodzę przez internet GSM to nie ma problemu. Kiedy na dowolnym urządzeniu wchodzę przez WI-FI, pojawia się poniższy komunikat. Ma ktoś może pomysł jak sobie z tym poradzić? Chodzi o IP. Musiałem zablokować pewne zakresy IP żeby ograniczyć ruch robotów i być może Twoje trafiło się w tym zakresie. Jeżeli jesteś w stanie to sprawdź i prześlij mi na priv swoje IP. Przez pewien czas nie będzie też działać galeria i portal. Wrzucajcie proszę zdjęcia bezpośrednio w postach. Przepraszam za utrudnienia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 6 Czerwca 2022 Share Napisano 6 Czerwca 2022 Jeżeli jeszcze ktoś ma problem z wejściem na stronę, to proszę o info na priv wraz ze swoim numerem IP. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 16 Czerwca 2022 Share Napisano 16 Czerwca 2022 Została ponownie uruchomiona galeria i portal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchi Napisano 8 Lipca 2022 Share Napisano 8 Lipca 2022 U mnie cały czas jest problem z wejściem na forum. Przez WiFi swoje jak i kolegi nie mogę wejść gdzie ip jest statyczne. Próbowałem ze wszystkich urządzeń które posiadam i nic to nie daje. Czasem za pomocą telefonu jak teraz uda mi się wejść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ESSOX Napisano 8 Sierpnia 2022 Share Napisano 8 Sierpnia 2022 Od 2 godzin mam problem z forum. -nie da się dodać reakcji na czyjś post wyskakuje to Przepraszamy, ale wystąpił problem z dodaniem reakcji do tej zawartości. - otwieranie kolejnego okna jest losowe, albo się otworzy albo wyskakuje to An error occurred (500 Error) We're sorry, but a temporary technical error has occurred which means we cannot display this site right now. You can try again by clicking the button below, or try again later. Try again - dodatkowo nie mam możliwości dodania zdjęcia w zgłoszeniach do GP, musiałem wysłać posta bez zdjęcia, następnie edytować post i dopiero pokazują się opcje dodawania załacznika OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ESSOX Napisano 8 Sierpnia 2022 Share Napisano 8 Sierpnia 2022 34 minuty temu, ESSOX napisał: Od 2 godzin mam problem z forum. -nie da się dodać reakcji na czyjś post wyskakuje to Przepraszamy, ale wystąpił problem z dodaniem reakcji do tej zawartości. - otwieranie kolejnego okna jest losowe, albo się otworzy albo wyskakuje to An error occurred (500 Error) We're sorry, but a temporary technical error has occurred which means we cannot display this site right now. You can try again by clicking the button below, or try again later. Try again - dodatkowo nie mam możliwości dodania zdjęcia w zgłoszeniach do GP, musiałem wysłać posta bez zdjęcia, następnie edytować post i dopiero pokazują się opcje dodawania załacznika OK - dodatkowo każda napisana odpowiedź po wysłaniu kończy się tym [[Template forums/front/topics/topic is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 8 Sierpnia 2022 Share Napisano 8 Sierpnia 2022 @ESSOX dzięki za info. To seria problemów po wczorajszej aktualizacji, która jak przyznali autorzy jest niedopracowana. Dajcie proszę znać czy teraz wszystko działa jak należy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ESSOX Napisano 9 Sierpnia 2022 Share Napisano 9 Sierpnia 2022 12 godzin temu, tomek1 napisał: @ESSOX dzięki za info. To seria problemów po wczorajszej aktualizacji, która jak przyznali autorzy jest niedopracowana. Dajcie proszę znać czy teraz wszystko działa jak należy. Chcę dodać odpowiedź w tym temacie i wyskakuje mi cały czas mój ostatni post , tak jak bym go edytował. Musiałem zrobić "cytat" Twojej odpowiedzi żebym miał możliwość napisania. Te wcześniejsze błędy o których napisałem nie występują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 9 Sierpnia 2022 Share Napisano 9 Sierpnia 2022 Ktoś jeszcze ma takie problemy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi